100% κάλυψη του φόρου και από WinMasters και Betshop. Απ' ότι φαίνεται θα το κάνουν όλες, οπότε θα παίζουμε στοίχημα πλέον αφορολόγητο. Καλή φάση.
Από σήμερα αλλάζει η φορολογία στα τυχερά παιχνίδια και μειώνεται πάρα πολύ! Συγκεκριμένα:
- 2,5% για κέρδη από 100,01 - 200€
- 5% για κέρδη από 200,01 - 500€
- 7,5% για κέρδη από 500+€
Για να καταλάβετε, η προηγούμενη φορολογία ήταν 15% από €100-€500 και 20% από €500 και πάνω. Παραμένει αφορoλόγητο οποιοδήποτε ποσό μέχρι €100. Ακόμη πιο εξαιρετικό το γεγονός ότι ο Stoiximan [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και υποστηρίζει ότι στην δική τους πλατφόρμα, όλοι οι φόροι θα καλύπτονται από αυτούς, συνεπώς θα παίρνουμε το 100% των κερδών, ότι ποσό κι αν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ttg_red : 24-07-21 στις 07:58
100% κάλυψη του φόρου και από WinMasters και Betshop. Απ' ότι φαίνεται θα το κάνουν όλες, οπότε θα παίζουμε στοίχημα πλέον αφορολόγητο. Καλή φάση.
Ευχαριστώ πολύ ομαδάρα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (28-07-21)
Οπότε κερνάει ο Ντριζτ πιτόγυρα.
drizzt (28-07-21)
εγώ σκεφτόμουν Σισέ και ευτυχώς δεν το έπαιξα. ειδικά στα πρώτα λεπτά φαινόταν ότι την είχε την καλή προσπάθεια
Τα πιτογυρα απο που θα τα παραλαβουμε, τυπε Ντρζζτ;
Ναι οι παπάρες και είχα παίξει τελικό σκορ 2-1. Αλήτες.
voskos_7 (07-09-21)
Βέβαια τί μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτοί που τον έφεραν μπορούν να βρουν καλύτερο, είναι μία συγγενική συζήτηση...
Συμπαθή παιδιά αυτά τα δύο, αλλά έχουν κακές παρέες στο κανάλι τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μάγκες είμαι φόλα Λίβερπουλ αλλά στη Μίλαν 7.50 το διπλό CHL δεν το βάζεις ποτέ.
Η παρι παιζει να εστειλε κουβα ολη την υφηλιο χθεςουτε νικη ουτε οβερ ουτε κανενας να σκοραρει απο τους αναμενομενους
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ πήγα χαρούμενο ταμείο με το μπαζερ μπιτερ της Ρεάλ και με Άγιαξ πάντως.
voskos_7 (16-09-21)
Αμα παιζει γενικα κανα φρι μπετακι στην 365, σφυρατε το, ε;
drizzt (16-09-21), giovanni#10 (16-09-21)
Σήμερα δε θα μπορέσω να γκαντεμιάσω την ομάδα. Είχα αφήσει τα default όρια παραμονής στο bet365 και μάλλον αν δεν σκοτώσεις το process στο κινητό το μετράει για παραμονή, οπότε με προστατεύει τώρα η bet365 μέχρι τα μεσάνυχτα.![]()
giovanni#10 (16-09-21)
Bookmarks