Reds (28-09-13)
Παίδες, αυτό το 2-3 γκολ είναι σφαγείο. Εγώ το δοκίμασα πέρσι και φέτος δεν το ακουμπάω με τίποτα. Επιλογή απελπισίας μετά από συνεχόμενους κουβάδες είναι για τους περισσότερους και σε στέλνει βαθύτερα στον κουβά.
Εγώ τη πόνταρα στον άσο τη Μίλαν.
28/09/2013 22:37 EEST 573416809 19.90 EUR Κερδισμένο Μονό 32.84 EUR
Ποδόσφαιρο
AC Milan v Sampdoria
Match Prices
AC Milan
1.65 Κερδισμένο
Reds (28-09-13)
Είχα πει να τη παίξω under την Μίλαν, μετά λέω ότι η Μίλαν είναι σκατα και μπορεί να φάει και γκολ, εβαλα 2-3 γκολ και το έχασα.
O επίλογος της ημέρας.
28/09/2013 23:46 EEST 573435625 17.84 EUR Κερδισμένο Μονό 34.06 EUR
Ποδόσφαιρο
Braga v Sporting CP
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.909 +2.5 Κερδισμένο
Καλή συνεχεια και σημερα Κώστα, εγώ βλέπω μια τετράδα σημερα με άσσους Εσπανιόλ,Βέρντερ διπλο την Ίντερ και φενερμπαχτσε τίποτα άλλο γιατί εχθες μας πήραν και το τρύπιο σώβρακο.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Πολλές ομορφιές και σήμερα. Η Ελτσε έγινε Ρεάλ και έκανε διπλο,η Χεταφε επίσης πριν από λίγο.Εν ολιγης στην Ισπανία όλα διπλα μέχρι στιγμης και μολις ένα οβερ...
,
Πολλές ομάδες που τράβηξαν πολύ ποντάρισμα πήγαν στον κουβά. Ιντερ, Μπαουγκάρα, Μονακό, Εσπανιόλ, Λάτσιο κλπ.
Ρε κακέ άνθρωπε τη Μιλαναρα μου να χάσει ; Στα άλλα συμφωνώ αν και η τριαδουλα που έβγαλα είναι Τσέλσι 2,Μιλαναρα over και Λίντς άσσο .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 01-10-13 στις 22:47
Στο στοίχημα δεν υπάρχει ούτε Μιλανάρα ούτε Ολυμπιακάρα ούτε τίποτα. Μόνο τα φράγκα.
Reds (01-10-13)
Φυσικά καί αστειεύομαι τα περί Μιλαναρας..
Σεβαστή η επιλογή σου και μακάρι να μας πληρώσει στην επιλογή μας. Στα φράγκα συναισθηματισμός δεν υπάρχει ειδικά οταν μιλάμε για στοίχημα πού σε περιμένουμε κάτι τύποι στη γωνία να κανείς το λάθος.
sirkostas (01-10-13)
τραγικο βραδυ παλι...
Συμφωνώ με αυτό πού γράφεις ότι η Γαλατά έχει καλούς παίκτες αλλά στη προκειμένη περίπτωση το βλέπω πολύ δύσκολο να χάσει βαθμούς στην έδρα της η Γιούβε. Εύκολο μάτς δεν είναι αλλά ο Κοντε έχει φτιάξει σοβαρό σύνολο καί τέτοια παιχνίδια πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα τα πέρνει.
Δε θα ακουμπήσω τίποτα σήμερα γιατί δε μου αρέσει το δελτίο αν και μου αρέσει η ισοπαλία της Μπενφίκα στο Παρίσι και το goal/goal του Θρύλου.
παιξτε το ματς σαχταρ-μαντσεστερ να κονομησετε...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (02-10-13)
Bookmarks