Faithful (17-10-18), patrickdrd (17-10-18)
Τοσο σανο οσο εκεινον που ταιζει ο μπασκετικος παναθηναικος σε συνεργασια με τα παπαγαλακια του, δεν εχω ξαναδει. Το τι καραγκιοζιλικια ακουμε παλι φετος, δεν περιγραφεται. Ο πιο πληρης Παναθηναικος απο εποχης Ομπραντοβιτς, χτυπαει φαιναλ φορ με αξιωσεις κλπ χαχχαα
Μεχρι και τον Αρτζι επιστρατευσαν για να ριξει λιγο γλειψιμο στην ομαδαρα του Τρακη. Ελπιζω φετος να μην τους χαριστουμε.
Faithful (17-10-18), patrickdrd (17-10-18)
Κάθε πιθανή τριάδα παικτών έχει συνολική ηλικία 100 χρόνια...![]()
There is a Dude in town
chainsaw (17-10-18)
Απλά είναι τακτική του τρακη να φέρνει παίχτες το χειμώνα για να γλιτώνει το μισό συμβόλαιο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε φτάνει που τους στείλαμε τον Παπαπέτρου τελείως απροετοίμαστο και θα κάνουνε μία τετραετία να τον κάνουν παίκτη επιπέδου, τους τη λέμε και από πάνω...
(Πού να τους κόψει να το θέσουν έτσι...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλα ας κραταμε μικρο καλαθι. Ενα καλο παιχνιδι εχει παιξει ο βεζενκοφ και δυο ασχημα ο παπαπετρου. Ηταν γνωστο απο πριν πως δεν μας πηραν τον μαικλ τζορνταν, ωστοσο μπορει να φανει χρησιμος παιχτης.
Μην ξεχνατε πως παρομοια καζουρα μας εκαναν απο τον πρωτο χρονο που πηραμε τον σπανουλη (που συνεχιστηκε μεχρι το τριποντο στη μουρη του δδ) και αναλογα πραγματα λεγαμε για τον λοτζεσκι στην αρχη της χρονιας και στο τελος εναν τελικο τον καθαρισε ο καμπουρης.
Αλλα απο την αλλη, σε φορουμ του Ολυμπιακου ειμαστε οποτε...
giovanni#10 (17-10-18), patrickdrd (17-10-18)
...(οπότε,) τους τελικούς, τους χάνουμε μόνοι μας, με βοήθεια από τους γκρι και δε καθαρίζει κανένας καμπούρης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (17-10-18), captain-cook (17-10-18), drizzt (17-10-18)
Και καθε Ιουνιο τον πινουμε απο αυτους που κοροϊδευαμε τον Οκτωβρη.
Τροφη για πεψη...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (17-10-18), giovanni#10 (17-10-18), panahs7 (17-10-18)
Το όνειρο μου είναι να μπανάρω τον Ντίφερανς
Iσως αν φυγεις απο το φορουμ να το πραγματοποιησεις, οπως οι άλλοι που ήθελν καριερα και λεφτα, εφυγαν και εγιναν εκατομυριουχοι.
estai (17-10-18)
Έχω ανάγκη τα εκατομμύρια, οπότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσω άμεσα.
Rena (17-10-18)
giovanni#10 (17-10-18)
Bookmarks