Μιτινγκ με την καμηλα;
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Στύλο για pole dancing δεν έχετε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
flessanto (27-11-22)
Το ξέρω - για αυτό δεν έκανα quote (καλά και για να σηκώνεται η τρίχα του Λευτέρη). Με ρώτησες ιδέες για να δέσεις την καμήλα.
giovanni#10 (26-11-22)
Ααα για να δεσουμε την καμηλα, οκ νταξει, πηρε μπρος
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Κες κε σε Λευτερης?
Ο τζιοβαννιδιεσιδεκα, που έχει μόστρα τον Σόλιντ.
(Όταν πληρωθείτε από προβλέψεις, θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς συζήτησης, που γίνεται όταν λείπουμε για παράδειγμα)
...για να αναρωτιέσαι γιατί ξύπνησες...
panahs7 (26-11-22)
Χααχαχααχαχ
Καντε ρε και καμια παραθεση γαμω το κερατο μου να βγαζουμε ακρη τι λετε.
Τελικά, δεν απάντησες αν έχετε στύλο pole dancing στο σπίτι...
Φήμες λένε ότι υπήρξε άνθρωπος που πέτυχε σκόρερ σε παιχνίδι που δεν έπαιζε η Γαλλία, ο Ισημερινός και το Ιράν...
(Της Ολλανδίας, για να τον βρεις έπρεπε να ξέρεις τί κάνει στην PSV, που δεν είναι και το επίκεντρο της προσοχής)
Κάποιος που συνεχίζει και παίζει στοίχημα στο Μουντιάλ, όχι εγώ, ένας ξάδερφος απ' το χωριό δεν τον ξέρετε, θα έλεγε ότι η νίκη της Αργεντινής έφτασε 2.00 απόδοση.![]()
flessanto (27-11-22)
την επαιξα αλλα ηθελα και το οβερακι μου.Εβαλα να κερδισει η τσελσι αλλα να πεθανει και ο παπας.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το G/G στο Ισπανία-Γερμανία έχει φτάσει 3.00 just saying...
john syggel (28-11-22)
Εγώ έκανα σεφτέ χτες, έπαιξα νίκη αρζεντίνα στο ημίχρονο στο 2.00 .
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (28-11-22)
Από την άλλη, αν σκεφτείτε παγκόσμιο, με φάση νοκ άουτ, χωρίς Αργεντινή, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και έξω την Ιταλία, το έργο διαφημιστικά θα είναι "αντίο ζωή", εκτός και αν πάνε τα φαβορί καρότσι στον ημιτελικό και δεν κάνουν καμία ταρζανιά ανάλογη του 2002, με Ν. Κορέα και Τουρκία στους 4.
Bookmarks