differance (06-04-14)
differance (06-04-14)
κωστα κανε διπλο τη βαλενθια και ειμαστε κομπλε για σημερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Διάβαζα το πρωί προγνωστικά για όλο το κουπόνι. Σε μια εποχή που όλοι λοιπόν προτείνουν μονά και σπανίως έως 2άδα, όταν έφτασαν στα ελληνικά παιχνίδια, έλεγαν για 4άδα παρολί με ατράνταχτα φαβορί τους άσσους της Καλλονής, του Απόλλωνα, της Βέροιας και του Πλατανιά, τα οποία μαζί έδιναν μια απόδοση ενός τυπικού αγώνα σε μονό αποδεκτό!! Φυσικά πέρασαν και τα 4 και ρωτώ εγώ ο πονηρός: "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;"
Bατερλό το Σαββατοκύριακο. Μόνο τη Λίβερπουλ έπιασα, που την έπαιξα στο live μετά την ισοφάριση του Δυτικού Χαμ. Α, και την ομάδα του Ζαρντίμαρου. Κάτι εμπνεύσεις που είχα στη formula1 και όλα τα άλλα τα παιχνίδια με έστειλαν στον πάτο του κουβά και άντε να δω πως θα βγω τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (09-04-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Από όσο ξέρω, τον Θεμιστοκλή δεν τον ενοχλεί στο παραμικρό ένα τέτοιο μπερδεματάκι...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επίτηδες το έκανε λάθος ρε, για να δει πόσοι διαβάζουν το κείμενό του!![]()
sirkostas (09-04-14)
Ε, δεν νομίζω: Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναέκανε επίτηδες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αχιλλέας, Λεωνίδας ή Τρύφωνας....τελικά η αναφορά σ' αυτόν μας έφερε γούρι και πέρασε μια χαρά η τριαδούλα.
Reds (09-04-14)
Δύσκολα τα ματσάκια απόψε. Θα πάρω και εγώ το goal/goal στην Βαυαρία αφου διαβάζω ό,τι ο Ρούνι θα παιξει τελικά.
Rena (11-04-14)
Κοιτάς τι θα προτείνω και παίζεις τα ανάποδα?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (10-04-14), differance (10-04-14)
sirkostas (11-04-14)
Bookmarks