Kι αν απόψε κάποιος είχε ποντάρει κανα 500ευρο στη Μπαρτσελόνα, τι μπάλλα να δει μετά ο έρμος?![]()
3-1 έχασε. Απίστευτο !
Συνηθως αυτα τα παιχνιδια πανε στα πολλα γκολ οποτε το over θα πλήρωσε αρκετούς.
Η προϊστορία στο Ανοέτα για την Πριμέρα λέει γκολ τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια και μάλιστα over 3,5.
Από μεριάς ποσοστών και μόνο ειναι πολύ ποιο εύκολο να βγει σε ένα τέτοιο αγώνα over. 1.30 πλήρωνε το 2ιπλο και άλλο τόσο και της Ντόρτμουν...
H τριάδα μου χθές.
και η δυάδα.
![]()
Kαλός.
Εμένα μ' έφτιαξε ο τροχονόμος ο Χάουαρντ και πέρασε 2άδα τη Τσέλσι με τη Λέιτον Οριεντ. Και μονό στο live τον άσο της Μαρσέιγ.
Μια άλλη 2άδα μου τη χάλασε η βρωμογκλάντμπαχ που δεν κράτησε τον άσο.
Aσε με τον κωλοβάζελο που τον πρότεινα και όβερ στο σάιτ! Γαμώ το σύγχρονο ολλανδικό ποδόσφαιρο και τους ελεύθερους σκοπευτές.
Κάπου στο 50' λεπτό έγινε το 1-1 και λέω μέγαλο όβερ θα βγει. Αλλά αγγούρια..Μας πήγε κουβά.
differance (25-02-14)
Δύσκολο με αυτή την άμυνα να κρατήσει το 0.
Eγώ πάντως είμαι με τη Ζενίτ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στο στοίχημα πρέπει να'σαι με τη τσέπη σου και μόνο. Ούτε καν με τον Ολυμπιακό.
differance (25-02-14)
! ! !
![]()
sirkostas (26-02-14)
Πληρώθηκε πολύς κόσμος, Πάνο. Πέσαν αρκετά λεφτά στον άσο. Γι' αυτό υποχώρησε κι η απόδοση.
νταξει δυο χιλιαρικα κερδος, οσα βγαζει πλεον ο ρουνεϊ σε κατι λιγοτερο απο μια ωρα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks