Άσε οι βάζελοι που το μόνο που θυμούνται πάντα είναι το βρώμικο Γουέμπλεϊ, το παραλίγο με τον Άγιαξ και τη Γιουβέντους, οι κούλες την Ευρωπαϊκή κούπα και τα μπαοκια εκείνο το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ακόμα και τα σκουλίκια μόνο δύο ευρωπαϊκες νικητές θυμούνται.
Όντως μόνο τα ντέρμπι θυμάται ο κόσμος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (22-02-21)
Διδακτική ήττα από τον Παναιτωλικό, ο οποίος έκανε μόλις την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (22-02-21)
χαχααχ τωρα μας ειπαν οτι ο Χεζονια δινεται δανεικος απο την Μπαρτσα ως το τελος της σεζον. Ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια μπορει να πει καποιος
drizzt (23-02-21)
chainsaw (23-02-21)
Η Μπαρτσελονα έχει τα δικαιώματα του στην Ευρώπη οπότε μπορεί να μαρσάρει οποιαδήποτε προσφορά αν θέλει
Το θέμα είναι αν θέλει κι αν θέλει κι ο παίχτης
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι σωστα. Το ιδιο ισχυε και για τον Παπανικολαου. Λες να εχει τοση καψα ο παικτης να βολοδερνει στον Παο; Τι να πω; Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Επειδη ο τρακης ειναι τρελακιας, δεν αποκλειεται να του δωσει γερο συμβολαιο, οπως και στον Νεντοβιτς. Ακομα κι αν αναγκαστει να παρει ερασιτεχνες αθλητες στις υπολοιπες θεσεις
Θεωρω δεδομενο οτι η Μπαρτσελονα θα τον ζητησει. Εκτος αν για καποιο λογο βρισκεται σε τραγικη αγωνιστικη κατασταση. Ειναι περιεργο παντως το γεγονος οτι μεσα στους 2 μηνες που ηταν ελευθερος, δεν υπεγραψε πουθενα
Αν σε οποιαδήποτε προσφορά τρίτου βγάλει μαύρο καπνό, τότε ο παίκτης καίει λάδι και πρέπει να κοιτάξουν τα ελατήρια λαδιού.
Αν η Μπαρτσελόνα τον είχε σε υπόληψη, ώστε να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά, δε θα τον άφηνε να πάρει παιχνίδια παίζοντας σε μία ομάδα που έχει σα διεκδικητές στο πρωτάθλημα τον Προμηθέα και το Λαύριο.
Όπως δεν ήταν καμία επιτυχία η απόκτηση του Κουφού, έτσι δεν είναι και η συγκεκριμένη κίνηση κανένα επίτευγμα άνευ προηγουμένου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΙλαμε για παικτη 25 χρονων με πολυ καλες χρονιες στην ευρωπη, ο οποιος επεστρεψε απο ενα αποτυχημενο περασμα στο nba . Οι περιπτωσεις ειναι πολλες και σε ολες, οι παικτες ηταν περιζητητοι. Ή τρεχει κατι με την παρτη του ή προκειται απλα για μια τυχαια μεταγραφικη καραμπολα. Η Μπαρτσελονα δεν εχει χωρο στο ροστερ της αυτη τη στιγμη. Δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν τον θελουν απο το καλοκαιρι.
Σιγουρα επαιξε ρολο και η επιθυμια του παικτη. Μπορει να πιστευει οτι σε μια ομαδα που τον λατρευουν και σε ενα πρωταθλημα χαμηλοτερης ταχυτητας, θα εχει χρονο να βρει τα πατηματα του και να προετοιμαστει καλυτερα ενοψει της νεας σεζον.
Η ουσια ειναι οτι αν ο παικτης παιξει εστω συμπαθητικα και μεινει μετα το καλοκαιρι στον Παο, θα προκειται για επιτευγμα.
Faithful (23-02-21)
Αν έρθει ο Αζάρ στον Ολυμπιακό τον Μάρτιο, θα σου φανεί σαν κίνηση με προοπτική;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (23-02-21)
Ξερεις την απαντηση! Νομιζω παντως, οτι το παραδειγμα σου δεν ειναι ενδεικτικο της περιπτωσης. Οι συσχετισμοι μεταξυ ευρωπαικου μπασκετ και nba ειναι διαφορετικοι. Δεκαδες παικταραδες με ορεξη, δεν πετυχαν εκει και υστερα εκαναν παπαδες, οταν επεστρεψαν. Τελοσπαντων, θα δουμε.
Σιγα το νεο. Ο ιδιος ο Πατερας ειχε βγει τοτε και ειχε πει οτι πηρε τα κοζια με το μερος του Παο.
Γνωστό και ως "μπουγάδα".
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
giovanni#10 (23-02-21)
Προς το παρόν, Ισπανοί, Ρώσοι, Αρμάνι, Μακάμπι και Μπάγερν (για τους Τούρκους δεν είμαι σίγουρος), πληρώνουν πολύ καλύτερα και σίγουρα συμπεριφέρονται πιο επαγγελματικά από το βάζελο στους παίκτες που έχουν να προσφέρουν. Αν δε συντρέχει κάποιος ιατρικός ή εξω-αγωνιστικός λόγος, παίκτης σαν αυτόν, δεν έχει καμία απολύτως δουλειά σε μία ομάδα που της έμεινε μόνο το πρωτάθλημα σα στόχος.
Αν συνεχίζει κανείς να πιστεύει ότι το λαχείο κλήρωσε, ο παικταράς είναι μάχιμος, περιζήτητος και ήρθε να πιάσει στασίδι στην ομάδα που χτίζει ο βάζελος μετά το καλοκαίρι, ας μου το υπενθυμίσει να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι ο βάζελος τον χρειάζεται για να πάρει πρωτάθλημα, γιατί αν δε το πάρει θα αντιμετωπίσει κάποια καταστροφή και δεν είναι να παίζουμε με τέτοια ενδεχόμενα.
chainsaw (24-02-21)
Προφανως, τα ρεπορταζ συμφωνα με τα οποια ειχε 6 προτασεις, απευθυνονται σε προβατα το λιγοτερο
Απο κει και περα, σιγουρα ειναι υποπτο οτι δεν υπεγραψε σε αλλη ομαδα, ενω ειναι ελευθερος εδω και 2 μηνες. Κραταω μια πισινη ομως. Για 4 μηνες ηρθε εξαρχης και μαλιστα προερχομενος απο 2 μηνες απραξια. Δεν ειναι και καταδικαστικη αποφαση. Εχουμε ξαναδει παικτες που θελουν πρωτιστως να βρουν αγωνιστικο ρυθμο, να διαλεγουν ομαδες χαμηλοτερου πρεστιζ, απλα επειδη νιωθουν ανετα εκει.
Υ.Γ Το sdna εκανε εκτακτη εκπομπη "Magic Euroleague" , με καλεσμενο τον Τριαντοπουλο και κυριο θεμα την μεταγραφη Χεζονια χαχααχ. Απιστευτα καραγκιοζιλικια!
Υ.Γ 2 Βγηκαν δηλωσεις του Ρατζα και ενος αλλου παλαιμαχου Κροατη, οι οποιοι βρισκονται σε θεσεις της ομοσπονδιας και κραζουν ασχημα τον παικτη για τη συμπεριφορα του. Τον επαιρναν τηλεφωνο για την εθνικη και δεν εμπαινε καν στον κοπο να τους απαντησει. Επισης ο Ρατζα ελεγε οτι διαλεγει ομαδες μονο για τα λεφτα και ετσι χαλασε την καριερα του.
Bookmarks