ετσι ειναι γιωργο.
ετσι ειναι γιωργο.
3/4.
Moυ χαλασε το απολυτο η Ρομα, αλλα εστω κι ετσι το χαρτζηλικι βγηκε.
Για σημερα Αρσεναλ ασος, Γιουναιτεντ 2πλο, Σελτικ αντερ και στο Φενερ-Σεβιλλη να σκοραρουν και οι 2 ομαδες.
Καλη τυχη σε ολους.
121. Ανζέ- Νιόρ 1 (1.65)
122 . Κλερμόν - Γκενιόν 1(1.45)
125 . Μπρέστ - Γκρενόμπλ Χ2 (2.75-2.75)
126. Ρέμς - Τρουά Χ2 (2.75-2.45)
131 . Σατορού - Μπουλόν 1 (1.70)
133 . Χάβρη - Ντιζόν 1 (1.40)
---------------------
![]()
ρε συ δεν το καταβαινω τον πινακα.μου το εξηγεις?θελω να ασχοληθω με την betfair αλλα δεν καταλαβαινω χριστο.
Πρεπει να μυηθεις σιγα σιγα Σταθη.
Ξεκινα μονο με κονονικο στοιχημα δηλαδη και οχι με trading.
Αν σε μπερδευουν οι πολλες αποδοσεις ξετσεκαρισε το "υπερ&κατα" και το "βαθος αγορας".
Στο συγκεκριμενο πινακα ειναι μαζεμενες ολες οι κινησεις που εχω κανει απο την αρχη της σεζον. Ολες αυτες οι κινησεις εχουν γινει εντος της εβδομαδας και οχι κατα την διαρκεια των αγωνων. Με αυτο τον τροπο το trading ειναι πιο ασφαλες αφου δεν περιμενει κατι για να αγορασεις ή να πουλησεις. Οπως βλεπεις αν παρουμε το πρωταθλημα παιρνω 74,46€, ενω αν δεν το παρουμε ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ! Για να γινει ολο αυτο το σκηνικο χρειαζεται υπομονη και σωστες κινησεις. Η εμπειρια σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο στην betfair.
Οπως ειναι ο πινακας πανω μπορεις να ζητησεις τον Ολυμπιακο στο 2,34 και αν ταιριαστει το πουλας στο 2,28 οποτε εχεις καθαρο κερδος 0,06xτα λεφτα που ταιριαξες.
Eιμαι βεβαιος οτι ακομη και τωρα που διαβασες αυτες τις γραμμες δεν καταλαβες Χριστο οπως λες, οποτε ξεκινα σιγα σιγα να παιζεις με μικροποσα για να καταλαβεις τι γινετε.
Adios Lakerde ala Past.
Ας δωσω κι ενα ζωντανο παραδειγμα.
Αυτη τη στιγμη μπορεις να βρεις τον ασσο του μπαοκ στο 3,6 στους μπουκ. Στην betfair λογικα επρεπε να ειναι γυρω στο 3,80. Προφανως πεσανε πολλες μπουγατσες μεσα και το εφτσαν στο 3,55. Υπολογιζω λοιπον οτι σε λιγο θα ανεβει οποτε παιζω κατα του μπαοκ 18€ στο 3,55 για να αγορασω αργοτερα που πιστευω πως θα ανεβει.
Αυτη τη στιγμη λοιπον βρισκομαι στο εξης σημειο...
ΜΠΑΟΚ-45,9€
ΙΣΟΠΑΛΙΑ+18€
ΟΣΦΠ+18€
Adios Lakerde ala Past.
πως εβγαλες αυτα τα ποσα?
Νέκρα βλεπω στο τοπικ.
Μαλλον ο κουβας πηγε συννεφο το Σ/Κ.
Εχει ιταλικο πρωταθλημα μεσοβδομαδα. Οβερ Γιουβε και Φιορεντινα.
εγω φιλε μου επαιξα κατι κρικετ και βολλευ και εβγαλα 350 ευρω.καλα τα πηγα.
Γραψε κανενα προγνωστικο λοιπον.
δυστυχως αδερφε τα παιζω μονο live.βλεπω τι παιχνιδια εχει και πως εξελλισονται.αν με παιρνει βαζω λεφτα.αν οχι περιμενω.
Μας κουβαδιασαν οι ιταλιανοι, αλλα βγηκε το χαρτζηλικι με Ευρωλιγκα με τους ασους της Μακαμπι και της Μπαρτσελονα.
Για σημερα μια καλη δυαδα δινει το 2πλο της Ρεαλ και το οβερ του Ανοβερο.
Kαι μια 4αδα με τα οβερ της Σεβιλης, του Μπαουκς και της Βερντερ και αντερ ο Θρασύβουλας.
k0uvas69
Είδος στοιχήματος:Παρολί στοίχημα
Νούμερο στοιχήματος:1P9N6WS7Z2
Ημερομηνία: 01.03.2008 11:00
Ποντάρισμα:200.00 EUR
Απόδοση:2.98
Κέρδη:595.00 EUR
01.03.2008 16:30 Πόσα γκολ θα σημειωθούν; Αννόβερο - Νυρεμβέργη Over 2,5 1.75
01.03.2008 21:00 1 X 2 Ουέλβα - Ρεάλ Μαδρίτης 2 1.70
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 02-03-08 στις 18:33
μπραβο ρε φιλε.και εις ανωτερα.καλο χαρτζιλικι εβγαλες.
Για σημερα, μια 2αδα με τον ασο του Αρη και goal/goal στο ντερμπυ του ΟΑΚΑ.
Δυσκολη μερα παντως, δεν εχει παιχνιδια να στηριχτεις.
στο ντερμπι εννοεις να σκοραρουν και οι δυο?
Ναι, αυτο ακριβως.
το βλεπεις δηλαδη?λιγο δυσκολο μου φαινεται.τι αποδοση το βρισκεις?
Bookmarks