Κώστα, με αυτά τα σώβρακα, του Βραζηλία, φάγαμαν τριά στις Αγγλίες: Κανόνισε...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ" λέει ή κάτι τέτοιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (04-04-14)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
εισαι τεραστιος
φιλε δακρυσα απο συγκινηση, δεν το πιστευω ρε φιλε. εντγκαρ μπαρετο, παραγουανος. Ειναι η πρωτη μεταγραφη που εχω κανει στ οφουτμπολ μανατζερ. Τρια εκατομμυρια ευρω στον Ολυμπιακο, τον κρατησα δεκα χρονια, εγινε ηγετης της ομαδας και favorite person.
Και ηρθε η στιγμη να βρεθει ξανα στο δρομο μου για να με σωσει αυτη τη φορα.
ΣΥ-ΓΚΙ-ΝΗ-ΣΗ. δεν εχω να πω κατι αλλο.
ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΑΡΕΤΟ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά ας μην έλειπα εγώ σήμερα να έχετε το πεδίο ελεύθερο να παίξετε και θα σας έλεγα τι θα κερδίζατε!![]()
Rena (05-04-14)
Kαλά ξεκινήσαμε. Γκολ η Βέρντερ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Eλα ρε γκρίνια. 70 λεπτά έχει ακόμα. Κάτσε να δούμε.
Γκολ η Άουξμπουργκ. Να παίξουμε λίγα ευρουλάκια στο διπλό της Μπάγερν (3,40) ή είναι εντελώς αδιάφορη?
Aμα δεν σε θέλει η μέρα, απλά άστο και μη το κυνηγάς. Μέχρι κι η κωλο-Μπορντό ισοφαρίστηκε ενώ προηγήθηκε 2-0. Ευτυχώς που είναι ο γίγαντας ο Ζαρντίμαρος που είναι πολύ κοντά στο όβερ, για να σώσουμ ένα μέρος απ' τα χαμένα.
differance (05-04-14)
Ουφ, έγινε![]()
sirkostas (05-04-14)
Eίναι Θεός, πως να το κάνουμε?
![]()
voskos_7 (08-04-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (06-04-14)
Για πες γιατί μας ξεπαράδιασε η φόρμουλα και πρέπει να ρεφάρουμε![]()
Ρε φίλε το Φιορεντίνα - Ουντινέζε έγινε στις 16:00. Τώρα τι να το κάνω?![]()
Bookmarks