giovanni#10 (27-04-21)
Bet365 forever
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (27-04-21)
Με την χορηγία μας άραγε τι θα γίνει;
panahs7 (27-04-21)
Λες να μας δώσει δυνατή χορηγία του χρόνου ο τίγρης;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
drizzt (28-04-21), giovanni#10 (28-04-21)
Εχθρος ειναι ο κακος εαυτος μας κλπ.
Eχθρός του κακού είναι το καλύτερο (παράφραση γνωστού αποφθέγματος)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είπα να τσεκάρω αποδόσεις για κατάκτηση Κυπέλλου. Λέω θα μας δίνουν κοντά στο 2.00 μια χαρά να διπλώσουμε τα λεφτά μας. Κοιτάζω και τι να δω; Επηδιόσαντο. 1,45 απόδοση εμείς 2,85 τα γυφτάκια!! Τι ξέρουν οι μπούκηδες που δεν το ξέρουμε εμείς οεο;; Τόσο ισχυρό φαβορί δεν βγαίνει με λογική από κάπου, αυτοί "φορμαρίστηκαν" στο κατάλληλο σημείο και παίρνουν το ένα ντέρμπι πίσω απ' το άλλο κι εμείς έχουμε βγει εκτός ρυθμού με τους πιτσιρικάδες και μάλιστα δεν πρόβλεπεται όπως φαίνεται απ' τις δηλώσεις Μαρτίνς να ξαναπαίξουν οι βασικοί πριν τον τελικό. Περιέργα κόλπα.
Δες τι εγινε στον περσινο τελικο. Ολα τα αλλα περι αδειασματος και ρυθμου ειναι για λαϊκή καταναλωση, εφοσον μιλαμε για ομαδες με σοβαρο προπονητη. Στο τελος της ημερας μιλαει η ποιοτητα της καθε ομαδας, ομαδικα και ατομικα. Αυτο εχουν υποχρεωση να σκεφτουν και οι μπουκ.
Οι βασικοι θα ψιλοπαιξουν στα δυο ματς που μενουν πριν τον τελικο. Ηδη παιρνουν ημιχρονα. Δε θα τους αφησει τοσες μερες χωρις καθολου ρυθμο.
Η διαφορά μας είναι μεγάλη, αλλά όχι για τέτοιες αποδόσεις. 1,45 είναι πολύ ισχυρό φαβορί, θα το δικαιολογούσα αν ήταν αντίπαλος η Κούλα. Ίσως θέλουν να τσιμπήσουν από αυτούς που θα δουν σαν ευκαιρία την απόδοση του Μπάοκ και όσο πλησιάζουν οι μέρες να διορθωθούν οι αποδόσεις, κοντά στο 1,70 που είναι πιο νορμάλ.
panahs7 (11-05-21)
Εγώ βλέπω ως πιθανότερο το να χάσουμε. Θα φανεί αύριο πόσο ένταση και τρέξιμο έχουμε αυτή τη στιγμή. Τα ορκ φορμαρίστηκαν, πήραν παιχνίδια, και έφτιαξαν ψυχολογία. Ο τελικός είναι όλη τους η χρονιά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Σιγά μωρέ με ποιον φορμαριστήκαν... Με τον αρη που έφαγε 3 από την κουλά σε ένα ημίχρονο; Από ποια απ’την κουλά, η που τις προάλλες είχαν φέρει χ με τον αστερα στην Τρίπολη; Άμα τους τρέξουμε και τους πάμε όπως ξέρουμε, 2 με 3-0 θα έρθει... Ομαδιτσα της πλάκας οι μπουγάτσες του βορρά...!!!
Ναι, αλλά δεν τρέχουμε τη στιγμή που αυτοί άρχισαν να τρέχουν. Έχουμε ένα μήνα που χαλαρώσαμε, μετά το παιχνίδι με τον βάζελο αρχίσαμε να περπατάμε. Εκτός δεν έχουμε κάνει νίκη μετά την πεντάρα στην Κούλα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
panahs7 (12-05-21)
Ακομα για το στοιχημα μιλαμε;
Bookmarks