Λογικά η ξανθιά είναι η αυτή του Νάνο και η μελαχρινή είναι η έτσι του Σάντσεζ, εκτός αν οι τύποι είναι παιδιά των λουλουδιών, ή τα κοράσια είναι τίποτε ψωνιστήρια του μαγαζιού, ή έχουν τιμοκατάλογο αναρτημένο σε εμφανές σημείο και δεν τον πρόσεξα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χαχχαχα δεν ειχανε λεφτα ν αποδεσμευσουν τον μεντεζ κ τον εκαναν βοηθο προπονητη χαχαχχα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν τους νικησουμε στη λαγοφορο τελειωσαν. Νετα σκετα. Ελπιζω να μην τους δωσουμε παραταση ζωης παλι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (29-10-15)
0-3 και κάψιμο από τα γκεόρκ.
There is a Dude in town
Γιαννάκη πολύ το κουράζεις το θέμα...«Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το… μεγάλο αφεντικό.
Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές. Ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές. Άλλωστε είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά όταν απαιτούσε -μέσω πακιστανικού τηλεφώνου- στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (αυτός είχε κινέζικο τηλέφωνο) να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και όταν ζητούσε από το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ να απορριφθεί η έφεση του Τυρνάβου και να ληφθεί απόφαση υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.
Στο συγκεκριμένο πεδίο είναι o μετρ του είδους. Αποτελεί, όμως, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Διάβασε περισσότερα στο: «Πρόκληση να μιλά για την διαιτησία ο Ολυμπιακός»! | Superleague & Παναθηναϊκός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
πουτσα πισσα και πουπουλα.ολα μαζι πουτανες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τον τρωνε απο την μπαρτσα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
49-41
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
20ra trone
Έχασε με 25 πόντους η ομαδάρα; Αυτοί που είναι όσο έτοιμοι έπρεπε να είμαστε εμείς; Απίστευτα πράγματα...χάνουν και οι ομαδάρες που έχουν παίκτες όπως ο Φελντέιν κι ο Χοντρούλιτσα.
consigliere (30-10-15), kwtsios (30-10-15)
Η ομαδαρα μας ξεβρακωσε δυο φορες οποτε το χαβαλε δεν.....
Επισης κ εμεις εκει καπου τοσους θα τρωγαμε, εδω χασαμε απ την Κουτσα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BrazHlias (30-10-15)
Ναι, με τη διαφορά όμως οτι αυτοί έχουν έτοιμη ομαδάρα, με παικταράδες και προπονητάρα κι εμείς έχουμε ελλιπέστατο ροστερ, παίκτες χειρότερους από πέρυσι και προβληματικό προγραμματισμό το καλοκαίρι! Χέστηκα να κάνω χαβαλέ στον Παναθηναϊκό. Καμία ήττα μέχρι τα Χριστούγεννα δε μετράει.
Κατ'αρχήν, ποιός είπε πως η Κούτσα είναι χειρότερη από την... Πούτσα. ΑΥΤΗ τη στιγμή η Λαμποράλ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από την Μπαρτσελόνα.
Ο ζελεδένιος είναι μια πολύ μέτρια ομάδα που ήδη έχει πιάσει ταβάνι. Το ίδιο και μεις αλλά δεν έχουμε πιάσει ταβάνι. Στο ταβάνι μας, είμαστε πολύ καλύτεροι από δαύτους και μέσα στις 4-5 καλύτερες.
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
AIIZ (30-10-15)
γιατί αυτό το θέμα ονομάζεται παο και όχι λαγοκότες ας πούμε; από πότε σεβόμαστε τους αλαφουζογιαννακοπουλαίους;
Εγώ ξέρω ότι γαμιέται ο πάο και η λεωφόρος. Τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
There is a Dude in town
BrazHlias (30-10-15)
Ο Τζιμπρίλ σαλιώνω-το-λεβιέ Σισέ....![]()
There is a Dude in town
Bookmarks