Αμα πιασω και τα 2 σημερινα οχι μονο θα πας αλλα θα σου βαλω και τα εισιτηρια...διαφορετικα δεν σε βλεπω να το κουνας απο την Αθηνα.
Αμα πιασω και τα 2 σημερινα οχι μονο θα πας αλλα θα σου βαλω και τα εισιτηρια...διαφορετικα δεν σε βλεπω να το κουνας απο την Αθηνα.
Μπα που να φας τη γλώσσα σου ρε συ γιατρέ.................
Άκου να πρέπει να πιάσεις και δύο Χ που έχεις παίξει για να πάρω τη δουλειά στα Χανιά.............![]()
φιλε σωτηρη δεν θα μας καθησε το χθεσινο...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ....ΠΑΝΤΟΥ!!!
Οσασουνα-Βερντερ Over, 2 και Χ για στηριξη (.....ξεχάσαμε τίποτα;)
Εσπανιολ-Σεβιλλη Under
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
......και μετα αναρωτιέμαι γιατί πάω κουβά ....
Σε περιπτωση βέβαια που παίξει η Εσπανιολ με την Βερντερ και η Οσασούνα με την Σεβιλλη οι προβλέψεις μου αλλάζουν δραματικά:
Εσπανιολ - Βερντερ Over, 2 και Χ για στήριξη
Οσασουνα - Σεβιλλη Under
(Φαντάζομαι θα είναι χαμένος χρόνος να κάνω πρόβλεψη για Σεβιλλη -Βερντερ και Οσασουνα - Εσπανιολ ε;)
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Ετσι..
Τα Χανια φευγουν...η Αθηνα ερχεται.
Ρε με κάτι γρουσούζηδες που έχω μπλέξει................![]()
Τι περνας και συ ρε Σωτο!!! Παγενε ρε συ στα κρυφανα φας κανενα φρουτο της προκοπης στην αγορα...
![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Αμ δεν θέλω να πάω για να φάω φρούτα ρε συ Μανώλη μου.
Να πάρω την θέση θέλω και να πάω για πιο.............. μόνιμα......
Αλλά με αυτούς τους γρουσούζηδες που έχω μπλέξει, μάλλον για.... φρούτα θα πάω![]()
Ρε σεις δωστε κανενα καλο στανταρ στον Σωτο μας να παρει την θεση και μην μου τον στενοχωρατε, γιατι θα παει τελικο στο τσου-λου και δεν θα σας πει τα νεα. Ουτε φρεσκα φρουτα θα εχεται... Ειδες Σωτο μου μαζι εγω, αμα πας πετα κανενα φρεσκο καρπουζακι προς τα δω ε???
Αυριο εχει καλο καιρο...![]()
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Αχ Μανώλη μου......................
Άλλος χρειάζεται τα στάνταρ...............
Ο Κυριάκος είχε παίξει την τριάδα και αυτός είχε πει ότι αν κέρδιζε θα την έπαιρν ατην θέση ενώ αν έχανε θα........... έμενα στην Αθήνα.........
Η τριάδα πήγε στον............... διάολο και με καταριέται να μην πάω στα Χανιά..........![]()
Εγώ βρε φρούτα θα στέλνω σε όλους σας................![]()
Χεχεχε...α καλα το επιασα τωρα, βρε σπιρτο που ειμαι ωρες-ωρες...![]()
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Για σημερα 10€ στο να κερδισουν τα παιχνιδια τους ΑΕΚ και Λαρισα με αποδοση 3.55 στην Betfair...
3.55 συνολικό; Καλο ακουγεται. Γιατρε αμα με καψεις θα σε καψω
Παω πονταρω...χοχοχο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μετά από 1 χρόνο απουσίας επιστρέφω υγιέστερος επιτέλους.
Αν και τα πρωταθλήματα είναι στο τέλος, έχοντας να ανταγωνιστώ τους μοσχατιώτες red-dnaers με τα γερά προγνωστικά ξεκινώ για σήμερα έστω και αργοπορήμένος:
Ρόζενμποργκ - Μπραν (Περισσότερα (over) ή λιγότερα (under) από 2,5 γκολ συνολικά)Over 2,5-Σεβίλλη - Εσπανιόλ (Περισσότερα (over) ή λιγότερα (under) από 2,5 γκολ συνολικά)Over 2,5-Ρόμα - Λάτσιο (Περισσότερα (over) ή λιγότερα (under) από 2,5 γκολ συνολικά)Over 2,5-Ουντινέζε - Κατάνια (1 X 2)1
Καλά κέρδη μάγκες.
ΜΟΝΙΤΟΝ!
We shall fight on thees, ... we shall never surrender. And we shall Prevail
Bookmarks