Οχι, δεν είναι έτσι. Το έχω τσεκάρει στη πράξη.
2/3.Δε θυμάμαι σίγουρα αν ήταν Σαλερνιτάνα-Βενέτσια,αλλά η Βενέτσια ήταν σίγουρα.
Δεν επιμένω στο χάντικαπ από ιδιοτροπία,αλλά επειδή έχει αυξημένη απόδοση κι επειδή έτσι βλέπω το συγκεκριμένο ματς.Δεν αρκεί να μου πεις ότι είναι καλύτερος ο απλός άσσος,αλλά να μου πεις ότι ένα σημείο σε άλλον αγώνα είναι καλύτερο και έχει ίση απόδοση.
Από το σημερινό κουπόνι έχω ιδέες μόνο για τις μικρές Σκωτίας.Προτείνω Μπρέχιν-Αλόα 2 και Λίβιγκστον-Στεχάουζμιουρ 1 χάντικαπ (-1).
sirkostas (21-03-17)
Συνέχισε να παίζεις χάντικαπ και θα γίνεις νοικοκύρης.![]()
Πάντα έπαιζα και κέρδιζα,μέχρι που είπες ότι θα έρχονται απλές νίκες.Από τότε σχεδόν όλα έρχονται νίκες με τη διαφορά του χάντικαπ.Μέχρι και το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια έτσι ήρθε
Σήμερα δίνω νίκη για την Καρδίτσα,αν και η απόδοση έχει πεσει πολύ και δεν αξίζει πλέον.Το έπαιξα στο 1,95 και είναι στο 1,73.
sirkostas (22-03-17)
Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική να παίξεις καναδυό στοιχήματα στο live με τη προοπτική της δήθεν κάλυψης, ενώ έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις το στοίχημα και να πληρωθείς.
Επίσης, ποιος σου είπε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών έχει αβέρτα λεφτά να παίζει στοιχήματα για κάλυψη; Οι περισσότεροι έχουν ίσα ίσα αυτά που έχουν ήδη ποντάρει. Πχ απόψε παίζει κάποιος 20 ευρώ στο διπλό της Αγγλίας και στο 80' είναι το σκορ 1-2. Να το κλείσει όπως κάνω εγώ ή να ψάξει δανεικά για να παίξει 1Χ στο live για κάλυψη;
Τη λογική ούτε εγώ μπορώ να την καταλάβω 100%,αλλά να σου δώσω το παράδειγμα που τσέκαρα:
To Καρδίτσα-Αιγινιακός χθες ήταν 2-1 κοντά στο 70'.Είχα ποντάρει 10 για να πάρω 20.Εκείνη τη στιγμή μπορούσα να ποντάρω Χ και 2 με 3 ευρώ έτσι ώστε ό,τι και να γινόταν να μην άλλαζε τίποτα, αλλά μπορούσα να κάνω cash out το οποίο με πλήρωνε 17 ευρώ, δηλαδή μου έκοβε 3 ευρώ από το ταμείο.
Με λίγα λόγια σου λέει σε πληρώνω 17 ευρώ,δε σου λέει ότι έδωσες 10, πάρε 17 αντί για 20 για να εξασφαλίσεις ένα στοίχημα που έτσι κι αλλιώς πάει καλά.Και βέβαια δε θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο αν το στοίχημα αυτό δεν είχε θετική εξέλιξη.
Βέβαια δε σημαίνουν όλα αυτά πως η λογική του live στοιχήματος δεν είναι σωστή.Τους ίδιους όρους με το κανονικό στοίχημα έχει.
Είχες ποντάρει 10. Συν 3 που θα έβαζες στο Χ2 για κάλυψη, μας κάνουν 13 ευρώ συνολικό ποντάρισμα. Και πόση απόδοση είχε το Χ2 στο 70'; Αντε να πλήρωνε 4 στη καλύτερη περίπτωση. Δηλαδή, αν το γύριζε ο Αιγινιακός θα έπαιρνες 12 ευρώ το πολύ. Ούτε τα λεφτά που είχες βάλει. Ενώ με το cash out θα έπαιρνες 7 ευρώ κέρδος aka αύξηση κεφαλαίου 70%.
Αν προσέξεις καλύτερα τα live, σε τέτοιες περιστάσεις το Χ δίνει 7,00 περίπου και το 2 πολύ περισσότερο.3 ευρώ δίνεις συνολικά για να πάρεις 20 ό,τι και να γίνει σύμφωνα με το συγκεκριμένο παράδειγμα.Η μόνη διαφορά είναι ότι στο cash out δε χρειάζονται 3 ευρώ επιπλέον.
Ωστόσο αν το καλοσκεφτείς, στο live δεν έχεις πιο πολλές επιλογές;
Δεν είναι ανάγκη να λήξεις το στοίχημα,μπορείς να ποντάρεις π.χ. 1,5 ευρώ στο Χ για να πάρεις πίσω το ποντάρισμα σε περίπτωση ισοφάρισης.Έτσι νομίζω μπορείς να σπαταλήσεις λιγότερα για κάλυψη,αλλά δε νομίζω ότι ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Προσωπικά αποφεύγω να ασχολούμαι με cash out,γιατί στην τελική ό,τι δίνεται πάει με την εξέλιξη του αγώνα.Άμα η ομάδα που πόνταρα νικάει 2-0, το cash out μου δίνει πολλά,εγώ πόνταρα όμως για να πάω ταμείο.Γιατί να θυσιάσω έστω και μισό ευρώ αφού όλα πάνε καλά;
Δεν πληρώνει έτσι η διπλή ευκαιρία. Με 3 ευρώ να παίξεις Χ2 και να πάρεις 20; Ούτε με σφαίρες! Αυτή τη στιγμή δεν διεξάγονται πολλά παιχνίδια, αλλά θα βρω αύριο πραγματικό παράδειγμα από παιχνίδι που διεξάγεται εκείνη την ώρα και θα στο παραθέσω για να το δεις.
Σου λέω για παιχνίδι στο 70' και 2-1.Σε τέτοιες περιπτώσεις τον άσσο θα τον δεις στο 1,10.Και νομίζω το Χ έδινε 7,00 και το 2 41,00.Άμα το αποτέλεσμα σε ευνοεί εύκολα μπορείς να κάνεις τέτοιες πατέντες στο live.Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο ή όχι.
Δες ένα παράδειγμα αγώνα για να πειστείς λοιπόν και να καταρρίψεις τον μύθο του cash out![]()
Giovanni10_ (24-03-17)
Μπουλόν διπλό από μένα (2,30). Μακριά από τη σαπίλα των εθνικών ομάδων![]()
Mια φορά δεν έγραψα και δε βγήκε τίποτα![]()
Bookmarks