Σελίδα 232 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 32132182192202212222228229230231232233234235236242252262272 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.621 έως 4.640 από 5638

Θέμα: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    53
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 55 φορές σε 41 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπορείς να εξηγήσεις πως επαληθεύεται μαθηματικά, ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να χάσεις, αν πριν έχεις πάει ταμείο; Γιατί απ' τα πολύ λίγα μαθηματικά που ξέρω, η στατιστική δεν έχει καμία σχέση με αυτό και σίγουρα δεν εφαρμόζεται πάνω σε προκαταλήψεις. Υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν κάθε φορά τις πιθανότητες του παίκτη, αλλά κανένας σαν αυτούς που σκέφτεται ο τζογαδόρος (που κατά βάση είναι χαμένος σε βάθος χρόνου, λόγω αυτών των αντιλήψεων).

Αν υποθέσουμε ότι κάθε φορά ο παίκτης πράττει ακριβώς τα ίδια, οι πιθανότητες να επαληθευτούν αυτά που ζητάει είναι ίσες με τις προηγούμενες και τις επόμενες. Είναι παρόμοιο με τις άστοχες "στρατηγικές" κληρώσεων που υποστηρίζουν πως αν ένα νούμερο δεν έχει βγει για πολύ καιρό, αυξάνονται οι πιθανότητες του στις επόμενες. Έλα όμως, που αν πχ κληρώνεις συνεχώς 1 νούμερο από 50, πάντα 2% θα έχει το καθένα σε κάθε κλήρωση, είτε βγήκε στην προηγούμενη, είτε όχι.
    Mάλλον δεν το εξήγησα σωστά και δεν το καταλάβατε.

Κατ' αρχήν πιστεύω ακράδαντα ότι στο στοίχημα κατά βάση είμαστε χαμένοι,αλλά μπορούμε και να είμαστε λίγο κερδισμένοι,αλλά μόνο λίγο.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος παίζει συνολική απόδοση 2,00.Οι στατιστικές πιθανότητες να κερδίσει είναι 1 στις 2 (και αντίστοιχα 1 στις 3 αν η απόδοση είναι 3,00 κ.ο.κ.),αν παίζει σωστά και μελετημένα για να νικήσει την γκανιότα, η οποία πιστεύω πως μπορεί να νικηθεί.

Η λογική μου είναι ότι όποιος παίζει διαρκώς και κερδίζει,θα πρέπει να περιμένει μετά ότι θα χάσει,δεδομένου του ότι ο κουβάς είναι μέσα στο παιχνίδι.Αυτό είναι προκατάληψη ή πραγματικότητα;

Ας δούμε ένα πρακτικό παράδειγμα: Όποιος έχει κερδίσει π.χ. 10 ευρώ,αν ξαναπαίξει 10 ευρώ στο επόμενο στοίχημα θα πρέπει να περιμένει ότι θα τα διπλασιάσει; Mήπως πρέπει να παίξει π.χ. 8 ευρώ για να είναι έτοιμος σε περίπτωση ήττας;Η ήττα θα έρθει έτσι κι αλλιώς,κανείς δεν κερδίζει επί μονίμου βάσεως.

Βέβαια θα με ρωτήσετε τι γίνεται με αυτόν που χάνει...Όποιος χάνει είναι χαμένος έτσι κι αλλιώς και πρέπει να διορθώσει τις επιλογές του,όχι το ποντάρισμά του.

Φυσικά και παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες.Το κατά πόσο είμαστε σίγουροι για τον αγώνα που ποντάρουμε και άλλα.Όλα πρέπει να παίρνουν μέρος στο ύψος του πονταρίσματός μας.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.225
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.451 φορές σε 20.710 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ούτε τώρα τι είπες. Κάπου τα έχεις μπερδέψει και έχεις λάθος αντιλήψεις για τη "στατιστική". Από που κι ως που όταν παίζεις 2,00 απόδοση έχεις 50% να κερδίσεις; Γι' αυτό είπα να εξηγήσεις πως τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα, αλλά μετά το ματς, όχι τώρα.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-03-17)

Thanks
    53
    Ignore User

ΥΓ. Δε θα έμπαινα στον κόπο να μακρηγορήσω αν δεν άξιζε τον κόπο

Thanks
    53
    Ignore User

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ούτε τώρα τι είπες. Κάπου τα έχεις μπερδέψει και έχεις λάθος αντιλήψεις για τη "στατιστική". Από που κι ως που όταν παίζεις 2,00 απόδοση έχεις 50% να κερδίσεις; Γι' αυτό είπα να εξηγήσεις πως τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα, αλλά μετά το ματς, όχι τώρα.
    Δε λέω πως ντε και καλά έχεις 50% να κερδίσεις.Η εταιρεία που σου το δίνει 2,00 πιστεύει έτσι (αν πίστευε ότι είχε 60% θα το έδινε 1,83) και οι εταιρείες δε δίνουν αποδόσεις έτσι στην τύχη,δε λένε πάρε απόδοση 3,00 αν και έχει 80% να έρθει.

Αυτό που όμως εσύ θεωρείς ότι αν και δίνει 2,00 έχει 60% κι όχι 50% σημαίνει ότι είναι σημείο που αξίζει να ποντάρεις.Αυτά είναι μαθηματικά του στοιχήματος,είναι καλό να τα ξέρουμε και βέβαια δεν τα μάθαμε από την πρώτη στιγμή που πιάσαμε στα χέρια μας κουπόνι.

ΥΓ. Πάω να δω το ματς κι εγώ.

Thanks
    20.225
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε λέω πως ντε και καλά έχεις 50% να κερδίσεις.Η εταιρεία που σου το δίνει 2,00 πιστεύει έτσι (αν πίστευε ότι είχε 60% θα το έδινε 1,83) και οι εταιρείες δε δίνουν αποδόσεις έτσι στην τύχη,δε λένε πάρε απόδοση 3,00 αν και έχει 80% να έρθει.

Αυτό που όμως εσύ θεωρείς ότι αν και δίνει 2,00 έχει 60% κι όχι 50% σημαίνει ότι είναι σημείο που αξίζει να ποντάρεις.Αυτά είναι μαθηματικά του στοιχήματος,είναι καλό να τα ξέρουμε και βέβαια δεν τα μάθαμε από την πρώτη στιγμή που πιάσαμε στα χέρια μας κουπόνι.

ΥΓ. Πάω να δω το ματς κι εγώ.
    Είπες ότι αν κάποιος παίζει απόδοση 2,00 οι στατιστικές πιθανότητες να κερδίσει είναι 1 προς 2, δεν είπες ότι έτσι πιστεύουν οι μπουκ. Πάνω σε αυτό απάντησα. Αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η στατιστική με το τι έχει γίνει στο προηγούμενο στοίχημα. Αφού δεν συνδέονται μεταξύ τους, ποιος παράγοντας είναι αυτός που αυξάνει ή μειώνει τις πιθανότητες δηλαδή; Μάλλον το μπερδεύεις με τον ψυχολογικό, όπου κάθε φορά υπερεκτιμά ή το αντίθετο ο παίκτης, αναλόγως την ψυχολογία του, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τις μαθηματικές πιθανότητες.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

ΥΓ. Δε θα έμπαινα στον κόπο να μακρηγορήσω αν δεν άξιζε τον κόπο
    Οταν παίζεις απόδοση 2,00 τότε οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι κάτω από 50%.

Πολύ απλά, γιατί τις αποδόσεις τις βγάζουν οι μπουκ κι όχι οι παίχτες. Και τις βγάζουν όπως τους συμφέρουν αυτούς, όχι όπως συμφέρουν εσένα κι εμένα που παίζουμε.

Υπάρχει κάπου ένας πίνακας που δείχνει ακριβώς το ποσοστό επιτυχίας κάθε απόδοσης. Θα στο ποστάρω αύριο, γιατί απόψε με το ντέρμπυ δεν έχω διάθεση να ψάχνω. Βασικά, κάπου πρέπει να είναι ποσταρισμένο ξανά σ' αυτό το θρεντ, αλλά που να το βρει κάποιος μέσα σε 230+ σελίδες.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τω μεταξύ, το σημερινό κουπόνι λέει 2/2 μέχρι στιγμής. Πλέον περιμένω μόνο τη Μπιλμπάο. Τον έχω καταχέσει τόσα χρόνια τον Βαλβέρδε, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σ' όσα θα του σούρω απόψε έτσι και με κουβαδιάσει.

Thanks
    20.225
    Ignore User

Πολύ απλά, γιατί τις αποδόσεις τις βγάζουν οι μπουκ κι όχι οι παίχτες. Και τις βγάζουν όπως τους συμφέρουν αυτούς, όχι όπως συμφέρουν εσένα κι εμένα που παίζουμε.

Υπάρχει κάπου ένας πίνακας που δείχνει ακριβώς το ποσοστό επιτυχίας κάθε απόδοσης. Θα στο ποστάρω αύριο, γιατί απόψε με το ντέρμπυ δεν έχω διάθεση να ψάχνω. Βασικά, κάπου πρέπει να είναι ποσταρισμένο ξανά σ' αυτό το θρεντ, αλλά που να το βρει κάποιος μέσα σε 230+ σελίδες.
    Τι πίνακας ρε Κώστα; Υπάρχουν σταθερές πιθανότητες για κάθε απόδοση; Από που κι ως που; Άλλο πως βγάζουν οι μπουκ τις αποδόσεις, αλλά δεν μπορείς να ορίσεις σταθερές πιθανότητες για κάτι το οποίο έχει τόσους "τυχαίους" παράγοντες. Δηλαδή όλα τα ματς που βγαίνουν με απόδοση 2,00 έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες; Τότε γιατί αλλάζουν αναλόγως τους τζίρους και δεν παραμένουν σταθεροί; Αν ήταν έτσι, θα έκαναν πάρτι όσοι είναι μαθηματικά μυαλά και θα έβγαζαν συστήματα επαλήθευσης πάνω σ' αυτό. Δεν είναι όπως σε μια κλήρωση πχ που έχεις σταθερούς παράγοντες, όπως ο συνολικός αριθμός στα μπαλάκια και πόσα θα βγουν.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τι πίνακας ρε Κώστα; Υπάρχουν σταθερές πιθανότητες για κάθε απόδοση; Από που κι ως που; Άλλο πως βγάζουν οι μπουκ τις αποδόσεις, αλλά δεν μπορείς να ορίσεις σταθερές πιθανότητες για κάτι το οποίο έχει τόσους "τυχαίους" παράγοντες. Δηλαδή όλα τα ματς που βγαίνουν με απόδοση 2,00 έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες; Τότε γιατί αλλάζουν αναλόγως τους τζίρους και δεν παραμένουν σταθεροί; Αν ήταν έτσι, θα έκαναν πάρτι όσοι είναι μαθηματικά μυαλά και θα έβγαζαν συστήματα επαλήθευσης πάνω σ' αυτό. Δεν είναι όπως σε μια κλήρωση πχ που έχεις σταθερούς παράγοντες, όπως ο συνολικός αριθμός στα μπαλάκια και πόσα θα βγουν.
    Δεν μίλησα για πιθανότητες, μάθε να διαβάζεις.

Μίλησα για ποσοστό επιτυχίας κάθε απόδοσης.

Ο πίνακας που λέω, έχει καταγεγραμμένο ποσοστό επιτυχίας κάθε απόδοσης. Μετρημένο σε χιλιάδες αγώνες ανά την υφήλιο.

Υπομονή ως αύριο που θα το ποστάρω και θα καταλάβεις.

Thanks
    53
    Ignore User

Είπες ότι αν κάποιος παίζει απόδοση 2,00 οι στατιστικές πιθανότητες να κερδίσει είναι 1 προς 2, δεν είπες ότι έτσι πιστεύουν οι μπουκ. Πάνω σε αυτό απάντησα. Αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η στατιστική με το τι έχει γίνει στο προηγούμενο στοίχημα. Αφού δεν συνδέονται μεταξύ τους, ποιος παράγοντας είναι αυτός που αυξάνει ή μειώνει τις πιθανότητες δηλαδή; Μάλλον το μπερδεύεις με τον ψυχολογικό, όπου κάθε φορά υπερεκτιμά ή το αντίθετο ο παίκτης, αναλόγως την ψυχολογία του, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τις μαθηματικές πιθανότητες.
    Το τι πιστεύουν οι μπουκ κάνει τους κανόνες του παιχνιδιού.Και αυτό που πιστεύουν οι μπουκ είναι κατά βάση σωστό.Αυτός όμως που αποφασίζει τι πιθανότητες έχει κάθε σημείο είναι ο παίχτης.Αν εσύ θεωρείς ότι κάποιο σημείο δίνει 3,00,αλλά είναι για 2,00, τότε θεώρησε ότι θα παίζεις απόδοση 3,00 και θα κερδίζεις 1 φορά στις 2.

Δεν είναι ψυχολογικό.Επαναλαμβάνω ότι τόσο το ταμείο,όσο και ο κουβάς είναι μέσα στο παιχνίδι.Άρα πρέπει όταν κερδίζεις να περιμένεις όχι κατ' ανάγκη στο επόμενο,αλλά σε 1 από τα επόμενα κουβά.Δεν είναι λογικό αυτό;

Το σύστημα βέβαια θέλει ψάξιμο στην πράξη,γιατί τι γίνεται με αυτόν που κερδίζει 3 συνεχόμενες φορές;Και τι γίνεται με αυτόν που χάνει 3 συνεχόμενες φορές;Και αυτά είναι πιθανά και πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψη τέτοια ενδεχόμενα κι όχι μόνο το επόμενο στοίχημα.

Αυτό πάντως που περιγράφω είναι το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι πρωτάρηδες: Όταν κερδίζουν παίζουν περισσότερα και βγαίνουν χαμένοι.Βγάλτε συμπεράσματα εσείς απ' αυτό.

Thanks
    53
    Ignore User

Ισχύει αυτό αλλά μόνο λόγω γκανιότας.Δηλαδή αυτό που η εταιρεία δίνει 2,00 στην πραγματικότητα έχει 46%, καθώς η γκανιότα είναι 8% στις περισσότερες εταιρείες.Όχι ότι το δίνει 2,00 για να σε μπερδέψει.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτό ο πρώτος που θα το διαπιστώσει είναι ο παίχτης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα,δεν ισχύουν.Οι πιθανότητες που πρέπει να λαμβάνει ένας παίχτης υπ' όψη για να παίξει είναι 50%.Κι αν δίνει 3,00 33%. Ο παίχτης είναι αυτός που θα κρίνει αν αυτό που δίνει η εταιρεία είναι σωστό και κατά πόσο είναι σωστό.

Τώρα τα ποσοστά επιτυχίας κάθε απόδοσης δεν είναι κριτήρια που πρέπει να λάβει υπ' όψη του ένας παίχτης.

Thanks
    20.225
    Ignore User

Το τι πιστεύουν οι μπουκ κάνει τους κανόνες του παιχνιδιού.Και αυτό που πιστεύουν οι μπουκ είναι κατά βάση σωστό.Τώρα το αν εμείς είμαστε τόσο μάγκες που τους τα παίρνουμε,τότε δε θα κερδίζουμε 1 στις 2,θα κερδίζουμε 3 στις 5.

Δεν είναι ψυχολογικό.Επαναλαμβάνω ότι τόσο το ταμείο,όσο και ο κουβάς είναι μέσα στο παιχνίδι.Άρα πρέπει όταν κερδίζεις να περιμένεις όχι κατ' ανάγκη στο επόμενο,αλλά σε 1 από τα επόμενα κουβά.Δεν είναι λογικό αυτό;

Το σύστημα βέβαια θέλει ψάξιμο στην πράξη,γιατί τι γίνεται με αυτόν που κερδίζει 3 συνεχόμενες φορές;Και τι γίνεται με αυτόν που χάνει 3 συνεχόμενες φορές;Και αυτά είναι πιθανά και πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψη τέτοια ενδεχόμενα κι όχι μόνο το επόμενο στοίχημα.

Αυτό πάντως που περιγράφω είναι το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι πρωτάρηδες: Όταν κερδίζουν παίζουν περισσότερα και βγαίνουν χαμένοι.Βγάλτε συμπεράσματα εσείς απ' αυτό.
    Εγώ δεν είπα ότι αυτά που βγάζουν οι μπουκ δεν είναι σωστά και τους πιάνουμε κορόιδα. Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Συνεχίζεις να μου απαντάς χωρίς αυτό που ζητάω, να μου αποδείξεις πως επαληθεύονται αυτά που λες απ' τα μαθηματικά. Με ποιον παράγοντα κάθε φορά αυξομειώνονται οι πιθανότητες του αν θα πας ταμείο ή όχι και δεν είναι ίδιες με τις προηγούμενες, για να το υπολογίζεις μάλιστα σοβαρά όπως λες, όταν παίζεις. Αν βγάλεις τον ανθρώπινο παράγοντα έξω, δεν υπάρχει τίποτα που να αλλάζει τις πιθανότητες επιτυχίας, είναι ίδιες ότι κι αν έχει γίνει στα προηγούμενα.

Thanks
    53
    Ignore User

Εγώ δεν είπα ότι αυτά που βγάζουν οι μπουκ δεν είναι σωστά και τους πιάνουμε κορόιδα. Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Συνεχίζεις να μου απαντάς χωρίς αυτό που ζητάω, να μου αποδείξεις πως επαληθεύονται αυτά που λες απ' τα μαθηματικά. Με ποιον παράγοντα κάθε φορά αυξομειώνονται οι πιθανότητες του αν θα πας ταμείο ή όχι και δεν είναι ίδιες με τις προηγούμενες, για να το υπολογίζεις μάλιστα σοβαρά όπως λες, όταν παίζεις. Αν βγάλεις τον ανθρώπινο παράγοντα έξω, δεν υπάρχει τίποτα που να αλλάζει τις πιθανότητες επιτυχίας, είναι ίδιες ότι κι αν έχει γίνει στα προηγούμενα.
    Δεν αυξομειώνονται οι πιθανότητες,αυτό που αυξομειώνεται είναι τα λεφτά.Βεβαίως και μπορείς να κερδίσεις ένα ματς είτε κέρδισες πριν είτε έχασες.Αλλά πριν παίξεις ένα ματς έχεις 50% να το κερδίσεις και 50% να το χάσεις σύμφωνα με την ανάλυσή μου για απόδοση 2,00.

Άμα λάβεις υπ' όψη σου λοιπόν τη νίκη στο προηγούμενο στοίχημα,δεν πρέπει να λάβεις υπ' όψη σου το ενδεχόμενο και του κουβά στο επόμενο στοίχημα;Και το αντίστροφο.

Αυτό που αναλύω είναι ένας τρόπος να κερδίζεις με υψηλό ποντάρισμα και να χάνεις με χαμηλό ποντάρισμα.Τίποτα περισσότερο και δε διεκδικώ όσκαρ συστήματος.Αυτό πάντως που δεν ενστερνίζομαι είναι το ίσο ποντάρισμα σε όλα τα στοιχήματα.

Thanks
    20.225
    Ignore User

Δεν αυξομειώνονται οι πιθανότητες,αυτό που αυξομειώνεται είναι τα λεφτά.Βεβαίως και μπορείς να κερδίσεις ένα ματς είτε κέρδισες πριν είτε έχασες.Αλλά πριν παίξεις ένα ματς έχεις 50% να το κερδίσεις και 50% να το χάσεις σύμφωνα με την ανάλυσή μου.
    Άμα λάβεις υπ' όψη σου λοιπόν τη νίκη στο προηγούμενο στοίχημα,δεν πρέπει να λάβεις υπ' όψη σου το ενδεχόμενο του κουβά στο επόμενο στοίχημα;

Αυτό που αναλύω είναι ένας τρόπος να κερδίζεις με υψηλό ποντάρισμα και να χάνεις με χαμηλό ποντάρισμα.Τίποτα περισσότερο.
    Συγχώρεσε με αλλά δεν μπορώ να σε ακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω τι λες σχετικά με τις πιθανότητες και τα 50%-50%. Και η απορία μου σχετικά με το πως επηρεάζονται οι πιθανότητες βάση προηγούμενων αποτελεσμάτων, παραμένει αναπάντητη.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ψαρούκλες πιάσαμε τελικά.

1-0 πριν λίγο η Μπιλμπάο, cash out κι...άντε γεια γατάκια.

Βαλβέρδε, αγαπημένε μου, μ' έστειλες ταμείο απόψε.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (05-03-17)

Thanks
    53
    Ignore User

Συγχώρεσε με αλλά δεν μπορώ να σε ακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω τι λες σχετικά με τις πιθανότητες και τα 50%-50%. Και η απορία μου σχετικά με το πως επηρεάζονται οι πιθανότητες βάση προηγούμενων αποτελεσμάτων, παραμένει αναπάντητη.
    Επαναλαμβάνω,δεν επηρεάζονται οι πιθανότητες σε αυτά καθ' αυτά τα σημεία και σε αυτό το σημείο εξηγώ ότι αυτό που αλλάζει είναι τα χρήματα που πρέπει να ποντάρεις.

Ας πούμε πως παίζεις κάθε φορά απόδοση 2,00.Οι πιθανότητες ταμείου και κουβά είναι από 50% στο επόμενο στοίχημα.Στο προηγούμενο στοίχημα όμως κερδισες κατά 100%.Αντίστοιχα,άμα παίζεις απόδοση 3,00,οι πιθανότητες ταμείου-κουβά είναι 33%-67%.

Δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις,ούτε εγώ είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί πάντα και υπό όλες τις προϋποθέσεις.Κατά βάση όμως λειτουργεί.

Thanks
    53
    Ignore User

Ψαρούκλες πιάσαμε τελικά.

1-0 πριν λίγο η Μπιλμπάο, cash out κι...άντε γεια γατάκια.

Βαλβέρδε, αγαπημένε μου, μ' έστειλες ταμείο απόψε.
    Εγώ το φοβόμουν αυτό

Thanks
    20.225
    Ignore User

Επαναλαμβάνω,δεν επηρεάζονται οι πιθανότητες σε αυτά καθ' αυτά τα σημεία και σε αυτό το σημείο εξηγώ ότι αυτό που αλλάζει είναι τα χρήματα που πρέπει να ποντάρεις.

Ας πούμε πως παίζεις κάθε φορά απόδοση 2,00.Οι πιθανότητες ταμείου και κουβά είναι από 50% στο επόμενο στοίχημα.Στο προηγούμενο στοίχημα όμως κερδισες κατά 100%.Αντίστοιχα,άμα παίζεις απόδοση 3,00,οι πιθανότητες ταμείου-κουβά είναι 33%-67%.

Δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις,ούτε εγώ είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί πάντα και υπό όλες τις προϋποθέσεις.Κατά βάση όμως λειτουργεί.
    Καλέ μου φίλε, εσύ λες ότι είναι τόσες οι πιθανότητες. Και σου ζητάω να μου το εξηγήσεις στην πράξη πως επαληθεύονται αυτές οι πιθανότητες και δεν μου απαντάς από χθες, παρά μόνο επαναλαμβάνεις το ίδιο, το οποίο για μένα δεν έχει λογική εξήγηση.

Thanks
    53
    Ignore User

Καλέ μου φίλε, εσύ λες ότι είναι τόσες οι πιθανότητες. Και σου ζητάω να μου το εξηγήσεις στην πράξη πως επαληθεύονται αυτές οι πιθανότητες και δεν μου απαντάς από χθες, παρά μόνο επαναλαμβάνεις το ίδιο, το οποίο για μένα δεν έχει λογική εξήγηση.
    Συμφωνήσαμε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,είναι 1/2 σε απόδοση 2,00 και 1/3 σε απόδοση 3,00, σύμφωνα με τα μαθηματικά του στοιχήματος.Τις πιθανότητες τις βγάζουμε εμείς και όχι οι εταιρείες,αλλά οι αποκλίσεις δεν είναι μεγάλες.

Σελίδα 232 από 282 ΠρώτηΠρώτη ... 32132182192202212222228229230231232233234235236242252262272 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές