panahs7 (02-12-22)
Κακιά μέρα, 2 ώρες ύπνου τις τελευταίες 32, σχωράτε με!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (02-12-22)
Δεν θα έπαιρνε αλλά αυτό το αφήνεις στα πρακτορόσκυλα να το μυριστούν και να αρχίσουν το γλέντι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν πιστεύω να υπάρχει ιντερνετική να δίνει τέτοιο ποσό σε κέρδη...
Εδώ και χρόνια έχουν μπει όρια και στα κέρδη και στα ποσά στοιχηματισμού, ώστε να καταπολεμήσουν (όσο γίνεται) το ξέπλυμα και τα στημένα. Πρέπει να διαβάσεις τους όρους της κάθε στοιχηματικής, δεν είναι στα ψιλά γράμματα, έχει απαγορευτεί αυτό με νόμο. Είναι υποχρεωμένοι να δείχνουν στον πελάτη όλους τους όρους, με τον ίδιο τρόπο.
Τα όρια στα ποσά που αποδίδουν στου νικητές, οι στοιχηματικές, τα είχαν βάλει από μόνες τους και το μόνο κίνητρο ήταν η αποφυγή ταμειακών ανωμαλιών που θα προέκυπταν από κάποιο απρόσμενο event.
Παίρνω over 6,5 στο Ελβετία - Σερβία εγώ στο 3.50.
Αν και μάλλον όσα είχαν να βάλουν τα έβαλαν.
- - -
Καλά πήγε αυτό. Ούτε το σίγουρο over 5,5 δεν βγήκε. Έσβησε απ' το 50' καλή φασούλα. Θες και over 6,5 άρρωστε.
δεν θυμαμαι αλλη διοργανωση τοσο κακη στο στοιχημα σε οποιοδηποτε σημειο μπορει να στοιχηματισει καποιος.
—John Lennon
Anytime σκόρερ
Μέσι -> 3,10
Ντεπάι -> 4,80
Στον Ρισάρλισον πόσο του δίνει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (09-12-22)
Α, μπαίνει ο χασογκόλης (Λαουτάρο Μαρτίνες). Παίξτε τον, θα σκοράρει σήμερα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
λοιπόν παναή
μετά την συζήτηση μας έκανα ένα εγχείρημα για την στρατηγική που λέγαμε.
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
-NBA πλεονέκτημα
31/56, 55,4%, με 1 ευρώ πονταρίσματος κάθε αγώνα κέρδισα συνολικά 3,78 ως τώρα (6,75%/στοίχημα)
-ΝHL συνολικοί πόντοι
31/56, 55,4%, με 1 ευρώ πονταρίσματος κάθε αγώνα κέρδισα συνολικά 3,28 ως τώρα (5,85%/στοίχημα)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Σημασία έχει ότι είσαι +. Αναλογικά να το πας, στα 10 ευρώ είναι 37€, στα 100, είναι 370€. Και φυσικά όπως ξέρουμε δεν πρόκειται να γίνεις πλούσιος απ' το στοίχημα. 2 δρόμους έχεις, ή παίζεις σωστά για να βγάζεις ένα Χ μεροκάματο, ή διασκεδάζεις να περάσεις καλά ξέροντας ότι καις λεφτά και βαράς παρολί, κυνηγάς μπόμπες και τα σχετικά.
drizzt (13-12-22), pirateeeeeee (13-12-22)
Value bets (κατά την γνώμη μου πάντα) στο Γαλλία - Μαρόκο.
Over 1,5 Ημίχρονο > 2,40
Εμπαπέ anytime goal > 2,40
Over 3,5 Σύνολο > 2,90
Εγώ τα πήρα όλα(σε μονά πάντα)
- -
Τέλεια πήγαν όλα, ούτε 1 δεν βγήκε να πάρουμε τουλάχιστον τα λεφτά μας πίσω.![]()
Παλέρμο-Μπάρι έχει κοιμηθεί ο θεός και έχει μείνει 0-0 μέχρι το 75'. Το over 0,5 έχει ανέβει αρκετά πάνω από 2,00 για όποιον θέλει να το τσεκάρει.
Bookmarks