Μια χαρά είναι τα παιδιά, Αρειανοί είναι αλλά κάνουν χαβαλέ με όλους.
Πρωην αντιολυμπιακοι μου φαινονται, που βαρεθηκαν να τρωνε πουτσες και το εριξαν στην πλακα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μια χαρά είναι τα παιδιά, Αρειανοί είναι αλλά κάνουν χαβαλέ με όλους.
BrazHlias (03-11-20)
Γλυκοκοιτάζω το over 2,5 στο ΟΑΚΑ περιμένω να πάει 2,50 απόδοση και το τσιμπάω εντός λεπτού.
edit: Το πήρα στο 2,76
edit 2: Πάμε μωρή Κουλάρα πλήρωσέ με!!
drizzt (06-12-20)
panahs7 (06-12-20)
drizzt (06-12-20)
drizzt (06-12-20)
estai (06-12-20), giovanni#10 (06-12-20), panahs7 (06-12-20)
Μαλιστα...υπηρξε απειλη για τοποθετηση βομπας στο σπιτι μου και οι μοντς απαθεις οπως παντα...
Παιδιά κάποιος πολύ ψαγμένος με το στοίχημα μπορει να δώσει τα φώτα του σε κάποιες απορίες που έχω σχετικά με το Χαντικαπ; Πχ τι σημαίνει το 0:1, το 0:2, το 0:3, και αντίστροφα το 1:0, το 2:0 και το 3:0; Αν παίζει πχ καλή ώρα μεθαύριο Ολυμπιακός-αεκ και επιλέξω την φιλοξενούμενη με χαντικαπ 0:3 ας πούμε τι σημαίνει αυτό; Και αντιστρόφως τον Ολυμπιακό με χαντικαπ 3:0, κι αυτό τι σημαίνει;
Άσος με χαντικαπ 3 σημαίνει παίρνεις το τελικό σκορ και αφαιρείς 3 γκολ από το γηπεδούχο. Οπότε στο 3-0 αποτέλεσμα θα είναι Χ όσον αφορά στο στοίχημα. Στο 4-0 θα είναι άσος να πληρωθείς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μπορείς να το κανείς πιο λιανά γιατί συνεχίζω να μην καταλαβαίνω;
Έπαιξα πχ τα εξής με χαντικαπ:
Ατρόμητος-λαμια 0:2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0:3
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 0:4
Για να πιάσω τα παραπάνω τι πρέπει να γίνει;
Σε ποια χάντικαπ αναφέρεσαι, ασιατικά ή ευρωπαϊκά; Γιατί έχει διαφορά. Σε γενικές γραμμές, προσθέτεις/αφαιρείς στο αποτέλεσμα του αγώνα το χάντικαπ που έπαιξες. Η διαφορά στο ασιατικό είναι ότι στην ισοπαλία με τον μπουκ, σου επιστρέφουν το ποντάρισμα, ενώ στο ευρωπαϊκό χάνεις.
Αν δηλαδή παίξεις Ολυμπιακό -1 τότε για να θεωρείται νίκη του Ολυμπιακού πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με 1-0, 2-1 κτλ θεωρείται Χ, στο ευρωπαϊκό χάντικαπ το χάνεις, στο ασιατικό σου επιστρέφουν το ποντάρισμα. Επίσης το ασιατικό έχει και τα "μισά" πχ Ολυμπιακός -1,5 σ' αυτή την περίπτωση αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, σου επιστρέφουν το μισό ποντάρισμα, αλλά θα είχε και μεγαλύτερη απόδοση όταν το έπαιξες. Γενικά τα ασιατικά όπως κατάλαβες συμφέρουν περισσότερο, αλλά δεν θα τα βρεις παντού.
Όπως το δίνεις δεν γίνεται κατανοητό (τουλάχιστον σε μένα). Σαν τελικά σκορ μοιάζουν. Μπορείς να δώσεις ένα screenshot από την εταιρία;
panahs7 (23-04-21)
Ναι αλλά δεν δίνουν σημείο και είναι άλλο Λίβερπουλ -2 (για άσσο δηλαδή) και άλλο Νιούκαστλ +2 (για διπλό). To Λίβερπουλ -2 πως το γράφουν για να το παίξουμε; Γιατί αν παίξουμε 0:2 και κερδίσει με 1-0, τότε ως Λίβερπουλ -2 το χάνεις, ενώ ως Νιούκαστλ +2 κερδίζεις. Μπερδεύτηκα.![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την ανταποκριση σας...!!! Ακρη και εγω δεν εβγαλα, μην σας πω, πιο πολυ μπερδευτηκα, αλλα μεσα σ'ακρες απ'οτι καταλαβα ειναι δυσκολο να πιασεις τετοια "σημεια"...
Κατι τελευταιο θα ηθελα να ρωτησω...Απο την εφαρμογη του οπαπ που εχω εγκατεστημενη στο κινητο, ως επι το πλειστον απο εκει φτιαχνω το δελτιο, επελεξα το αυριανο ντερμπι αναμεσα σε εμας και την κουλα...!!! Πιο συγκεκριμενα πηγα στις αγορες απο 1ο ημιχρονο και αναμεσα σε αλλα ειχε την επιλογη:Αποτελεσμα ημιχρονου & Διπλη ευκαιρια & NG/GG με σχετικα πολυ καλες αποδοσεις...!!! Δεν καταλαβαινω ομως κατι εγω π.χ επελεξα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ισοπαλια & NG, για να πιασω το συγκεκριμενο σημειο πως πρεπει να ερθει το ημιχρονο?
Bookmarks