drizzt (07-04-23), Nikolaos_Kokkinos (07-04-23)
Καλησπερα στην παρεα..Τα δικα μου προγνωστικα ετσι στα γρηγορα...Αυτη την ωρα απο τσαμπιονσιπ και 1η κατηγορια αγγλιας:
μιλτον κειν ντονς-πορτσμουθ UNDER 2.5 η πορτσμουθ πηρε κοκκινη..Με αποδοση γυρω στο 1.60
και
σουονσι-κοβεντρι NG στο ημιχρονο ειναι 0-0 με αποδοση γυρω στο 1.40... Και τα δυο βγαζουν καπου 1.80 κατι...Ριχνω 50 ευρω και περιμενω...
drizzt (07-04-23), Nikolaos_Kokkinos (07-04-23)
2 στα 2...Μεγαλη κ..λοφαρδια με πορτσμουθ..Το φοβηθηκα πολυ που απο το 65' ισοφαρισαν οι γηπεδουχοι αλλα ολα καλα...!!!
dimitris_77 (07-04-23)
Μόνο το Λέτσε - Νάπολι έχει αξία αυτή τη στιγμή. Είναι 0-0 στο 10'. Το over 2,5 έχει ενδιαφέρον στο 2.90 αλλιώς περίμενε να ανέβει στο 2.00 το over 1,5 (αν το προλάβεις και δεν βάλει 1 η Νάπολι).
dimitris_77 (07-04-23)
Ή τα λεφτά της ΔΕΗ...
Ποτέ, κανένας, γιατί έχει μείνει το 1-1, μέχρι και για τα δύο παιχνίδια της επόμενης χρονιάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βοσκε καταλαβες τι εχει παιχτει τωρα εδω περα ε ?
Φερανε καινουργιο λιονταρι στο κλουβι του στοιχηματος, και το παλιο πεταχτηκε απο το θαμνο που την ειχε αραξει, και φερμαρει αναστατωμενο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μίλντεσμπρο-μπερνλι under 2.5 ρίξτε 20 ευρώ και πάνω και θα με θυμηθείτε![]()
Το βραδυ μετα τις 9 εχει νυκτερινο και δινει 2,20
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (07-04-23)
-"Δ.Ε.Η." - πόσα γράμματα;
- 3, Α, Β, Γ...
- "Γάμα τα" είδατε που όλα βγαίνουν;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάρε κόσμε.
LIVE Serie A
Μίλαν - Έμπολι 0-0 (43')
Over 1,5 | Απόδοση: 2.00
LIVE Ligue 1