βαζελοσελίδα - θέλει τη βαζελίνη της για να "ανοίξει"
Οι τρύπιοι από χτες πανηγυριζουν την κοκορομαχία του Βουλγαρακη με
το Ροντινέι. Άλλο πάλι και τούτο. Ή είναι καθυστερημένοι ή έχουν κόψει καπίστρι από τα γαμησια που τους έχουμε ρίξει. Για λύπηση όπως και να έχει.
βαζελοσελίδα - θέλει τη βαζελίνη της για να "ανοίξει"
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (01-04-25), pirateeeeeee (01-04-25)
Ποια εκπομπαρα είναι αυτή να τη βάλω να γελάσω
Nikolaos_Kokkinos (01-04-25)
Ποιος θα του το πει του πιτσιρικά;
![]()
Κοιτούσα τη φωτό και ακόμα και το χρώμα στη φανέλα αυτής της ομάδας που θυμίζει χεσιμο μετά από σπανακόπιτα μου τη δίνει
Ο Κοντός μεγάλος οπαδός του Βιτόρια μέχρι χτες, σήμερα θυμήθηκε ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Αλόνσο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έκαναν και αυτοί drone show
![]()
pirateeeeeee (17-05-25)
Αφήνω αυτό εδώ...
![]()
Παλη παραλιας??? Δηλαδη αν εχει βρεξει ειναι στη λασπη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νέος τίτλος στήσιμο ομπρέλας παραλίας.Καν’ τους 1805.
panahs7 (19-05-25)
Στήσιμο κ*λου σε παραλία πιο ταιριαστό μου ακούγεται![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άλλη μία κούπα που δεν είχε καταμετρηθεί.
![]()
Πρωκταθλητης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τους φτύνει στα μουτρα ο μεγάλος παικταρας Τετε. Θέλω να φύγω και δεν με αφήνουν λέει χαχαχα.
Paneas (10-06-25)
chainsaw (10-06-25)
Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι το πώς φέρονται οι παίκτες και το πώς αποδίδουν διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον. Στον Παναθηναϊκό οποίος και να πάει, καταντάει τουρίστας. Άσχετα από τα δεδομένα προβλήματα στον χαρακτήρα του Τετε. Πιο τρανό παράδειγμα από του Τζιμπούρ δεν υπάρχει.
Bookmarks