giovanni#10 (27-09-22)
zionikos (05-10-22)
LIVE
Μπάοκ - Βάζελος 1-0 (Ημίχρονο)
Over 2,5 | Απόδ: 3,00
Έχει ανέβει πολύ η απόδοση για το over, παίζουν ανοιχτά, ο βάζελος θα κυνηγήσει σίγουρα γκολ, για value το βλέπω. Για πιο safe, περιμένετε μέχρι το 75' αν έχει μείνει 1-0 να πάρετε over 1,5.
Το πολυ να μπει ενα γκολ ακομα, λεω εγω.
giovanni#10 (02-10-22)
Και πολύ άργησε, από το 55' έπρεπε να επαληθευτεί με αυτά που έχαναν και οι 2. Επόμενο γατάκι...![]()
LIVE
Βερόνα - Ουντινέζε 1-0 (49')
Over 2,5 | Απόδ: 2.00
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-10-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-10-22), sabar77 (04-10-22)
LIVE μονά
Σάντερλαντ - Μπλάκπουλ 0-0 (73')
Over 0,5 | Απόδ: 2.00
X
Μπέρτον - Φλίτγουντ 0-1 (75')
Over 1,5 | Απόδ: 2.00
X
Λος κουβαδέιρος σήμερα. Με ματιάσατε, δεν ήθελε να μπει πουθενά.
zionikos (05-10-22)
LIVE
Μπίλεφελντ - Καρλσρούη 1-2 (77')
Over 3,5 | Απόδ: 2.00
X
Κουβάς κι εδώ.
LIVE
Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 2-0 (77')
Bet: Over 2,5 | Απόδ: 2.00
X
Γεια σου μωρή κυρία με τα μεγαλεία σου.
LIVE
Μπράιτον - Νότιγχαμ 0-0 (43')
Over 1,5 | Απόδ: 2.00
Χ
Καλά πήγε κι αυτό.
απο ελλαδα: 'κολωνα' για καθε δελτιο το διπλο της ομαδας μας στο αγρινιο, αν συνδυαστει με ο1.5 φτανει στο 2.00 η αποδοση. στο αλλο ματς οπου αναμενεται μεγαλο ενδιαφερον θα εδινα ενα προβαδισμα στον ατρομητο, δεν περιμενω να βγαλει διπλο ο βολος, θα καταληξω σε μια ασφαλη επιλογη: 1χ&υ3.5 στο 1.75. συνδυαστικα αυτες οι δυο επιλογες δινουν ενα (οχι και ασχημο) 3.50.
απο διεθνη χωρο: η λιβερπουλ μπορει να επικρατησει στο νοτιγχαμ με εμφατικο τροπο, μπορει να συμβαλει στο σκοραρισμα και η γηπεδουχος, προτεινω ενδεικτικα 2&ο3.5 (αποδοση κοντα στο 2.50). επειτα εχω εντοπισει τρια ματς για πολυ κοντρα. σιτι μπραιτον καποιος μουρλος μπορει να παει στο 4.00 του χ2, το αμφισκορο στο 2.00 ειναι δωρο. τσελσι γιουναιτεντ χ2 στο 1.65 ακουγεται fair, εναλλακτικα 2-3 γκολ για κλασικο διπλασιασμο. φραιμπουργκ βερντερ χ2 στο 1.85 νομιζω, εναλλακτικα αμφισκορο στο 1.55. αλλα δυο λιγοτερο δημοφιλη παιχνιδια ειναι το βαλενθια μαγιορκα: 1χ&ο1.5 και το σπορτινγκ καζα πια: 1&ο1.5. τελος θα πονταρα στα γκολ στο βραδινο φιορεντινα ιντερ, ενω ρεαλ σεβιλλη μου φαινεται υποπτο για χ.
αυτα εν ολιγοις, καλη τυχη αν επιλεξετε να στοιχηματισετε
drizzt (22-10-22)
Προσωπικά το διπλό μας στο 1.50 δεν το παίρνω για κανένα λόγο, είναι το αντίθετο του value bet.
Η Νότιγχαμ κερδίζει τη Λίβερπουλ 1-0 στο 60' και δεν το κόβω να γυρίζει εύκολα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Προβλέπω και στενοχώριες που θα κερδίσει η Νότιγχαμ
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μην ανοίξουμε beef και εδώ...
Δεν φτάνει αυτό που γίνεται στη διοίκηση που πέφτουν κάτι dis από εδώ μέχρι το Ναύπλιο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (22-10-22)
Να ζητήσουμε ματσάκια της Νότιγχαμ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Κούπερ έχει αλλάξει τακτική σε park the bus για να μαζέψει τον κώλο του κι έχει αλλάξει την εικόνα της Νότι. Από εκεί που ήταν η χαρά του over, μας έχει ρίξει τρελό κουβά στα τελευταία ματς. Δεν την ακουμπάω ξανά μέχρι να σταθεροποιηθεί η αγωνιστική της κατάσταση.
Bookmarks