Εντάξει ρε, μη τρελλαίνεσαι. Στο τέλος θα βγάλουμε τη σούμα. Αλλωστε κι εγώ έχω 0/2 μέχρι στιγμής.
Εντάξει ρε, μη τρελλαίνεσαι. Στο τέλος θα βγάλουμε τη σούμα. Αλλωστε κι εγώ έχω 0/2 μέχρι στιγμής.
Γαμιώντας με πάει σήμερα.
2-3 γκολ το Στόουκ-Φούλαμ. 1-0 μέχρι το 55' και μετά ξεκωλιάστηκαν στα γκολ.
Ασο τη Τρανμίρ, προηγείται 1-0 στο 7' και πάει τ' άλλο το βόιδι και τρώει κόκκινη στο 30'. Το κράτησαν μέχρι το 82' και μετά τον λούτσο κλαίγανε.
Ασο τη Βίρτους, κόκκινη εκεί άλλο μοσχάρι και κάθεται το ματς στην ισοπαλία.
2πλό τη Λα Κορούνια, 0-2 μέχρι το 73' και τελικά 2-2.
Kαι μετά μου λέτε να σκάσω για τη Λίβερπουλ που δεν παίρνει πρωτάθλημα!![]()
Γι' αυτό λαέ του Ρεδ-Ντι-Εν-Ει ψήφισε zoupan για να πας ταμείο...![]()
differance (03-05-14), sirkostas (03-05-14)
Nα το υποθέσεις, βέβαια.
Αμα κάτι πάει στραβά, θα πάει μέχρι τέλους.
differance (04-05-14)
Γαμήθηκε η μέρα χθες. Ας είναι καλά η βλαμένη η Σίτυ, με την οποία μετρίασα την όλη ζημιά (και ας ήθελα να στραβοπατήσει).
Για να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα. Έλεγα να ποντάρω αρκετά χρήματα στο over 4,5 της Λίβερπουλ αλλά αυτή παίζει αύριο. Ίδωμεν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κουβανός κι εγώ χθες με τα βραδινά. Η καριόλα η Κρουζ Αζούλ πέταγε φωτιές,
το είχε κάνει 2-0 στο 20' και μετά αποφάσισε να πάει για καφέ.
Τη δόση μας θα την πάρουμε και σήμερα όμως...
287 - Μάλμε ν Χάκεν - 1 (1,76) | 1:2 Χαμένο
307 - Λοριάν ν Αζαξιό - GG (1,77) | 1:0 Χαμένο
310 - Τουλούζ ν Νάντ - Over 2,5 (1,87) | 1:1 Χαμένο
323 - Χόνκα ν Γιάρο - Over 2,5 (1,86) | 1:1 Χαμένο
342 - Τολούκα ν Τιχουάνα - 1 (1,78 ) | 3:1 Κερδισμένο
353 - Ντάλας ν Νέα Υόρκη - Over 2,5 (1,76) | 0:1 Χαμένο
...ήθελα να παίξω και Under 2,5 (και μάλιστα και σκοράκι 1-1) το βάζελο με το μπάοκ
και κόντρα τη Σεβίλλη (μάλλον 2 DnB), αλλά τα αφήνω απ' έξω γιατί έχει διαφορετική
γνώμη ο σερ κι εύχομαι να στραβώσουν οι δικές μου προβλέψεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 05-05-14 στις 02:54
sirkostas (04-05-14)
Kαι εγώ βλέπω over στο ματς της Πανάθας με το Γυφταριό και μάλλον θα είναι και το μοναδικό που θα παίξω απόψε. Εκτός και αν παίξω ακόμα ένα overάκι στο έτερο ματσάκι των πλέι-μπόι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
BrazHlias (04-05-14)
sirkostas (04-05-14)
Moυ έχει κάτσει επίμονα πως θα βγει άντερ η Τσέλσι στο ματς που μόλις ξεκίνησε. Η απόδοση αφύσικα υψηλή για τις επιθετικές επιδόσεις των δύο συγκεκριμένων ομάδων.
Το κάρφωσε η Λεβαντάρα και μόνο ένας παιχταράς σαν εμένα παίζει γκολ/γκολ στο 2,60 τέτοια παιχνίδια.
Πλάκα θα έχει να μη σκοράρει η Ατλέτικο!![]()
Άμα γίνει αυτό να σταματήσεις το στοίχημα και να το ρίξεις στο πλέξιμο![]()
sirkostas (04-05-14)
G/G τελικά έπαιξα τον Α-Α και βλέπουμε.
Δοκάρι η Ατλέτικο, γαμώ τη τύχη μου!![]()
Πάνω που πήγα να γράψω για τα κουτσά άλογα που πόνταρα σκόραρε ο Αστέρας. Άντε να σκοράρει και ο Ατρόμητος (ας είναι και αυτογκόλ) να βγάλουμε κάνα φραγκάκι.
Εγώ πάω πολύ καλά, 0/4 μέχρι τώρα!![]()
differance (04-05-14), sirkostas (04-05-14)
Bookmarks