Σελίδα 245 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 45145195205215225235241242243244245246247248249255265275 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.881 έως 4.900 από 5638

Θέμα: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.621
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν καταλαβα καλα το ποστ σου, πρεπει να κερδιζει ο Ολυμπιακος στο ημιχρονο χωρις να εχει σκοραρει η Αεκ.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.213
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.445 φορές σε 20.705 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ttg_red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την ανταποκριση σας...!!! Ακρη και εγω δεν εβγαλα, μην σας πω, πιο πολυ μπερδευτηκα, αλλα μεσα σ'ακρες απ'οτι καταλαβα ειναι δυσκολο να πιασεις τετοια "σημεια"...

Κατι τελευταιο θα ηθελα να ρωτησω...Απο την εφαρμογη του οπαπ που εχω εγκατεστημενη στο κινητο, ως επι το πλειστον απο εκει φτιαχνω το δελτιο, επελεξα το αυριανο ντερμπι αναμεσα σε εμας και την κουλα...!!! Πιο συγκεκριμενα πηγα στις αγορες απο 1ο ημιχρονο και αναμεσα σε αλλα ειχε την επιλογη:Αποτελεσμα ημιχρονου & Διπλη ευκαιρια & NG/GG με σχετικα πολυ καλες αποδοσεις...!!! Δεν καταλαβαινω ομως κατι εγω π.χ επελεξα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ισοπαλια & NG, για να πιασω το συγκεκριμενο σημειο πως πρεπει να ερθει το ημιχρονο?
    Γιατί παίζεις στον ΟΠΑΠ βρε; Υπάρχουν εταιρίες με καλύτερες αποδόσεις, όπως ο Stoiximan που είναι και χορηγός μας, μη δίνεις λεφτά στους τσάτσους. Τα χάντικαπ δεν είναι δύσκολα να τα πιάσεις, την ίδια δυσκολία με τα άλλα έχουν, απλά δίνεις ένα αβαντάζ γκολ (ή αφαιρείς) από κάποιον. Πχ αν πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει άνετα αύριο με τουλάχιστον 2+ γκολ, το Ολυμπιακός -1 θα δίνει καλύτερη απόδοση απ' ότι σκέτο άσσος. Απλά πρέπει να προσέξεις αν είναι ασιατικά ή όχι όπως είπα, ο ΟΠΑΠ τα γράφει έτσι περίεργα; Γιατί και το άλλο που λες δεν το κατάλαβα τι έπαιξες. Χώρισε τα λίγο τα στοιχήματα να καταλάβω ποιο είναι τι. Το GG σημαίνει ότι θα σκοράρουν και οι 2, το NG ότι δεν θα σκοράρει τουλάχιστον ο ένας (με σκορ 1-0 πχ είναι NG).

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ttg_red (24-04-21)

Thanks
    20.213
    Ignore User

Πήγα μόνος μου. Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτό:

Επειδή δε βγάζει και πολύ νόημα να έχουν βάλει διπλή ευκαιρία μαζί με αποτέλεσμα ημιχρόνου (δεν μπορεί να έρθει δηλαδή και Ολυμπιακός και Χ το ημίχρονο), φαντάζομαι εννοούν ότι στο ημίχρονο πρέπει να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1/Χ. Τώρα για το NG πάλι δεν βγάζει νόημα να το βάλουν στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί αν κερδίζει ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο και έρθει Χ το τελικό, τότε δεν υπάρχει NG, άρα φαντάζομαι εννοούν για ημίχρονο το NG. Πως τα έχουν έτσι μωρέ οι μαλάκες.

Άρα με λίγα λόγια, στο ημίχρονο πρέπει να κερδίζει ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει σκοράρει η Κούλα και τελικό αποτέλεσμα να είναι 1/Χ. Μου φαίνεται υψηλή η απόδοση πάντως για κάτι τέτοιο. Εκτός αν κάποιος άλλος μπορεί να λύσει καλύτερα τον γρίφο.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ttg_red (24-04-21)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγα μόνος μου. Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτό:

Επειδή δε βγάζει και πολύ νόημα να έχουν βάλει διπλή ευκαιρία μαζί με αποτέλεσμα ημιχρόνου (δεν μπορεί να έρθει δηλαδή και Ολυμπιακός και Χ το ημίχρονο), φαντάζομαι εννοούν ότι στο ημίχρονο πρέπει να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1/Χ. Τώρα για το NG πάλι δεν βγάζει νόημα να το βάλουν στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί αν κερδίζει ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο και έρθει Χ το τελικό, τότε δεν υπάρχει NG, άρα φαντάζομαι εννοούν για ημίχρονο το NG. Πως τα έχουν έτσι μωρέ οι μαλάκες.

Άρα με λίγα λόγια, στο ημίχρονο πρέπει να κερδίζει ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει σκοράρει η Κούλα και τελικό αποτέλεσμα να είναι 1/Χ. Μου φαίνεται υψηλή η απόδοση πάντως για κάτι τέτοιο. Εκτός αν κάποιος άλλος μπορεί να λύσει καλύτερα τον γρίφο.

μαλλον απ’οτι καταλαβαίνω σημαίνει ο Ολυμπιακός να κερδίζει στο ημίχρονο, η διπλή ευκαιρία να έρθει είχε Ολυμπιακός, είτε χ το ημίχρονο, όπως επίσης και είτε να μην μπει κανένα γκολ, είτε να βάλουμε μόνο εμείς...!!! Κοινώς γ@μησε τα...!!! Πολλά ζητάει....!!!

Thanks
    20.213
    Ignore User

μαλλον απ’οτι καταλαβαίνω σημαίνει ο Ολυμπιακός να κερδίζει στο ημίχρονο, η διπλή ευκαιρία να έρθει είχε Ολυμπιακός, είτε χ το ημίχρονο, όπως επίσης και είτε να μην μπει κανένα γκολ, είτε να βάλουμε μόνο εμείς...!!! Κοινώς γ@μησε τα...!!! Πολλά ζητάει....!!!
    Πως θα έρθει και Ολυμπιακός και Χ το ημίχρονο, χωρίς να το χάσεις;

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Πως θα έρθει και Ολυμπιακός και Χ το ημίχρονο, χωρίς να το χάσεις;
    Έλα μου ντε!!! Νομίζω ότι σε όλο το σημείο κάτι δεν στέκει καλά... Δηλαδή λέει αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου και βάζεις ξερω’γω εσυ Ολυμπιακός, μετά στην διπλή ευκαιρία αν βάλεις Ολυμπιακός/αεκ, κι όχι Ολυμπιακός/ισοπαλια, θα είναι Ολυμπιακός αποτέλεσμα ημιχρονου, και αεκ διπλή ευκαιρία? Όντως πως θα γίνει αυτό? Εντάξει το ng είναι κατανοητό να μην μπει κανένα γκολ η να βάλει μόνο η ομάδα που έχεις επιλέξει... Δεν ξέρω μπερδεύτηκα πάλι....

Thanks
    20.213
    Ignore User

Έλα μου ντε!!! Νομίζω ότι σε όλο το σημείο κάτι δεν στέκει καλά... Δηλαδή λέει αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου και βάζεις ξερω’γω εσυ Ολυμπιακός, μετά στην διπλή ευκαιρία αν βάλεις Ολυμπιακός/αεκ, κι όχι Ολυμπιακός/ισοπαλια, θα είναι Ολυμπιακός αποτέλεσμα ημιχρονου, και αεκ διπλή ευκαιρία? Όντως πως θα γίνει αυτό? Εντάξει το ng είναι κατανοητό να μην μπει κανένα γκολ η να βάλει μόνο η ομάδα που έχεις επιλέξει... Δεν ξέρω μπερδεύτηκα πάλι....
    Γι' αυτό σου είπα ότι την διπλή ευκαιρία μάλλον την εννοούν σε όλο το ματς και το Ολυμπιακός/NG στο ημίχρονο.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Γι' αυτό σου είπα ότι την διπλή ευκαιρία μάλλον την εννοούν σε όλο το ματς και το Ολυμπιακός/NG στο ημίχρονο.
    όχι Πάνο πήρα μόλις τώρα τηλ για να μου λυθεί η απορία και μου είπε το εξής ότι πχ αν επιλέξω Ολυμπιακός-αεκ με το σημείο:αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου/διπλή ευκαιρία & ΝG θα πρέπει είτε το πρώτο ημίχρονο να κερδίζει ο Ολυμπιακός, είτε να έρθει ισόπαλο αλλά να βάλει μόνο ο Ολυμπιακός γκολ και να μην δεχτεί, αν φάει και λήξει πχ 1-1 ενώ εγώ θα έχω επιλέξει ng το χάνω...!!! Του λέω σίγουρα; Και μου λέει 1000%

Thanks
    20.213
    Ignore User

όχι Πάνο πήρα μόλις τώρα τηλ για να μου λυθεί η απορία και μου είπε το εξής ότι πχ αν επιλέξω Ολυμπιακός-αεκ με το σημείο:αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου/διπλή ευκαιρία & ΝG θα πρέπει είτε το πρώτο ημίχρονο να κερδίζει ο Ολυμπιακός, είτε να έρθει ισόπαλο αλλά να βάλει μόνο ο Ολυμπιακός γκολ και να μην δεχτεί, αν φάει και λήξει πχ 1-1 ενώ εγώ θα έχω επιλέξει ng το χάνω...!!! Του λέω σίγουρα; Και μου λέει 1000%
    Δηλαδή το σημείο που έπαιξες "Ολυμπιακός & Ολυμπιακός/Χ & NG" σημαίνει είτε 0-0, είτε να κερδίζει ο Ολυμπιακός με οποιοδήποτε σκορ στο ημίχρονο;; Πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να το καταλάβεις δηλαδή. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόδοση πάντως για να ισχύει κάτι τέτοιο, στην ουσία είναι σαν να παίζεις Άσσο ημίχρονο.

-- edit --

Πως θα έρθει ισόπαλο, αλλά να βάλει μόνο ο Ολυμπιακός γκολ και να μη δεχτεί;

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.560
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.402 φορές σε 12.081 μηνύματα
    Ignore User

Το ρεζουμε είναι αυτό που είπε ο Παναής πιο πάνω, γιατί παίζεις στον ΟΠΑΠ.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (25-04-21)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Δηλαδή το σημείο που έπαιξες "Ολυμπιακός & Ολυμπιακός/Χ & NG" σημαίνει είτε 0-0, είτε να κερδίζει ο Ολυμπιακός με οποιοδήποτε σκορ στο ημίχρονο;; Πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να το καταλάβεις δηλαδή. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόδοση πάντως για να ισχύει κάτι τέτοιο, στην ουσία είναι σαν να παίζεις Άσσο ημίχρονο.

-- edit --

Πως θα έρθει ισόπαλο, αλλά να βάλει μόνο ο Ολυμπιακός γκολ και να μη δεχτεί;
    βρε δεν χρειαζεται σωνει και ντε να μπει γκολ απο πλευρας μας, αφου λεμε 1χ και ng, ακομα και να μην μπει γκολ αμα ληξει το ημιχρονο με κερδισμενο τον ολυμπιακο 1-0 το πιασες, αλ παλι ληξει ισοπαλο παλι το πιασες, το θεμα ειναι αν μπει γκολ να μπει μονο απο πλευρας μας...!!! Μην ληξει ξερω'γω 0-1...!!! Τοτε δεν θα εχεις πιασει το 1χ

Thanks
    20.213
    Ignore User

βρε δεν χρειαζεται σωνει και ντε να μπει γκολ απο πλευρας μας, αφου λεμε 1χ και ng, ακομα και να μην μπει γκολ αμα ληξει το ημιχρονο με κερδισμενο τον ολυμπιακο 1-0 το πιασες, αλ παλι ληξει ισοπαλο παλι το πιασες, το θεμα ειναι αν μπει γκολ να μπει μονο απο πλευρας μας...!!! Μην ληξει ξερω'γω 0-1...!!! Τοτε δεν θα εχεις πιασει το 1χ
    Γενικά δεν βγάζει κανένα νόημα. Έχουν μπλέξει σημείο με διπλή ευκαιρία και γκολ. Και γι' αυτό που ζητάει, δηλαδή 0-0 ή να κερδίζει ο Ολυμπιακός με οποιοδήποτε σκορ στο ημίχρονο, μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόδοση κοντά στο 4.00 γι' αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει. Τέσπα θα δούμε αφού το έπαιξες, αν πληρωθείς σε περίπτωση που έρθει έτσι. Αν χαρίζει λεφτά ο ΟΠΑΠ να παίξουμε κι εμείς τέτοια.

Thanks
    20.213
    Ignore User

Θωμά 0-0 ημίχρονο, να μας πεις αν πληρώθηκες.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (25-04-21)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.560
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.402 φορές σε 12.081 μηνύματα
    Ignore User

2.75 ο άσος

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (25-04-21)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Θωμά 0-0 ημίχρονο, να μας πεις αν πληρώθηκες.
    δεν το έπαιξα, αύριο όμως θα παίξω ένα άσχετο για να λυθεί και σε εμένα η απορία...!!!! Πάντως και σε δεύτερο πράκτορα που πήρα το ίδιο πράγμα μου είπε...

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Επανηλθα...!!! Επαιξα χθες το βραδυ αγωνα απο β'γαλλιας, απο αγορες α'ημιχρονου, το κλερμον-σατορου με το σημειο:αποτελεσμα 1ου ημιχρονου & διπλη ευκαιρια & NG/GG, εγω επελεξα:κλερμον&κλερμον/ισοπαλια/NG.... Το πρωτο ημιχρονο εληξε υπερ της κλερμον με 1-0....!!! Το εχασα...Μολις τελειωσε το ημιχρονο απο το κινητο που ειχα περασει το δελτιο δεν μου τσεκαριστηκε ως σωστο, μου εκανε τρελη εντυπωση γιατι αλλα σημεια ειχαν τσεκαριστει κανονικα...!!! Ξεκιναει το β'ημιχρονο ισοφαριζει η σατορου, και τοτε μου βγαζει χ...Επομενως απ'οτι καταλαβα το ng ειναι για ολο τον αγωνα... Αλλα γιατι το εχουν το συγκεκριμενο σημειο στις αγορες του α'ημιχρονου, ακομη δεν εχω καταλαβει...

Thanks
    20.213
    Ignore User

Επανηλθα...!!! Επαιξα χθες το βραδυ αγωνα απο β'γαλλιας, απο αγορες α'ημιχρονου, το κλερμον-σατορου με το σημειο:αποτελεσμα 1ου ημιχρονου & διπλη ευκαιρια & NG/GG, εγω επελεξα:κλερμον&κλερμον/ισοπαλια/NG.... Το πρωτο ημιχρονο εληξε υπερ της κλερμον με 1-0....!!! Το εχασα...Μολις τελειωσε το ημιχρονο απο το κινητο που ειχα περασει το δελτιο δεν μου τσεκαριστηκε ως σωστο, μου εκανε τρελη εντυπωση γιατι αλλα σημεια ειχαν τσεκαριστει κανονικα...!!! Ξεκιναει το β'ημιχρονο ισοφαριζει η σατορου, και τοτε μου βγαζει χ...Επομενως απ'οτι καταλαβα το ng ειναι για ολο τον αγωνα... Αλλα γιατι το εχουν το συγκεκριμενο σημειο στις αγορες του α'ημιχρονου, ακομη δεν εχω καταλαβει...
    Εγώ στο είχα πει ότι δεν πρόκειται να ισχύει και σου λένε μαλακίες. Ήταν μεγάλη η απόδοση. Ούτε τώρα βγάζει νόημα όπως το λες, δεν γίνεται να έρθει Άσσο ημίχρονο και τελικό διπλή ευκαιρία (με Χ μέσα) χωρίς να έχει σκοράρει ο φιλοξενούμενος. Το ένα ακυρώνει το άλλο, οπότε μάλλον αυτό που είπα ισχύει, ότι Άσσο ημίχρονο και NG είναι για 1ο ημίχρονο και η διπλή ευκαιρία για τελικό. Μόνο έτσι βγάζει νόημα. Τέσπα πολύ ασχοληθήκαμε με τους μαλάκες του ΟΠΑΠ.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Ignore User

Εγώ στο είχα πει ότι δεν πρόκειται να ισχύει και σου λένε μαλακίες. Ήταν μεγάλη η απόδοση. Ούτε τώρα βγάζει νόημα όπως το λες, δεν γίνεται να έρθει Άσσο ημίχρονο και τελικό διπλή ευκαιρία (με Χ μέσα) χωρίς να έχει σκοράρει ο φιλοξενούμενος. Το ένα ακυρώνει το άλλο, οπότε μάλλον αυτό που είπα ισχύει, ότι Άσσο ημίχρονο και NG είναι για 1ο ημίχρονο και η διπλή ευκαιρία για τελικό. Μόνο έτσι βγάζει νόημα. Τέσπα πολύ ασχοληθήκαμε με τους μαλάκες του ΟΠΑΠ.
    οχι το NG ειναι για ολο τον αγωνα, αφου μολις ισοφαρισε στο β' αχρηστευτηκε η επιλογη μου...!!! Μ@λ@κια μεγαλη παντως, απορω τοτε τι το εχουν βαλει για αγορα α' ημιχρονου και μπερδευουν τον κοσμο;;;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Ακριβώς για αυτό: για να μπερδεύεται ο κόσμος, να παίζει ό,τι να ναι και να χάνει τα λεφτά του.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    20.213
    Ignore User

Τον αποκλειστικό έλεγχο του ομίλου Stoiximan απέκτησε η ΟΠΑΠ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της με ημερομηνία 17 Μαρτίου 2021, η ΟΠΑΠ Α.Ε («ΟΠΑΠ») ανακοινώνει ότι από την 27η.04.2021, σε συνέχεια συμφωνητικού που καταρτίστηκε την ίδια ημερομηνία αναφορικά με σχετικές τροποποιήσεις στα εταιρικά έγγραφα των νομικών προσώπων που ελέγχουν ή/και λειτουργούν, άμεσα ή έμμεσα, την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο (στο εξής «SMGC»), η ΟΠΑΠ Α.Ε απέκτησε, μέσω της OPAP Investment Limited, αποκλειστικό έλεγχο επί της SMGC, στην οποία κατέχει μερίδιο 84,49%.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Σκατούλες. Πάει κι ο Stoiximan.

Σελίδα 245 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 45145195205215225235241242243244245246247248249255265275 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές