differance (27-02-14)
differance (27-02-14)
sirkostas (28-02-14)
Aς μην μιλήσουμε για το τουρνουά το "Οne Drop" για το World Series of Poker πόσο είναι το κόστος συμμετοχής.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αμα θέλει να γαμηθεί, θα γαμηθεί ότι κι αν κάνεις.
Πρώτο σετ άνετα υπέρ του Φερέρ με 6-2. Και με το σκορ 2-2 στο δεύτερο σετ...παθαίνει θλάση στους προσαγωγούς ο Φερέρ κι αποχωρεί!28/02/2014 00:20 EET 607813368 113.08 EUR Χαμένο Μονό 0.00 EUR Τένις
Ferrer, D v Anderson, K
Match Prices
Ferrer, D
1.363 Χαμένο
![]()
Άσσος απόδοση δεν είναι αυτό και επιστροφή των χρημάτων?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μακάρι να ήταν. Μόνο σε διακοπή λόγω κακοκαιρίας έχει επιστροφή χρημάτων στο τέννις. Η αποχώρηση λόγω τραυματισμού μετράει κανονικά ως ήττα.
differance (01-03-14)
Τι στην ευχή γίνεται? Παίζουν αυτή τη στιγμή Παναιγιάλειος-Πανηλειακός στο Αιγιο. Οι αιγιώτες είναι πιο πάνω στη βαθμολογία κι η διαιτησία τους πάει σπρώχνοντας. Κι όμως οι αποδόσεις δίνουν καθαρό φαβορί τους πυργιώτες!!!!
Τι στα κομμάτια ξέρουν οι μπουκ που αγνοούμε εμείς οι υπόλοιποι?
Εγώ πάντως έπαιξα 1Χ κι ας το χάσω. Ετσι για το γαμώτο.
Πουτάνα Σοσιεδάδ κουβάδιασες όλο τον κόσμο απόψε! 2-1 ημίχρονο, 2-3 τελικό κι άντε γεια το... στανταράκι! Έπιασα τα 2πλα των Γκρόιτερ Φίρτ και Παλέρμο κι έχασα τη γαμιόλα, σε 3αδα που έδινε κοντά 5,00...
Kαλά, η Πριμέρα ήταν κόλαση αυτό το τριήμερο για τους παίχτες. Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ τσάκισαν πολύ λαό.
Τουλάχιστον, ο παμμέγιστος Καράμπελας βοήθησε τη κατάσταση με το όβερ στο ματς της Ρεάλ.
sirkostas (11-03-14)
Bookmarks