Kαλα,αυτο το "πηγαμε για την πλακα μας και χασαμε",περα απο το οτι δεν μας τιμα ως μεγαλη ομαδα που οντως ειμαστε,δειχνει και τη βαζελοποιηση που παμε να υποστουμε,οπως λεει και ο προεδρος ο σακης πολυ σωστα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εγω απλα αυτο που ειχα ευχηθει οταν πηγε βαζελο,ειναι να μη μετανιωσουμε που δεν τον κρατησαμε.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Haris1984 (22-08-09)
Καλά ο Εργοτέλης μέχρι αύριο να παλεύει, γκολ δεν βάζει.. Δεν το 'χουν τα παιδιά.. Φανερά αποδυναμομένος και με εμφανή την απουσία απ' το ρόστερ του "Μέσι"..
φετος θα ειναι χειροτερος ο τελης.αφου τον νικησε και ο λαγος φανταζεστε για τι ομαδα μιλαμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαλα.ας δουμε τι θα κανουμε ΕΜΕΙΣ οταν παμε να παιξουμε κατω και μετα ας κανουμε συγκρισεις.
τραυματιας ο καραβουτας. 2 μηνες νακανεις να σηκωθεις ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
να δω μπαλα.Πολλα ζηταω,ε?χοχοχοχοχοχο
Faithful (22-08-09)
το σημα στη καρδια
ειναι ο ψωλ@ρ@ς
που σας γ@μαει εδω
που σας γ@μαει εκει
σαν τις πουτ@νες μια ζωη
sk12072 (22-08-09)
μεγα λαθος.και δεν θα σε παω σε πριμερα ντιβιζιον και πρεμιερσιπ,αλλα σε ενα πρωταθλημα που ειναι περιπου αναλογου επιπεδου με το δικο μας(και η χωρα αναλογου πληθυσμου).και μιλω για το ολλανδικο πρωταθλημα.εκει δεν βλεπουν μπαλα απλως οι ανθρωποι,αλλα μπαλαρα.Γιατι εκει υπαρχουν σοβαροι επενδυτες και γινεται δουλεια και στην υποδομη.
φουτανα τους εκανε ο Λετο
Ο Λετο ειναι παικταρας.ας οψονται οι φωστηρες της διοικησεως
Θα αστειεύεσαι μάλλον ε;Προφανώς χρήζουμε μαθήματος από τους παλιότερους για το τι εστί πραγματική μπάλα συγκρίνοντας πχ με κάτι Βραζιλίες και Αργεντινές, πριν πολλά πολλά χρόνια.. Τότε που οι παίκτες δεν φορούσαν καλαμίδες, δεν είχα μπάλα τελευταίας τεχνολογίας και δεν τους άφηνε ο προπονητής.. στον πάγκο για να ξεκουραστούν! Σου θυμίζω απλά λόγια του Πελέ: "Στο ποδόσφαιρο τρέχουν μόνο τα εξτρέμ! Όποιος άλλος παίκτης τρέχει είναι ανόητος γιατί απλά τρέχει η μπάλα για 'σένα"...
Υ.Γ. Στην σημερινή εποχή, που το ποδόσφαιρο απαιτεί από έναν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ να είναι συνάμα και ΣΠΡΙΝΤΕΡ, εμένα μου περισεύει και το χαρίζω.. Αλλά μάλλον γεννήθηκα σε λάθος εποχή..![]()
οσα ειχε βαλει σε μας ολη τη χρονια ο Λετο τα βαλε στον παο σε 2 ματσακια
γκολ ο Λέτο, 0-3
Φυσικα και ΔΕΝ αστειευομαι.φανταζομαι εχεις παρακολουθησει ολλανδικο πρωταθλημα,τωρα που τα εχει και η ψηφιακη ερτ ειδικα.Η μπαλα κατω,γρηγορη αναπτυξη,θεαμα,ευκαιριες,γκολ.Το μεγαλυτερο ντερμπι τοπυ πρωταθληματος,Αιντχοφεν-Αγιαξ,παντα ληγει με πολλα γκολ,φετος 4-3.οχι ταμπουρι,καμιναδα,κλωτσοπατιναδα και 0-0(η εστω αναιμικα 1-0),οπως ολα τα τελευταια χρονια μεταξυ ημων και των ζελων,αντιστοιχα.
μαλλον ολοι γεννηθηκαμε σε λαθος εποχη.
Άμα ο καλύτερος παίχτης του φετινού Παναθηναϊκού είναι ο ...Λέτο, κλάφτα Χαράλαμπε...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
steliosb (22-08-09)
Bookmarks