οι νικητές ομίλων θα έχει ενδιαφέρον μιας και περνουν οι 3 από τους περισσότερους ομιλους
Καλοβλέπω να το σηκώσει η Γερμανία το euro στο 8.00. Πάντα παίζω αγαπημένη Αγγλία αλλά είναι στο 6.00 φέτος και δε μου κάθεται καλά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
οι νικητές ομίλων θα έχει ενδιαφέρον μιας και περνουν οι 3 από τους περισσότερους ομιλους
Πρωτος σκορερ;
drizzt (05-06-21), giovanni#10 (05-06-21)
Παιδιά μια ερώτηση για μένα που είμαι τελείως άσχετος!! Έχω κάνει κατάθεση στην stoiximan.gr μέσω paysafe κάρτας, όταν αποφασίσω να κάνω ανάληψη πως γίνεται; Ξέρεις κάποιος; Σου στέλνουν πχ κάποιον κωδικό και μ’αυτον πηγαίνεις στην τράπεζα;
Αν δεν κάνω λάθος, βάση νομοθεσίας πλέον, τους αναγκάζουν να σου κάνουν ανάληψη στο μέσο το οποίο χρησιμοποίησες για κατάθεση, για να μη γίνεται ξέπλυμα. Με άλλα λόγια θα στα στείλουν στο account της paysafe. Αλλιώς, σε περίπτωση που έχεις επιλογή, τότε αν θες τράπεζα, βάζεις τα στοιχεία που σου ζητάει (iban, όνομα κτλ) και σου τα καταθέτουν. Όλες οι τράπεζες (εκτός της Πειραιώς αν δεν κάνω σοβαρό λάθος), θα σου κρατήσουν 3 ευρώ (σε οποιοδήποτε ποσό ανάληψης) για έξοδα. Τέλος, όσον αφορά τη φορολογία, είναι:
0€-100€ = 0%
100€-500€ = 15%
500€+ = 20%
* Αν υπάρξει φόρος, λογικά θα στα παρακρατήσει o Stoiximan πριν την ανάληψη και θα αποδώσει αυτός τον φόρο για σένα. Μπορείς αν θες να ζητήσεις βεβαίωση για την φορολογική σου, αλλά δεν θα χρειαστεί αν δεν σου τα ζητάνε για έλεγχο.
** Εννοείται πριν απ' όλα αυτά, πρέπει να έχεις κάνει ταυτοποίηση στοιχείων, αλλιώς λεφτά δεν βγάζεις.
pirateeeeeee (16-06-21), ttg_red (16-06-21)
BrazHlias (16-06-21)
panahs7 (16-06-21)
Έχω χρόνια να ασχοληθώ με paysafe, πριν ακόμα γίνει υποχρεωτικό να κάνεις λογαριασμό. Αν έχει επιλογή για ανάληψη σε τράπεζα, τότε το κάνεις έτσι, αλλιώς σου μένουν μέσα και τα ξοδεύεις όπου δέχονται paysafe. Εκτός αν δίνουν καμιά debit κάρτα που συνδέεται με το account και με την οποία μπορείς να κάνεις αγορές/αναλήψεις από ΑΤΜ. Θα τα βρεις στο FAQ της paysafe αυτά, τσέκαρέ τα όπως και να 'χει γιατί νομίζω ότι χρεώνουν κάποιο ετήσιο ποσό για μη χρήση του λογαριασμού για 1 χρόνο, κάτι που δεν το ξέρουν οι περισσότεροι.
ttg_red (16-06-21)
θενξ και παλι...!!!
Δωσε κανα προγνωστικο για σημερα![]()
![]()
panahs7 (16-06-21)
differance (16-06-21), pirateeeeeee (17-06-21)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (17-06-21), panahs7 (17-06-21), pirateeeeeee (17-06-21), ttg_red (19-06-21)
Μακάρι να βγάλεις τίποτα Θωμά εγώ πραγματικά δεν ξέρω κανέναν που να μην τον έχει φάει ο κουβάς στο φετινό γιουρο. Εγώ έχω να το ακουμπήσω τρεις μέρες περιμένω καμιά καλή έμπνευση λάιβ γιατί είναι πολύ ζορικο ως τώρα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έρχεται ένα "Χ" αρι από εδώ μέχρι το Γουέμπλεϊ. Όσοι πιστοί του στοιχήματος τιμήστε τε το τώρα προτού κλειδώσει
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks