Δυο γκολ να βαλουν οι λαγοκοτες εκτος εδρας το θεωρω αδυνατο....ενα 3-1 θα το επαιζα!
Κυριάκο τι λες ? θα τον κυνηγίσουμε σήμερα το λαγό σε κανένα σκοράκι 4-1,3-1 ή 4-2.
Για λίγα λεφτάκια αλλά πρέπει να δίνουν καλά.
Ôá ëÝìå óôï ÊáñáúóêÜêç !!!
Δυο γκολ να βαλουν οι λαγοκοτες εκτος εδρας το θεωρω αδυνατο....ενα 3-1 θα το επαιζα!
Êáé ãù ñå êáôá åêåß êëåßíù áëëÜ ìçí îå÷íáò ïôé åßíáé êáé êùëüöáñäïé ïé ðïõóôçäåò...
Õ.Ã. ôçí þñá ðïõ ôï ãñÜöù áêïýù åéóÞóåéò óôïí Sportfm êáé ï ìðåêÜôóáò (Ðáðáäüðïõëïò) äÞëùóå üôé ðÜíå ãéá ôåëéêü.
Êáé ãù ðïõ ðßóôåõá ðùò åìåßò ðßíïõìå ðéï ðïëý áð´áõôïýò.
Ôé ðßíåéò ÄçìçôñÜêç ...................
Áí ðÜíôùò ðáßîåôå óêïñÜêé ãéá óÞìåñá, åêôüò ôïõ 3-1 ñßîôå êáé êáíÝíá öñÜãêï óôï 4-1....................
ΟΠΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
214 2 Μεγάλη νίκη της άρσεναλ βλέπω[ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΠ
216 Χ[Για το οπαπ μιλάω]
ρεαλ και μπαγερν δεν προκειται να νικησουν
221 1
Μεγάλη νίκη της Σέλτικ σε μια αδύναμη Μίλαν
έυχομαι να τα ξαναπουμε και να μην σας στείλω στο κουβα
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ
Καλωςηρθες και ελπιζω να εισαι γουρλης...![]()
Ρεαλ ασσουκλα σημερα, απεναντι στην ανυπαρκτη Μπαγερν.
Adios Lakerde ala Past.
Αν και οπαδός της Ρεάλ, δε μπορώ να πω ότι η Βασίλισσα βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της. Ωστόσο μετά από το 0-0 με τη Μπέτις, σίγουρα αναζητάει τρόπο εξιλέωσης. Εγώ προτείνω 1Χ.
Βουτα τον ενα και βαρα τον αλλο ειναι και οι 2 ομαδες...εγω θα προτεινα το Χ γιατι μπορει οι Γερμαναραδες να ειναι σε πιο αθλια κατασταση απο τη Ρεαλ αλλα δεν πρεπει να υποτιμαμε το πεισμα και την επιμονη τους σε τοσο σπουδαια παιχνιδια.
Λοιπόν να γράψω και ΄γω τα τρελά μου για σήμερα..
Κόντρα στην κόντρα..
214 ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ Χ
215 ΛΙΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1
221 ΣΕΛΤΙΚ - ΜΙΛΑΝ Χ
Εγώ προσωπικά θα τιμήσω και το διπλό της ΜΠΑΓΕΡΝ στο 3,6. (μονό)
Ταμείο, έστω και με το 3-2.
Μη στεναχωριέσαι, ρε! Έχει και σήμερα ψωμί! Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας(Μπαρθελόνα-Λίβερπουλ) το βλέπω -δυστυχώς- 1 και μάλλον under.
IERO και 'γω 1 το βλέπω αλλά για under δεν ξέρω.
Δεν θα παίξω σήμερα αλλά αύριο θα ρεφάρω με το 2 της Λανς
Υ.Γ. Παναγιώτη το Λαγό και το 44 θα τους βάλεις στο RED-BET ετσί ?
Στο παιχνίδι Ίντερ-Βαλένθια οι προβλέψεις είναι πολύ ριψοκίνδυνες. Ωστόσο εγώ προτείνω 1.
Τώρα όσον αφορά το Ρόμα-Λιόν, νομίζω ότι εκεί το ζύγι γέρνει προς Γαλλία μεριά. Και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, ωστόσο η Λυών νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι. 2πλό λοιπόν.
Πόρτο-Τσέλσι. Θα έπαιζα 2πλό αν στον πάγκο δεν ήταν ο Μουρίνιο. Γι' αυτό προσοΧή.
Åãþ ðÜëé âëÝðù ðïëëÜ ÷éíÜñéá óÞìåñá.............. ÌÝ÷ñé ðïõ óêÝöôïìáé íá ðÜù íá ðáßîù 4 × êáé íá æçôÜù 3-4............
Μπαρτσα-Λιβερπουλ 1
Ιντερ-Βαλενθια 1
Ρομα-Λυον Χ
Πορτο-Τσελσι Χ
Åãþ ðÜëé äå óáò ëÝù ãéáôß åßíáé ãñïõóïõæéÜ...![]()
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
Bookmarks