Μαρίνος Ουζουνίδης: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι γιατί απλούστατα η ΑΕΛ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Δεν έχω δει τόσο κακή την ομάδα. Δεν δικαιούμασταν τίποτα ούτε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι εμφάνιση για ομάδα που διεκδικεί κάτι, αλλά ούτε για ομάδα που είναι στην Σούπερ Λίγκα. Εύχομαι στην Πανάθα ( αυτό είναι δικό μου ) να προκριθεί την Τρίτη».
Σε εξαφάνισε και σένα η προπονητάρα ο Ten Ten.
.
παντως η βαζελοπαιχτες εχουν καλη φυσικη κατασταση...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι αν παιζουν με νεκρους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απλά ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ , ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέμπτη 5 Μαρτίου
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σήμερα
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΘΙΑΣΟΣ...
δυστυχως την βιγιαρεαλ θα την περασουν.δεν ειναι καλη ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οταν ξανακατεβεις θα σε κερασω μια μπυρα.αν το χασω που μακαρι να το χασω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Xεχε! ΟΚ!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο "πρεσβης" ετοιμαζεται να μας εκπροσωπησει για αλλη μια φορα: ξεβρακωτος ως συνηθως....
Να χαρω εγω "πρεσβη"!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ναι Παντελη, θα ηθελα να με κανει σαν τον Καραγκουνη. Ζηλευω την αιγλη αυτου του παιχτη![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panty (09-03-09)
panty (09-03-09)
γιατι βριζεστε;![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (09-03-09)
τελικα ο Τεν Κατε μενει η φευγει; Ανησυχω! Θελω να κλειδωσω τον τιτλο της επομενης χρονιας απο φετος!![]()
αυριο παντως θα περασουν γαμω το σπιτι τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks