VALVERDES_7 (07-10-13)
Μην στεναχωριέσαι Μέγιστε! Σου έχω καλά νέα.
Από τα κερδισμένα σου επιτρέπουμε να κρατάς το εκπληκτικό 11%!!!! Είμαι στις καλές μου σήμερα και ΧΑΡΙΖΩ λεφτά.
Το υπόλοιπο 89% θα μοιραστεί ως εξής: 83% σε μένα και από 3... σε Βοσκό και Καναδό!(Κονομήσατε όλοι
χάρη σε μένα... Μπορείτε να με ευχαριστήσετε!)
VALVERDES_7 (07-10-13)
Εγώ θα βάλω τις προβλέψεις μου για το πανεπιστημιακό football για πλουραλισμό
Οκλαχόμα -13,5
Τέξας Τεκ -15,5
Νορθγουέστερν +10,5
Φλόριντα +7,5
Ν. Ιλλινόις -22,5
sirkostas (11-10-13)
Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Μια φορά έβαλα προγνωστικά και έγινε η νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου και έσπασε δικό μου σερί 3 χρόνων. 0/5
ρε παιδια ή κανω καποια τρομερη γκαφα ή οι στοιχηματικες εχουνε τρελαθει.
Πρωταθλημα φορμουλα 1, μενουν 4 αγωνες και η διαφορα του φετελ απο τον δευτερο αλονσο στους 90 ποντους. ακομα και αν ο ισπανος κερδισει ολα τα γκραν πρι θα παρει 100 ποντους, αρα στο φετελ αρκουν μολις 10 ποντοι σε 4 αγωνες για να παρει το πρωταθλημα ή σε ενα αγωνα ο αλονσο να βγει τριτος.
αποδοσεις για τον φετελ να παρει το πρωταθλημα:
bwin: 1.50
bet365: 2.75
και σε καποια αλλη εταιρια 2,00
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πού το βλέπεις Ηλία? Εγώ δε μπορώ να μπω στα εν λογω sites.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (13-10-13)
Ημίχρονα/τελικά είναι τα τρία κάτω από τη Μάντσεστερ ή διπλές ευκαιρίες?
[MENTION=17]sirkostas[/MENTION]; πάρε μαθήματα γατάκι...
€2,100 !!!![]()
sirkostas (21-10-13)
Δεν τα έδινε στο Νούλη καλύτερα αυτός που τά έπαιξε, να πληρώσει καμία προσφυγή ο ταλαίπωρος?
Εν τω μεταξύ εγώ χθες είχα παίξει ένα σημαντικό ποσό στο όβερ 1,5 γκολ στο Καλλονή-Ξάνθη. Κι ένας φίλος μου βάζελος που του το είπα, μου λέει "δεν έβαζες και τον άσο του παναθηναϊκού να πάρεις περισσότερα?"
panahs7 (21-10-13)
Bookmarks