sirkostas (14-05-14)
Απο γνωστός grinder της τσόχας, μου εχεις φτάσει στο σημείο μέχρι και την Γκουανταλαχαρα να παίξεις στο στοίχημα![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (14-05-14)
Και τι έχει η Γκουανταλαχάρα? Χολέρα?
Ισα ίσα που φτιάχνουν κι ωραίο μεσκάλ σ' εκείνα τα μέρη.
sirkostas (14-05-14)
Κλείσε τα μάτια και πες ότι νύχτωσε από τώρα!![]()
Στην Κίνα είναι μεσάνυχτα, τί διάολο, δε μετράει;!
There is a Dude in town
Α, γεια σου! Και μόλις ξημερώσει εδώ, στη Γκουανταλαχάρα ακόμα θα κυκλοφορούν νυχτοπούλια! Πάλι δικαιολογημένος θα είσαι!![]()
Αυτό το time zones, γαμάτη εφεύρεση...![]()
There is a Dude in town
Να παίξουμε και σήμερα για το καλό...
221 - Τζένοα ν Ρόμα - Over 3,5 (2,50)
238 - Ντανφέρμλιν ν Κάουντενμπιθ - 1 (2,26)
242 - Οσασούνα ν Μπέτις - 1/1 (2,07)
259 - Φιορεντίνα ν Τορίνο - 2 (2,16)
sirkostas (18-05-14)
Φούτσες μπλου, μόνο η Οσασούνα πέρασε...![]()
Χαλαρά ρε, στο Μουντιάλ θα ξαναπαίξουμε και θα τους τα πάρουμε χοντρά.
panahs7 (18-05-14)
"Πληρώνει" καλά ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ!
![]()
"Τζόγο Μπονίτο" για Μουντιάλ με μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα, αναφορικά με την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ αλλά και τον πρώτο σκόρερ. Από το 3.75 της Βραζιλίας στο 20.00 της Αγγλίας και το 40.00 του Ρόις!
Για πολύ κόσμο το Μουντιάλ είναι συνυφασμένο με τον τζόγο. Στοιχήματα για όλα τα γούστα, μακροπρόθεσμα ειδικά, αουτσάιντερ που μπορούν υπό προϋποθέσεις να σε οδηγήσουν στο ταμείο αλλά και φαβορί που κατά πολλούς δεν σπάνε.
Ένα από τα πλέον κλασικά στοιχήματα μακράς διάρκειας αφορά τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ αλλά και την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.
Σε ότι αφορά το πρώτο κομμάτι ασφαλώς παίζει ρόλο ο βαθμός ευκολίας του ομίλου, οι προοπτικές που έχει η συγκεκριμένη εθνική ομάδα να προχωρήσει στο τουρνουά, η αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή αλλά και ο χρόνος συμμετοχής του.
Δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που βάσει αποδόσεων ξεχωρίζουν από την συγκεκριμένη λίστα. Οι Μέσι (8.50) και Νεϊμάρ (10.00).
Για τον Αργεντινό υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες καθώς βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία και "χρωστάει" ένα καλό Μουντιάλ.
Η Αργεντινή είναι ομάδα που μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Νεϊμάρ εκτός του ότι είναι ο ηγέτης της "σελεσάο" σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας (31 γκολ σε 48 συμμετοχές).
Στην τρίτη θέση των προβλέψεων έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο (14.00), ωστόσο εδώ τίθενται τα εξής ερωτηματικά:
Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Πορτογαλία και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο CR7, ο οποίος δηλώνεται τραυματίας.
Ακολουθούν Αγκουέρο (18.00), Σουάρεζ (20.00), Ιγκουαίν (20.00), Ντιέγκο Κόστα (20.00) και Φρεντ (20.00).
Σε ότι αφορά τα αουτσάιντερ αξίζει ενδεχομένως ένα ποντάρισμα σε παίκτες που έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα με τις αποδόσεις τους να ξεπερνούν το 30.00!
Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι Μπαλοτέλι (35.00), Κλόζε (40.00), Χουλκ (40.00), Ζιρού (40.00), Καβάνι (40.00), Ρόις (40.00), Ρούνεϊ (50.00) Τζάκσον Μαρτίνες (50.00) και Ρόμπεν (65.00). Πρώτος Έλληνας είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πληρώνει 150.00!
Σε ότι αφορά τον πρώτο σκόρερ στον Γ' Όμιλο στον οποίο μετέχει και η Εθνική ομάδα, ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Κολομβιανός Μπάκα (7.00), ακολουθεί ο Ντρογκμπά (9.00), ενώ ο Τζάκσον Μαρτίνες προσφέρεται στο δελεαστικό 10.00!
Αντιστοίχως η απόδοση για τον Κώστα Μήτρογλου είναι 15.00!
Σε ότι αφορά το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου 9 είναι οι ομάδες που έχουν το προβάδισμα σύμφωνα με τους μπουκ.
Ξεχωρίζει η οικοδέσποινα Βραζιλία (3.75) με την Αργεντινή να βρίσκεται στη δεύτερη θέση (5.50), τρίτη η Γερμανία (6.50) τέταρτη η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (7,25), ενώ με μεγάλη διαφορά ακολουθούν Πορτογαλία (20.00), Αγγλία (20.00), Βέλγιο (20.00), Γαλλία (25.00) και Ιταλία (25.00).
Η απόδοση για την Ελλάδα στο ενδεχόμενο να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου είναι 170.00.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φαίνεται κι εδώ ο κατήφορος του Μήτρογλου μέσα στο 2014. Πριν λίγους μήνες η απόδοση για να βγει πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ ήταν 80 και τώρα εκτοξεύτηκε στο 150.
Οσο για πρώτο σκόρερ απ' τους υπόλοιπους, νομίζω πως ο Κλόζε αξίζει μερικά ευρώ αφού είναι ο μοναδικός φορ μιας ομάδας που παίζει πολύ επιθετικά και συνήθως φιλοδωρεί με αρκετά γκολ τους αντιπάλους.
dimace (07-06-14)
θα τον βαλει αραγε βασικο τον μητρογλα για να πονταρουμε πανω του οτι θα βαλει το πρωτο γκολ ή θα μας στειλει κουβα....?Καλη αποδοση εχει βεβαια και τον σαλπι και τον σαμ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
για το ελβετια-ισημερινος τι λετε παιδια?Τι προτεινετε?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks