Σελίδα 247 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 47147197207217227237243244245246247248249250251257267277 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.921 έως 4.940 από 5638

Θέμα: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη Josimar

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.396 φορές σε 1.819 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποια προτείνετε ως την καλύτερη ιντερνάσιονακ πλατφόρμα για στοίχημα; Ψήνομαι να κάνω ένα ακάου σήμερα.

Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.553 φορές σε 20.794 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια προτείνετε ως την καλύτερη ιντερνάσιονακ πλατφόρμα για στοίχημα; Ψήνομαι να κάνω ένα ακάου σήμερα.
    Δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσωπικά την προτείνω λόγω ανταμοιβών. Αναφέρομαι στην Betshop που είναι και ελληνική. Έχω παίξει τα λιγότερα απ' όλες τις εταιρίες που έχω λογαριασμό και οι τύποι στέλνουν τακτικά free spins, μέχρι και λεφτά (πχ 10 ευρώ στα γενέθλιά σου είναι στανταράκι). Πέρα απ' τα κλασσικά bonus 1ης κατάθεσης κτλ που έχουν όλοι, είναι οι μόνοι που δεν σε "ξεχνάνε" μετά. Βέβαια δεν ξέρω αν το κάνει επειδή είναι καινούρια και θέλει να τραβήξει κόσμο, απλά αναφέρω την εμπειρία μου. Από εκεί και πέρα, νομίζω Bet365 θα σου έλεγαν οι περισσότεροι.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Josimar (12-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσωπικά την προτείνω λόγω ανταμοιβών. Αναφέρομαι στην Betshop που είναι και ελληνική. Έχω παίξει τα λιγότερα απ' όλες τις εταιρίες που έχω λογαριασμό και οι τύποι στέλνουν τακτικά free spins, μέχρι και λεφτά (πχ 10 ευρώ στα γενέθλιά σου είναι στανταράκι). Πέρα απ' τα κλασσικά bonus 1ης κατάθεσης κτλ που έχουν όλοι, είναι οι μόνοι που δεν σε "ξεχνάνε" μετά. Βέβαια δεν ξέρω αν το κάνει επειδή είναι καινούρια και θέλει να τραβήξει κόσμο, απλά αναφέρω την εμπειρία μου. Από εκεί και πέρα, νομίζω Bet365 θα σου έλεγαν οι περισσότεροι.
    Έκανα τελικά ένα στην bet365. Θα το τσουλήσω στο πολύ χαλαρό να δω πως πάει γενικά, και μετά μπορεί να ανοίξω κι ένα δεύτερο.

Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Josimar για αυτό το μήνυμα:

drizzt (12-05-21), panahs7 (12-05-21)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.624
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.466 φορές σε 12.126 μηνύματα
    Ignore User

Άργησα να απαντήσω αλλά από τότε που έκλεισε πριν αρκετά χρόνια η betfair, παίζω bet365, ποτέ δεν είχα θέμα. Σίγουρα δεν έχει τις 1 εκατομμύριο συνδυαστικές επιλογές που έχουν άλλες αλλά πάνω κάτω έχει τίμιες αποδόσεις.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Josimar (12-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Ποντάρισμα χθες (μονά)
    Ατλέτικο - Σοσιεδάδ : 1, Ολυμπιακός - Ορκ : 1Χ

Ποντάρισμα σήμερα (μονά)
    Εϊμπάρ - Μπέτις : G/G
    Λειψία - Ντόρτμουντ : G/G & Over 2.5

Σκέφτομαι και για Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ διπλό, αλλά δεν έχω αποφασίσει.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (13-05-21)

Thanks
    20.317
    Ignore User

Σκέφτομαι και για Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ διπλό, αλλά δεν έχω αποφασίσει.
    Πονηρό ματσάκι, η Βιγιαρεάλ ναι μεν κυνηγάει Ευρώπη, αλλά φαίνεται να έχει ρίξει όλο το βάρος στον τελικό, καθώς αν το πάρει πάει Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαγιαδολίδ καίγεται για παραμονή. Λογικά πάει για G/G κι αν ήταν κάτι να παίξω, θα ήταν 1Χ.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (13-05-21), Josimar (13-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Πονηρό ματσάκι, η Βιγιαρεάλ ναι μεν κυνηγάει Ευρώπη, αλλά φαίνεται να έχει ρίξει όλο το βάρος στον τελικό, καθώς αν το πάρει πάει Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαγιαδολίδ καίγεται για παραμονή. Λογικά πάει για G/G κι αν ήταν κάτι να παίξω, θα ήταν 1Χ.
    1Χ βλέπω το δίνουν και σε προγνωστικά, τελικά δεν θα το αγγίξω.

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Josimar για αυτό το μήνυμα:

drizzt (13-05-21), panahs7 (13-05-21)

Thanks
    20.317
    Ignore User

Τελικά κέρδισε εύκολα η Βιγιαρεάλ, 0-2.

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Τελικά κέρδισε εύκολα η Βιγιαρεάλ, 0-2.
    Σήμερα τα έπιασα όλα, κι αυτά που δεν έπαιξα. Αύριο βλέπω έχει κάτι περίεργα, μάλλον θα απέχω.

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Josimar για αυτό το μήνυμα:

drizzt (15-05-21), panahs7 (14-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Έπιασα Μπενφίκα Σπόρτινγκ G/G, και την Μπάγερν να είναι Over 1.5 στο ημίχρονο. Μετά ήρθε ένας περιποιημένος μεγάλος κουβάς από την Τσέλσι που την έπαιξα 1 DNB.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 15-05-21 στις 20:16 Αιτία: ορθογραφία

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Josimar για αυτό το μήνυμα:

drizzt (15-05-21), panahs7 (16-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Μετά τον επικό κουβά που με έστειλε ο Ολυμπιακός εψές, ήρθα στα ίσια μου σήμερα.

Έπαιξα παρολί τη νίκη της Λιλ, την Παρί ημίχρονο και τελικό, και το Άστον Βίλα - Τσέλσι από 2 ως 3 γκολ.

Γενικά ακόμα ψάχνομαι να βρω το τζογαδόρικο στυλ μου. Πάντως, δεν παίζω πάνω από 3 ομάδες μαζί και προτιμώ μονά η διπλά. Το πάω λίγο συντηρητικά.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Josimar για αυτό το μήνυμα:

drizzt (23-05-21), panahs7 (23-05-21)

Thanks
    20.317
    Ignore User

Μετά τον επικό κουβά που με έστειλε ο Ολυμπιακός εψές, ήρθα στα ίσια μου σήμερα.

Έπαιξα παρολί τη νίκη της Λιλ, την Παρί ημίχρονο και τελικό, και το Άστον Βίλα - Τσέλσι από 2 ως 3 γκολ.

Γενικά ακόμα ψάχνομαι να βρω το τζογαδόρικο στυλ μου. Πάντως, δεν παίζω πάνω από 3 ομάδες μαζί και προτιμώ μονά η διπλά. Το πάω λίγο συντηρητικά.
    Μείνε στα μονά. Και δεν είναι καθόλου συντηρητικό, είναι το σωστό. Το κέρδος θα το βγάλεις σε βάθος χρόνου. Και επίσης πολύ σημαντικό, bankroll management, σε κάθε bet παίζεις το πολύ 5% του συνολικού ποσού που έχεις διαθέσιμο.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (24-05-21), Josimar (23-05-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι πως στα πονταρίσματά μου ως τώρα το "2-3 γκολ" το έχω πετύχει σε αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό απο το G/G. Πάιζει να το έχω πιάσει κοντά στο 90% όσο το έχω επιλέξει. Επίσης, συνήθως έχει και μεγαλύτερη απόδοση (δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει πάντα).

Thanks
    20.317
    Ignore User

Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι πως στα πονταρίσματά μου ως τώρα το "2-3 γκολ" το έχω πετύχει σε αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό απο το G/G. Πάιζει να το έχω πιάσει κοντά στο 90% όσο το έχω επιλέξει. Επίσης, συνήθως έχει και μεγαλύτερη απόδοση (δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει πάντα).
    Είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα μπορεί να βασιστεί σε 1 ομάδα, στο άλλο θες και τις 2. Το "2-3 γκολ" είναι πιο δύσκολο γιατί είναι συγκεκριμένα γκολ, στα 4 το χάνεις πχ, ενώ το G/G μόλις βγει αυτομάτως cashάρεις ότι και να γίνει στη συνέχεια. Προσωπικά δεν μου αρέσει σαν προγνωστικό. Πάντως οι κερδισμένοι παίκτες δεν παίζουν στοίχημα βάση απόδοσης, αλλά εκεί που θεωρούν ότι η απόδοση είναι μεγαλύτερη από τις πιθανότητες επαλήθευσης. Αν δηλαδή σου δίνουν 2,00 και θεωρείς ότι οι πιθανότητες να επαληθευτεί είναι μικρότερες από 50%, τότε δεν συμφέρει να παίξεις. Πρέπει να βάθος 100 παιχνιδιών, να βγαίνει τουλάχιστον τις μισές το προγνωστικό σου για να μην είσαι χαμένος.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-06-21), Josimar (01-06-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα μπορεί να βασιστεί σε 1 ομάδα, στο άλλο θες και τις 2. Το "2-3 γκολ" είναι πιο δύσκολο γιατί είναι συγκεκριμένα γκολ, στα 4 το χάνεις πχ, ενώ το G/G μόλις βγει αυτομάτως cashάρεις ότι και να γίνει στη συνέχεια. Προσωπικά δεν μου αρέσει σαν προγνωστικό. Πάντως οι κερδισμένοι παίκτες δεν παίζουν στοίχημα βάση απόδοσης, αλλά εκεί που θεωρούν ότι η απόδοση είναι μεγαλύτερη από τις πιθανότητες επαλήθευσης. Αν δηλαδή σου δίνουν 2,00 και θεωρείς ότι οι πιθανότητες να επαληθευτεί είναι μικρότερες από 50%, τότε δεν συμφέρει να παίξεις. Πρέπει να βάθος 100 παιχνιδιών, να βγαίνει τουλάχιστον τις μισές το προγνωστικό σου για να μην είσαι χαμένος.
    Αυτές οι πιθανότητες βγαίνουν πώς; Φαντάζομαι πως δεν μιλάμε για gut feeling. Άρα μέσα στη χρονιά χρειάζεσαι κάποια δεδομένα, κάποιον αριθμό αγώνων. Για παράδειγμα αν παίζουν δύο ομάδες, μπορείς να υπολογίσεις την εντός έδρας φόρμα της μίας, και την εκτός έδρας φόρμα της άλλης και να το συγκρίνεις με τις αποδόσεις. Κάτι τέτοιο εννοείς;

Thanks
    20.317
    Ignore User

Αυτές οι πιθανότητες βγαίνουν πώς; Φαντάζομαι πως δεν μιλάμε για gut feeling. Άρα μέσα στη χρονιά χρειάζεσαι κάποια δεδομένα, κάποιον αριθμό αγώνων. Για παράδειγμα αν παίζουν δύο ομάδες, μπορείς να υπολογίσεις την εντός έδρας φόρμα της μίας, και την εκτός έδρας φόρμα της άλλης και να το συγκρίνεις με τις αποδόσεις. Κάτι τέτοιο εννοείς;
    Χμ λίγο πολύ gut feeling είναι, εκτός αν είσαι κάνα τέρας μαθηματικών και αναπτύξεις κάποιον τύπο όπου εσύ θα του δίνεις τα data και θα σου βγάζει πιθανότητες. Νομίζω παλιά υπήρχε ένα site που έκανε κάτι τέτοιο, το οποίο ενημερωνόταν και live ανάλογα τους τζίρους μάλιστα, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου το όνομά του.

Tο 'χω ψιλοπαρατήσει το σπόρ για να ασχοληθώ με πόκερ, που είναι απείρως πιο κερδοφόρο και μειωμένης τυχαιότητας σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Οπότε επιστρέφουμε στο πόσο καλός είσαι εσύ ο ίδιος στο να υπολογίζεις τις πιθανότητες επαλήθευσης. Μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένος σε βάθος χρόνου, οι περισσότεροι παίζουν απλά στην τύχη και δεν κατανοούν αν το ποντάρισμά τους είναι κερδοφόρο ή όχι.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου. Νίκη του Ολυμπιακού πριν την έναρξη είχε φτάσει 1,90. Αν βάλουμε την απόδοση στον μετατροπέα εδώ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] μας δίνει 52,63%. Για να βγαίνεις στα λεφτά σου, πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίζει στους 53 από τους 100 τελικούς σε βάθος χρόνου (με τις ίδιες συνθήκες). Αν θεωρείς ότι θα το κάνει παραπάνω, τότε βγαίνεις κερδισμένος αν παίξεις Ολυμπιακό στο 1,90. Αν θεωρείς λιγότερο, τότε βγαίνεις χαμένος.

Το αν παίζεις κερδοφόρα ή όχι υπολογίζεται πριν το αποτέλεσμα και δεν έχει καμία σημασία ποιο θα είναι αυτό. Αν θεωρούσες δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίζει 53+ φορές στις 100, είσαι κερδισμένος ακόμα κι αν έχασε. Και το αντίθετο βέβαια, αυτό που συμβαίνει με το 95% των παικτών, όταν τους κάθονται οι ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης που είχαν, θεωρούν ότι είναι κερδισμένοι, αλλά δεν είναι σε βάθος χρόνου.

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-06-21), drizzt (01-06-21), Josimar (01-06-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Χμ λίγο πολύ gut feeling είναι, εκτός αν είσαι κάνα τέρας μαθηματικών και αναπτύξεις κάποιον τύπο όπου εσύ θα του δίνεις τα data και θα σου βγάζει πιθανότητες. Νομίζω παλιά υπήρχε ένα site που έκανε κάτι τέτοιο, το οποίο ενημερωνόταν και live ανάλογα τους τζίρους μάλιστα, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου το όνομά του.

Tο 'χω ψιλοπαρατήσει το σπόρ για να ασχοληθώ με πόκερ, που είναι απείρως πιο κερδοφόρο και μειωμένης τυχαιότητας σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Οπότε επιστρέφουμε στο πόσο καλός είσαι εσύ ο ίδιος στο να υπολογίζεις τις πιθανότητες επαλήθευσης. Μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένος σε βάθος χρόνου, οι περισσότεροι παίζουν απλά στην τύχη και δεν κατανοούν αν το ποντάρισμά τους είναι κερδοφόρο ή όχι.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου. Νίκη του Ολυμπιακού πριν την έναρξη είχε φτάσει 1,90. Αν βάλουμε την απόδοση στον μετατροπέα εδώ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] μας δίνει 52,63%. Για να βγαίνεις στα λεφτά σου, πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίζει στους 53 από τους 100 τελικούς σε βάθος χρόνου (με τις ίδιες συνθήκες). Αν θεωρείς ότι θα το κάνει παραπάνω, τότε βγαίνεις κερδισμένος αν παίξεις Ολυμπιακό στο 1,90. Αν θεωρείς λιγότερο, τότε βγαίνεις χαμένος.

Το αν παίζεις κερδοφόρα ή όχι υπολογίζεται πριν το αποτέλεσμα και δεν έχει καμία σημασία ποιο θα είναι αυτό. Αν θεωρούσες δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίζει 53+ φορές στις 100, είσαι κερδισμένος ακόμα κι αν έχασε. Και το αντίθετο βέβαια, αυτό που συμβαίνει με το 95% των παικτών, όταν τους κάθονται οι ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης που είχαν, θεωρούν ότι είναι κερδισμένοι, αλλά δεν είναι σε βάθος χρόνου.
    Εντάξει, το πόκερ είναι τζόγος σε ένα ποσοστό μονοψήφιου αριθμού, σαν να λέμε δεν είναι τζόγος (αν παίζεις όπως πρέπει). Έπαιζα παλιά (Texas hold'em), κυρίως σε τουρνουά στην πόκερσταρς. Πολύ συχνά στο τελευταίο τραπέζι και στα λεφτά, αλλά έπαιζα low stakes και μου έπαιρνε 6-8 ώρες τη μέρα για να βγάλω πχ 25 ευρώ με 2-3 ευρώ buy-in. Εν τω μεταξύ απ' όσο θυμάμαι, πιθανότατα και επειδή ήταν low stakes, είχε πολύ κόσμο που ουσιαστικά τζόγαρε και μου την έδινε στα νεύρα. Οπότε το άφησα. Με το στοίχημα δεν ασχολούμαι πάνω από ένα σαρανταπεντάλεπτο.

Thanks
    20.317
    Ignore User

Εντάξει, το πόκερ είναι τζόγος σε ένα ποσοστό μονοψήφιου αριθμού, σαν να λέμε δεν είναι τζόγος (αν παίζεις όπως πρέπει). Έπαιζα παλιά (Texas hold'em), κυρίως σε τουρνουά στην πόκερσταρς. Πολύ συχνά στο τελευταίο τραπέζι και στα λεφτά, αλλά έπαιζα low stakes και μου έπαιρνε 6-8 ώρες τη μέρα για να βγάλω πχ 25 ευρώ με 2-3 ευρώ buy-in. Εν τω μεταξύ απ' όσο θυμάμαι, πιθανότατα και επειδή ήταν low stakes, είχε πολύ κόσμο που ουσιαστικά τζόγαρε και μου την έδινε στα νεύρα. Οπότε το άφησα. Με το στοίχημα δεν ασχολούμαι πάνω από ένα σαρανταπεντάλεπτο.
    Ανάλογα τι παίζεις. Τα mtt που λες εσύ με χιλιάδες κόσμο, έχουν τρελό variance και θέλει αρκετά μεγάλο bankroll από πίσω για να τα στηρίξεις. Τουλάχιστον 100-150 buy-ins. Αν παίζεις με 3$ δηλαδή, θες 450$. Είναι η μορφή πόκερ με τη μεγαλύτερη διακύμανση που απαιτεί και το μεγαλύτερο μέρος τύχης, αλλά 1 cash αρκεί για να σου δώσει πίσω τουλάχιστον x2 όλο το κεφάλαιό σου. Τώρα αν σε 150 τουρνουά (στη χειρότερη, γιατί θα κάνεις και μικρότερα cashes που θα αναπληρώνουν το bankroll) δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε απλά πρέπει να μάθεις καλύτερο πόκερ.

Οι παίκτες που λες ότι παίζουν τραγικά, είναι και αυτοί που θέλεις για αντιπάλους, γιατί όπως και στο στοίχημα και παντού, δεν κατανοούν τις πιθανότητες. Είναι αυτοί που θα σου δώσουν το ψωμί σου, να παίζουν όπως να 'ναι, να χτυπάνε το 20% τους και να νομίζουν ότι παίζουν σωστά. Κακώς εκνευρίζεσαι, απ' τη στιγμή που ξέρεις ότι έπαιξες κερδοφόρα. Βραχυπρόθεσμα ναι θα είναι αυτός ο κερδισμένος, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι μιλάμε για βάθος χρόνου. Για να επιστρέψω στο στοιχηματικό παράδειγμα δηλαδή, στα 100 πονταρίσματα που θα κάνεις στο 1,90 αν θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει τους 53+ τελικούς σε βάθος χρόνου, εσύ ξέρεις ότι έπαιξες κερδοφόρα.

Έτσι βγάζουν και τις αποδόσεις οι μπουκ, για να δώσουν 1,90 νίκη του Ολυμπιακού, θεωρούσαν (βάση αλγόριθμου προφανώς) ότι βγαίνει Χ/Μπαοκ στους 47/100 τελικούς. Μια απόδοση στο 3,00 που παίζονται συνήθως τα Χ και μας φαίνεται μεγάλη, μας αρκεί να επαληθεύεται 1 στις 3 φορές για να το παίζουμε κερδοφόρα. Θα μου πεις, εύκολο είναι να βρεις ματς που η ισοπαλία κάθεται 1/3; Όχι, αλλά εκεί ξεχωρίζει και ο καλός παίκτης.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Josimar (01-06-21)

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.657
    Ignore User

Ανάλογα τι παίζεις. Τα mtt που λες εσύ με χιλιάδες κόσμο, έχουν τρελό variance και θέλει αρκετά μεγάλο bankroll από πίσω για να τα στηρίξεις. Τουλάχιστον 100-150 buy-ins. Αν παίζεις με 3$ δηλαδή, θες 450$. Είναι η μορφή πόκερ με τη μεγαλύτερη διακύμανση που απαιτεί και το μεγαλύτερο μέρος τύχης, αλλά 1 cash αρκεί για να σου δώσει πίσω τουλάχιστον x2 όλο το κεφάλαιό σου. Τώρα αν σε 150 τουρνουά (στη χειρότερη, γιατί θα κάνεις και μικρότερα cashes που θα αναπληρώνουν το bankroll) δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε απλά πρέπει να μάθεις καλύτερο πόκερ.

Οι παίκτες που λες ότι παίζουν τραγικά, είναι και αυτοί που θέλεις για αντιπάλους, γιατί όπως και στο στοίχημα και παντού, δεν κατανοούν τις πιθανότητες. Είναι αυτοί που θα σου δώσουν το ψωμί σου, να παίζουν όπως να 'ναι, να χτυπάνε το 20% τους και να νομίζουν ότι παίζουν σωστά. Κακώς εκνευρίζεσαι, απ' τη στιγμή που ξέρεις ότι έπαιξες κερδοφόρα. Βραχυπρόθεσμα ναι θα είναι αυτός ο κερδισμένος, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι μιλάμε για βάθος χρόνου. Για να επιστρέψω στο στοιχηματικό παράδειγμα δηλαδή, στα 100 πονταρίσματα που θα κάνεις στο 1,90 αν θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει τους 53+ τελικούς σε βάθος χρόνου, εσύ ξέρεις ότι έπαιξες κερδοφόρα. Έτσι βγάζουν και τις αποδόσεις οι μπουκ, για να δώσουν 1,90 νίκη του Ολυμπιακού, θεωρούσαν (βάση αλγόριθμου προφανώς) ότι βγαίνει Χ/Μπαοκ στους 47/100 τελικούς.
    Ναι, φυσικά και θέλεις τους λεγόμενους donks για αντιπάλους, αλλά εγώ όταν έπαιζα πόκερ ποτέ δεν σκέφτηκα πως το κάνω για κέρδη, ή πως θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα. Απλά το γούσταρα πολύ σαν παιχνίδι, και συνέχιζα να παίζω γιατί στο bankroll δεν χρειαζόταν να βάζω χρήματα. Το σταμάτησα όταν πλέον δεν μπρούσα να του αφιερώσω χρόνο. Παρεμπιπτόντως, έχω φίλο από Καλιφόρνια ο οποίος ήταν επαγγελματίας παίκτης κανονικά. Ζούσε 100% από το πόκερ για κάποια χρόνια.

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (02-06-21)

Thanks
    20.317
    Ignore User

Ναι, φυσικά και θέλεις τους λεγόμενους donks για αντιπάλους, αλλά εγώ όταν έπαιζα πόκερ ποτέ δεν σκέφτηκα πως το κάνω για κέρδη, ή πως θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα. Απλά το γούσταρα πολύ σαν παιχνίδι, και συνέχιζα να παίζω γιατί στο bankroll δεν χρειαζόταν να βάζω χρήματα. Το σταμάτησα όταν πλέον δεν μπρούσα να του αφιερώσω χρόνο. Παρεμπιπτόντως, έχω φίλο από Καλιφόρνια ο οποίος ήταν επαγγελματίας παίκτης κανονικά. Ζούσε 100% από το πόκερ για κάποια χρόνια.
    Ναι δυστυχώς αν έχεις υποχρεώσεις δεν μπορείς να ασχοληθείς, γιατί πληρώνεις και πρέπει να του αφιερώσεις ώρες, αν σου τύχει κάτι απλά χάνεις λεφτά. Είναι απολαυστικό όμως κι αν ασχοληθείς σοβαρά να διαβάσεις και να μάθεις πράγματα, είναι ένα μικρό σχολείο. Υπομονή, ψυχραιμία στα δύσκολα, διαχείριση οικονομικών, κρίσιμες αποφάσεις υπό πίεση χρόνου, πράγματα με τα οποία δεν έχεις συνήθως αλληλεπίδραση αν δεν σπουδάζεις κάτι από αυτά και μπορούν να σε βοηθήσουν στην δουλειά σου ή την ζωή σου γενικότερα. Για παράδειγμα έχοντας διαβάσει ποκερικό βιβλίο για γλώσσα σώματος (επειδή έπαιζα και live), με βοήθησε κάποιες φορές να διακρίνω αν κάποιος με τον οποίο συνομιλώ λέει ψέματα, κάτι που πιθανώς θα είχε διαφορετική κατάληξη αν εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με πόκερ.

35. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-06-21), Josimar (02-06-21)

Σελίδα 247 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 47147197207217227237243244245246247248249250251257267277 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές