Rena (03-04-14)
Διαβάζεις ή κεντάς δαντέλα?
Ποιο 1 και Χ προσθέτω?
Χ και 2 προσθέτω και το άθροισμα δίνει 54% πιθανότητες να βγουν.
46% είναι οι πιθανότητες επαλήθευσης του άσου στο 1,90 απόδοση. Με βάση τα ποσοστά που έδωσες και ξεκινήσαμε τη κουβέντα.
Rena (03-04-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (03-04-14)
μωρη σεβιλλη κανε το Χ2 σημερα, μη σου γαμησω...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
The Dude (03-04-14)
Μετράει επίσης το πενηντάευρω που έπεσε από την γκόμενα που πέρασε μπροστά σου. Και μετράει πολύ... 50 ευρώ.![]()
There is a Dude in town
Έπαιξα Πόρτο - Σεβίλη 2DnB στα 2,75. Για να δούμε...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μάιστα. Ένα γκολ έχει μπει όλο και όλο σε όλα τα παιχνίδια και αυτό το έβαλε η Πόρτο![]()
voskos_7 (04-04-14)
2 γκολακια η σεβιλη στο δευτερο ημιχρονο και ειμαστε ολοι χαρουμενοι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μας κουβάδιασε η Πόρτο τελικά...
Tράτζικ!![]()
Γαμώ το draw no bet μου γαμώ![]()
panahs7 (04-04-14)
γαμιεται η πορτο και η πορτογαλια.
panahs7 (04-04-14)
Εεεεε... ναι. Οντως.
There is a Dude in town
κωστα επαιξα και τα σωβρακα του αναταρ μου στην παλερμο για να ρεφαρω. προσεξε τι θα κανεις.![]()
Bookmarks