Παίξε τώρα αυτό που μπορείς γιατί το άλλο δε στο δίνει ο ΟΠΑΠ![]()
Ευχαριστω ρε φιλαρακι αλλα εχω ενα πιο στανταρ...Ολυμπιακος-Αρθρο 44 3-0,Ολυμπιακος-Αρθρο 44 3-0 και Αρθρο 44-Ολυμπιακος 1-3!Αρχική Δημοσίευση από de423
Αποδοση 1.0000000000000000001 γιατι καθε χρονο επαναλαμβανεται η ιδια η ιστορια!
Παίξε τώρα αυτό που μπορείς γιατί το άλλο δε στο δίνει ο ΟΠΑΠ![]()
Δεν χρειαζεται να το παιξω μεσω ΟΠΑΠ...υπαρχει και το Ιντερνετ!
Αλλα μην χαλιεσαι σου εχω και αλλο στανταρακι...παιξε ποσες νικες θα κανει στο Τσουλου το αεκακι!(αν περασει)
Πες μου μόνο που θα το παίξεις εσύ στο Internet να πάω να το παίξω και εγώΑρχική Δημοσίευση από Hellraiser
δε χαλιέμαι. Θα παίξω τη σιγουράτζα αύριο, το διπλό της ολυμπιακάρας γιατί εγώ εμπιστεύομαι μόνο την ομαδάρα μου
Ετσι μπραβο...μονο με την Ολυμπιακαρα να ασχολεισαι.
Δηλαδή τι άλλο να κάνουμε ? να σας παίξουμε εμείς το δελτίο ?Αρχική Δημοσίευση από de423
Είπαμε μάγκες... δεν ειμαστε και αεκάκι....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τα 'κονομίσαμε πάλι με την Ολυμπιακάρα, εεεεεε;Αρχική Δημοσίευση από de423
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
...και να φανταστείς ότι έδιναν φαβορί τη Βέρντερ. Μα πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι μερικοί;
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
τι λετε να βαλω ενα 100 στην Ελλαδα ως νικητη του μουντομπασκετ (χωρις USA) ΑΠΟΔΟΣΗ 5.5 ΒΕΤΟΤΟ η να τα φαω στις διακοπες σε σφηνακια???
Σφηνάκια, σουβλάκια, ξαπλώστρες, ομπρελίτσες κ.λ.π.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
... γκομενίτσες, θα προσέθετα...![]()
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Προλάβεται το δωράκι ........... Μολδαβία - Ελλάδα άσο ..... 4.75
Και για σκορ 2-0 ή 3-1
Nα σου πω την αλήθεια με δελεάζει αυτο το 4.75... τεσπα δεν ακουμπαω λεφτά στην ομάδα του Ρεχάγκελ..
τεσπα;;;;;;;Αρχική Δημοσίευση από sadi
τεσπα=τελος παντων του μεθυσμενου που μασαει τα λογια του... :p
Το'χω δει ποσταρισμενο κι'αλλου γι'αυτο ρωτω ο μαυρος.Αρχική Δημοσίευση από sadi
Ρε παιδιά τον Ηρακλή έξω τον έχουν πολύ χαμηλά 4,2 λέτε ο Σάββας να κάνει κανένα τρελό ????????
Κατσε να το σκεφτω...ΟΧΙ!
ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Bookmarks