στο προ 2 μηνων δελτιο που ειχα ποσταρει ελπιζω ο φιλος να ακουσε την φωνη της λογικης και να εκανε cash out...!!![]()
Ποιος να το περιμενε πως θα τον στελναμε και εμεις κουβα!!!
![]()
![]()
Να σημειωσουμε εδω οτι το cash out στο συγκεκριμενο δελτιο πρεπει να ανεβηκε λιγο παραπανω καθως χθες η λεβερκουζεν μεχρι το 85? 86? εχανε με 1-2 και το γυρισε σε 3-2...![]()
![]()
στο προ 2 μηνων δελτιο που ειχα ποσταρει ελπιζω ο φιλος να ακουσε την φωνη της λογικης και να εκανε cash out...!!![]()
Ποιος να το περιμενε πως θα τον στελναμε και εμεις κουβα!!!
![]()
![]()
Εμάς περίμενε: Κουβά από τον Απρίλιο ήταν... άκου "Άρσεναλ", "νικήτρια διοργάνωσης"...
Και μόνο που είχε το "7" και έβαλε την Άστον Βίλα για κατάκτηση, αλεπουδιάρης είναι - να τρώει παγάκια, να στρώσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χάβερτς σε ψάχνω μουνόπανο να μου δώσεις τα 110 ευρώ. ΑΧΡΗΣΤΕ!!
Μην παίζετε παρολί έχουμε πει.![]()
Επόμενο βήμα δηλαδή, είναι να ποντάρεις over 1,5 σε ματς που παίζει ο Werner βασικός στο φαβορί και να φταίει αυτός;
Αυτό το τετ α τετ που έχασε το μουνί στο 95' και μετά από ακυρωμένο γκολ κιόλας, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Στον Λεβαδειακό να καταλήξει το άχρηστο κωλόγιδο. ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ!
Όσο μου αρέσει ο Χάβερτς άλλο τόσο πιστεύω θα ταλαιπωρηθεί (σχετικά με το ταλέντο του). Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα πολύ καλά, αλλά δεν κουμπώνει εύκολα και παντού. Μέχρι στιγμής και συνολικά φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του ψευτοεννιαριού και όταν κινείται κεντρικά πάρα κοντά στις γραμμές. Με τον Μουσιάλα, τον Βιρτς, και Γκιντογκάν Κρόος πιο πίσω, η Γερμανία φαντάζει πολύ θελκτική αν θα είχε έναν μη Γερμανό προπονητή να τους αφήσει μπροστά να κάνουν του κεφαλιού τους. Πλήρωνα διαρκείας.
panahs7 (01-07-24)
Οι μπουκ θεωρούν ότι δεν μπαίνει γκολ ούτε αύριο στο Αγγλία-Ελβετία. Έχουν ήδη το 1,5 στο 2.00 και το 2,5 στο 4.00! Εγώ θα το πάρω το 1,5 με χαρά.
drizzt (06-07-24)
Και οι εγγλεζοι, με χαρα θα τον παρουνε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (06-07-24)
Βγήκαν με διάθεση οι Οράνιε, ήρθε η ώρα να ξεσπάσουν. Κουμπώνω over 2,5 στο 2.00.
Κάρτα ο τέρμας της Ολλανδίας, ο Φερμπρούγκεν στο 12.00. Εννοείται πήρα λίγα ψιλά.
Μάθαμε και τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρίες προσφέρουν μηδενικό φόρο πλέον (υποτίθεται τον καλύπτουν αυτές). Μετράνε τα πονταρίσματα σε στήλες του 1€ η κάθε μία και όχι σαν σύνολο, ώστε σχεδόν πάντα το κέρδος να είναι χαμηλότερο των 100€ που δεν υπάρχει φορολόγηση. Για ποιον λόγο το αποδέχεται βέβαια αυτό η ΑΑΔΕ και κυνηγάνε μόνο την Betshop για πριν 10 χρόνια, είναι ένα καλό ερώτημα. Της πουτάνας γίνεται.
Βάζελος-Αστέρας στις 20:00 και αφήνω αυτό εδώ:
![]()
Λοιπον μετα απο καιρο σας παραθετω ενα σιγουρο αντερακι απο Πρωταθλημα Γεωργιας, σημερα στις 20:00
Γκαρεγι-κολχετι ποτι-->UnDER 2.5 με αποδοση στο 1.70 απο ΟΠΑΠ
Bookmarks