Ποιο καλο παιδι θα με κατατοπισει σχετικα με το στοιχημα;; :p ετσι τις βασικες αρχες ρε παιδι μου, πχ αυτα που λενε για αποδοσεις, ποτε το παιζεις, που κλπ κλπ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ιδιως στο που για να αποφευγουμε το μερος.![]()
Αχχαχα ελεος πονηρα μυαλα :p αντε ρεϊ ας βοηθησει καποιος μπας βγαλουμε τπτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν μοιράζουν λεφτά οι μπουκ, Μαργαρίτα. Φιλικά σου λέω, ΜΑΚΡΙΑ!
Eγω ειμαι η ιδανικη δασκαλα.Ακομα και στο προπο που επαιζα καποτε το πολυ 9 αγωνες επιανα.![]()
Οχι ρε παιδια δε ψαχνω καποιον να μου πει πως να βγαλω λεφτα .. Να μου εξηγησει τους κανονες , πως να το πω. Ας πουμε αυτο που λενε τι αποδοση εχει ενα παιχνιδι, δε ξερω πως μεταφραζεται. Βλεπω καποιες ιστοσελιδες με στοιχημα, και φυσικα το παμε στοιχημα σε πρακτορεια και δε ξερω διαφορες..
@Sir εχω μετρο σαν ανθρωπος, δε κολλαω
Δασκάλα, νοσοκόμα και καλόγρια δεν είναι σωστές κουβέντες![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Rena (03-01-14)
H καλύτερη απάντηση
Καταρχάς δεν παίζεις στοίχημα ΟΠΑΠ (και για την γατούλα αλλά κυρίως γιατί έχει εκβιαστικά κουπόνια δηλ. πρέπει να παίξεις 3 παιχνίδια τουλάχιστον κλπ.). Αρα από το ίντερνετ, με μια κάρτα παρόμοιες σαν αυτές που παίρνεις για το κινητό σου στα περίπτερα.
Μπορείς να παίξεις τα πάντα μέχρι και λίγο πριν την έναρξη. Αρκετά και live με αποδόσεις που αλλάζουν όμως γρήγορα.
Απόδοση είναι το ποσό που θα σου επιστραφεί αν κερδίσεις.
πχ. Ολυμπιακός- Φενέρ 1,60-2,62
Αν παίξεις Ολυμπιακό: για κάθε ευρώ που θα βάλεις, θα πάρεις πίσω 1,60 (1 το αρχικό κεφάλαιο + 0,60 το κέρδος).
Πιο απλά θα πολαπλασιάζεις το ποντάρισμά σου με την απόδοση, δηλαδή αν παίξεις 5 ευρώ στην Φενέρ θα πάρεις 5*2,62=13,1 (κέρδος 13,1-5=8,1)
sirkostas (03-01-14)
sirkostas (03-01-14)
Αρα οσο μεγαλυτερη η αποδοση τοσο μεγαλυτερο και το κερδος, σωστα;
Επισης τι καρτες ειναι αυτες που αναφερεις, σαν prepaid? πως τις ζηταω δηλαδη; Και τα οποια χρηματα κερδισω(λεμε τωρα) που κατατιθενται;
Nαι. Αλλά όπως θα διαπιστώσεις το ρίσκο που παίρνεις είναι πολύ μεγάλο για την πιθανή ανταπόδοση που θα έχεις.
Αυτό εξαρτάται από την εταιρεία που θα συνεργαστείς. Μία πολύ δημοφιλή λύση είναι οι κάρτες paysafe card [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν τα κερδίσεις θα επιλέξεις μια από τις μεθόδους που σου δίνει η στοιχ. εταιρεία. Μια πολύ συνηθισμένη είναι σε έναν τραπεζικό λογαριασμό (γι αυτό να προσέξεις να βάλεις σωστά τα στοιχεία σου όταν θα κάνεις εγγραφή). Συνήθως όμως έχουν ένα όριο (δηλαδή πρέπει να έχεις μαζέψει πάνω από 30Ε για να στα δώσει-διάβασε οδηγίες καλύτερα-)
Aμα θέλει να σου δώσει λεφτά, θα σου δώσει κι ας το έχεις τελείως ξεγραμμένο το ποντάρισμα. Γκρανογέρ εναντίον Παϊρέ στο τέννις κι έχω ποντάρει στον πρώτο. Και είναι το σκορ 1-1 στα σετ και στο τελευταίο προηγείται ο Παϊρέ με 5-1 στα γκέιμς! Και κάνει το θαύμα ο ισπανός και το γυρίζει και το παίρνει 7-6 στο τάι μπρέικ!!!!!!!!!!!
03/01/2014 16:52 EET 594912253 155.00 EUR Κερδισμένο Μονό 193.75 EUR Τένις
Granollers, M v Paire, B
Match Winner
Granollers, M
1.25 Κερδισμένο
nbqgr (03-01-14)
να ρωτησω εγω κατι; ξερετε πως γινεται η παρακρατηση του φορου στον οπαπ; εννοω απο πιο κερδισμενο ποσο και πανω και αν στο παρακρατανε την ωρα της εισπραξης ή αν ειναι υπολογισμενο απο πριν.
για παραδειγμα παιζω ενα ευρω σε μια αποδοση 50. το κουπονι μου θα λεει πιθανο κερδος 50 ευρω. σε αυτο το ποσο ειναι ηδη υπολογισμενος ο φορος ή μου τον κρτανε απο το πρακτορειο οταν εισπραττω και μου δινουν πισω σαραντα πεντε ευρω;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν δεν κάνω λάθος, απ' αυτά που διάβασα για το πόκερ τελευταία, η φορολόγηση είναι ίδια παντού. Συνεπώς υπολογίζεις:
0,01€ - 100€ = 0%
100,01€ - 500€ = 15%
500,01€ + = 20%
Ο ΟΠΑΠ παρακρατεί τον φόρο όταν πας να εισπράξεις, αφού αφαιρέσει πρώτα από τα κέρδη το ποσό που πλήρωσες για να παίξεις.
Αν παίξεις 1€ και κερδίσεις 300€ πχ, φορολογείσαι για (200€ - 1€) = 199€ με 15%. Περίπου 30€ φόρο, 270€ στο χέρι δηλαδή.
Με επιφύλαξη αυτά που λέω πάντως...
BrazHlias (03-01-14)
Aυτό θα πει ρέντα! Παίζω άσο τη Χιχόν που έχει να χάσει απ' το φθινόπωρο και καταφέρνει και μένει με 8 παίχτες και τον πίνει κρύο.
Ας είναι καλά η Σεβιλάρα που γάζωσε και με πλήρωσε με το όβερ.
05/01/2014 11:05 595312698 110.00 EUR Κερδισμένο Μονό 187.00 EUR Ποδόσφαιρο
Sevilla v Getafe
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.70 +2.5 Κερδισμένο
Bookmarks