differance (17-02-14)
differance (17-02-14)
differance (17-02-14)
Kαλό το Skrill βρε παιδιά αλλά πώς στο διάολο βάζεις χρήματα μέσα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόλις τώρα είδα ότι βάλανε και PaySafe Card!! Οπότε όλα είναι πανεύκολα πλέον, πας στο περίπτερο και παίρνεις 1 paysafe card (€5, €10, €25, €50, €100) και την καταθέτεις...![]()
differance (18-02-14)
Mήπως έχεις VIP λογαριασμό και σου δίνει την κατάθεση με paysafe card δωρεάν? Γιατί στο site τους αναφέρει προμήθεια 5,50% επί της κατάθεσης
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Όχι δεν είμαι VIP. Μήπως επειδή έχω την MasterCard? Δεν ξέρω. Όταν πας κατάθεση δηλαδή δε στο βγάζει όπως σε μένα; Μπαίνεις σίγουρα απ' το καινούριο site; Γιατί έχουν αφήσει ανοιχτό προς το παρόν και το παλιό...
Καινούριο: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παλιό: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
differance (18-02-14)
Πάντως εδώ paysafe στα 100$ παίρνουν προμήθεια 5.95%.
Εγώ θα έλεγα Κοσμά να κάνεις κατάθεση με paysafe στο στοιχηματικό site που θες να παίξεις, και μετά εφόσον κερδίσεις να κάνεις ανάληψη στον λογαριασμό σου στην Skrill.
Ισως έτσι να είναι καλύτερα, απλά δεν ξέρω εάν το στοιχηματικό site θέλει πρώτα να καταθέσεις μέσω skrill για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (18-02-14)
Ανάθεμα κι αν βγάζω άκρη απ' αυτή τη κουβέντα. Κανένα στοιχηματικό σάιτ δεν βάζει προμήθεια στις καταθέσεις από paysafe. Οπότε που είναι το πρόβλημα και σκάτε το κεφάλι σας με τα Σκρίλια και τις παπαριές όλες?
Το πρόβλημα είναι ότι αν καταθέσεις με paysafe card στην Βet365, μετά πρέπει υποχρεωτικά να δώσεις καταθετικό λογαριασμό για να κάνεις ανάληψη.
Ευχαριστώ Κοσμά που με ενημερώνεις γι' αυτό που σου έχω γράψει από προχθές.![]()
differance (19-02-14)
Hλεκτρονικό πορτοφολάκι και όταν κερδίσεις τις χιλιάδες ευρώΚοσμά, κάνεις ανάληψη άπό την Mastercard ή ζητάς ανάληψη με επιταγή. Ούτε καταθετικούς λογαριασμούς ούτε τίποτα.
differance (19-02-14)
VALVERDES_7 (19-02-14)
Eίμαι πάντως σίγουρος οτι πολύ σύντομα και στην Ελλάδα όλες οι αναλήψεις θα περνάνε μέσα από Τράπεζα και μόνο.
Εσύ είσαι άθλιος και ρεμάλι
Sent from my iPhone using Tapatalk
VALVERDES_7 (19-02-14)
Tίποτα βρε, σε πειράζω.
Το ξέρω![]()
differance (19-02-14)
Bookmarks