sirkostas (08-03-17)
Προφανώς και δεν μιλάω για τον μέσο παίκτη. Όπως είπε κι ο Κώστας κανείς σχεδόν δεν υπολογίζει, απλά παίζει στην τύχη. Είπα για ίδιας ικανότητας άτομα, που θα βρεθούν στην αντίθετη πλευρά με σκοπό το "εύκολο" κέρδος. Αν δεν είναι τόσο εύκολο και υπάρχουν επιστήμονες πίσω από τον μηχανισμό των μπουκ όπως λες, τότε που διαφωνούμε ότι δεν στέκει κανένας πίνακας με πιθανότητες;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 08-03-17 στις 08:03
sirkostas (08-03-17)
Τώρα κατάλαβα πώς κατεληξε το τοπικ ανενεργο εδω και 3 χρονια![]()
(αυτά που συζητάμε ίσως να είναι και τα πιο σοβαρά που μπορούμε να συζητήσουμε ever)
εμένα μου αρέσουν τρελά τα μαθηματικά και μου αρέσει να ασχολούμαι για πλάκα και πολλές φορές τα εξετάζω.
Αυτό που έκανε ο κώστας είναι να πάρει πάρα πολλά παιχνίδια και να τα μετρήσει. Ακόμη και ένα μικρότερο δείγμα αγώνων να έχεις πχ. 1000 τότε η διαμόρφωση του νέου αποτελέσματος είναι +-0,1%. Δηλαδή ένα ποσό που δεν σου αλλάζει την θεωρεία σου σημαντικά. Πιστεύω ότι ο Κώστας θα έχει μετρήσει πολύ παραπάνω παιχνίδια οπότε αν έχει 1.000.000 στην βάση δεδομένων του τότε μιλάμε για εξωφρενικούς αριθμούς και σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα. (το σχεδόν το αναφέρω για εξαιρετικές περιπτώσεις: του τύπου αλλάζει κάποιος βασικός κανόνας του αθλήματος οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή να μαζεύουμε την βάση δεδομένων).
Παρ όλ αυτά είναι δύσκολο για τον μέσο παίχτη να κερδίσει. Διότι αυτό προυποθέτει σιδερά πειθαρχία, υπομονή, να μην παρασύρεται και έναν οργανισμό που έχει εξαλείψει το πάθος, δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα από τα κύρια χαρακτηριστικά του μέσου τζογαδόρου.
Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να πάρεις μόνος σου ένα χαρτί και ένα μολύβι και να κάνεις ένα backtesting. Δηλαδή στα 100,000 στοιχήματα που θα παίξεις θες δεν θες η επαλήθευση σου θα είναι αυτή του πίνακα. αν παίξεις το ίδιο ποσό σε κάθε ένα θα έχεις μπει μέσα, γιατί οι εταιρειες κάνουν το ίδιο από την αντίθετη πλευρά. Οπότε αν ένα στοίχημα έχει 50% πιθανότητα δεν θα στο δώσουν 2 αλλά το 1,85.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
sirkostas (08-03-17)
differance (08-03-17)
Λογικές οι επιλογές σου σερ,αλλά τη Σεντ Μίρεν τη φοβάμαι.Θα έπαιζα καλύτερα Μπαρτσελόνα χάντικαπ -1.
Επίσης να πω ότι όσοι παίζουν ΟΠΑΠ να ξέρουν ότι το σύνολο γκολ (0-1,2-3,4-6) έχει υψηλότερη γκανιότα από τα υπόλοιπα.
Τη Μπαρτσελόνα δεν τη πιστεύω καθόλου. Ούτε για ξερό άσο δεν θα της ακούμπαγα ένα ευρώ, πόσο μάλλον με χάντικαπ.
2,30 το δίνει ο Στοίχημαν αλλά το είπα ήδη ότι δεν τη πιστεύω τη Μπαρτσελόνα. Η Παρί είναι καλύτερη ομάδα, για μένα.
Δεν ξέρω πόσο αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με παιχνίδια που εκ προοιμίου μοιάζουν αδιάφορα. Τι να κυνηγήσει δηλαδή η Μπαρτσελόνα, το 5-0?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με την άμυνα που έχει η Μπάρτσα δεν θα έρθει καν άσσος. Ειδικά απόψε που κυνηγάει ένα τσουβάλι γκολ και θα παίζει μόνιμα ψηλά.
Ρε σεις, δε λέω αν θα το κυνηγήσει ή όχι αλλά αν αξίζει να ποντάρεις τα λεφτά σου σε παιχνίδια σαν αυτό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (09-03-17)
panahs7 (09-03-17)
Κι εγώ που το πρότεινα έπαιξα ό,τι να 'ναι![]()
sirkostas (09-03-17)
Για σήμερα προτείνω άσσο την Αλ Ταγουόν επί της Αλ Ετιφάκ στη Σαουδαραβική Πρεμιέρ Λιγκ,ο οποίος στον stoiximan δίνει 1,97.Να βιαστείτε,γιατί αφ' ενός η απόδοση πέφτει και αφ' ετέρου αρχίζει νωρίς![]()
Bookmarks