pirateeeeeee (17-09-22)
pirateeeeeee (17-09-22)
L!VE
Φίτεσε-Φόλενταμ 1-1 (79')
Over 2,5 | 2.00
X
Value bet σημείο, δύσκολα θα μείνει στο 1-1.
--edit--
Έμεινε.![]()
άξιζε πάντως
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
panahs7 (18-09-22)
Value Bet και μονά αποδεκτά. Αλλιώς παίξτε τζόκερ. (Ή κοροϊδευτείτε πως κερδίζετε μέχρι να κάτσετε κάτω να κάνετε σούμα τα κέρδη και τη χασούρα σε βάθος ενός χρόνου ή περισσότερο).
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (18-09-22)
Για όσους ακούνε ΑΣΧΕΤΟΥΣ "εγκληματίες" σαν τον Γεωργίου, που έχει κάψει πολύ κόσμο και παίζουν με την τακτική του διπλασιασμού.
Live μονά
Κύπρος - Ελλάδα 1-0 (40')
Over 2,5 | Απόδ: 2.00
Ισπανία - Ελβετία 0-1 (42')
Τσεχία - Πορτογαλία 0-1 (42')
Όπου δεν μπει γκολ μέχρι το 75' γίνεται value το over 1,5
panahs7 (24-09-22)
2/3 βγήκε ένα μικρό κέρδος. Και το δικό μας για over ήταν πάντως, οπότε μια χαρά τα διαβάσαμε όλα.
Πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του το αρχίδι. Κανονικά το εγκληματίας ήθελε χωρίς "" γιατί ήταν ηθικός αυτουργός, λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει.
Έτσι από περιέργεια, ποιος ήταν κάτω από τα δοκάρια της Τσεχίας σήμερα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (24-09-22)
LIVE μονά
- - - - - - - - - - - - - -
Ρουμανία - Βοσνία 1-0 (42') **
Over 2,5 | Απόδ: 2,00
Αγγλία - Γερμανία 0-0 (39')
Over 1,5 | Απόδ: 2,00
Η Ρουμανία ψάχνει μόνο νίκη απέναντι στην αδιάφορη 1η Βοσνία και να μην κερδίσει η Φινλανδία για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αγγλία και Γερμανία είναι αδιάφορες και παίζουν ανοιχτά.
** Περίμενα να το δώσω για over 1,5 και για 2-3 λεπτά πρόλαβε και έκανε το 1-0 η Ρουμανία. Με λίγο περισσότερο ρίσκο το over 2,5 τώρα εγώ θα το πάρω πάντως, γιατί θεωρώ σίγουρο να σκοράρει η Βοσνία.
Nikolaos_Kokkinos (27-09-22), zionikos (26-09-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (27-09-22)
giovanni#10 (27-09-22)
σημερα τι βλεπεις; το στανταρ μου θα ειναι το 2-3 γκολ στο ντερμπι της ιβηρικης. απο κει και περα: μπορει να το καθαρισει η ελβετια με τη τσεχια (εντος). νορβηγια-σερβια ντερμπι για την πρωτια, θεωρω θα εχει γκολ, πολυ καλο το οβερ. και στον ομιλο μας: πολυ ψηλη η αποδοση στη νικη μας, εχει αξια, για ρισκο μπορει καποιος να παιξει αμφισκορο, οι βορειοιρλανδοι εχουν περιπου 3 γκολ λιγοτερα απο τα προσδωκομενα στον ομιλο. η κυπρος με πληρωσε την προηγουμενη με εμας με το 1χ (βεβαια το ψιλοδωσαμε + υποπτη διαιτησια), πιστευω μπορει να αντεξει και στο κοσοβο και το χ να τη σωσει.
Παίζω μόνο live και αφού έχει παιχτεί κανένα μισάωρο γιατί θεωρώ ότι σ' αυτό είμαι καλός να διαβάζω τα παιχνίδια, δεν μου αρέσει pre-game. Παίξε σε αυτά που νομίζεις ότι είσαι καλός αρκεί 1) να είναι σε μονά και 2) με απόδοση 2.00+ και εκεί που θεωρείς ότι έχει αρκετά πάνω από 50% να επαληθευτεί, για να μη βγαίνεις χαμένος σε βάθος χρόνου.
FanisJK7 (27-09-22)
LIVE
Ελλάδα - Β. Ιρλανδία 1-1 (27')
Over 3,5 | Απόδ: 2,00
Η χαρά του over είναι το ματσάκι και απορώ με τους μπουκ που δίνουν τόσο μεγάλες αποδόσεις από νωρίς. Η Ιρλανδοί θέλουν μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Κύπρος (χάνει 1-0) κι εμείς είμαστε αδιάφοροι. Χωνιά άμυνες και μας δίνουν ήδη 2 φορές τα λεφτά μας για άλλα 2 γκολ. Θα τα πάρουμε.
Πάλι θα μας στείλουν κουβά τα δικά μας τα ταγάρια, γιατί η Κύπρος χάνει 2-0 και οι Βορειοιρλανδοί βολεύονται και με Χ πλέον. Εκτός αν παίξουμε για να τους σώσουμε εμείς από υποβιβασμό. Παίρνω Νορβηγία-Σερβία over 2,5 για να καλύψω τη ζημιά.
flessanto (27-09-22)
Bookmarks