Εμένα, που μου φαίνεται φυσιολογικό, όλο αυτό, να θεωρήσω ότι είμαι πιτσιρικάς;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
-45-50 και κόκα, λεφτά έχει.
-Δημόσια χρήση, άρα γραμμένα τα έχει όλα.
Σου λέει ο μπάτσος, "Γύρευε ποιός είναι ετούτος, τώρα και τί να τον τραβολογάω εγώ και να μπλέκω με χαρτοδουλειές νυχτιάτικα και με κανέναν προϊστάμενο από αύριο;"...
Οι απόδημοι, μπορείτε να μεταφράζετε όσα γράφω στους αλλοεθνείς και να σκάνε από τη ζήλια τους που ένα Ασιατικό κράτος, είναι μέλος στην Ε.Ε...
voskos_7 (06-08-14)
Άσε να βλέπει το παιδί, να μαθαίνει, γιατί και αυτοί στην τηλεόραση και στις ταινίες, μισά πράγματα τους μαθαίνουν...
Δίκιο έχεις, αλλά ποιός να σου το δώσει... Καμιά γραμμή, δωρεάν, είναι πολύ πιό πιθανό, να βρεις...
Φιλαρακι μου καλο βαθμους μπορουν να παρουν και οι αλλες ομαδες
Ακμα και εγω οσο προχωρησω
Αν περιμενω απο το λαγο βαθμους σε 2-3 χρονια θα πρεπει να παρω τσου λου για να μην παιζω προκριματικα
Αχρηστα κορμια ειναι και καλιστα μπορουν να δυναμωσουν οι αλλες ελληνικες ομαδες οποτε γιατι να περιμενω τον λαγο?
Ειμαι ελληνας και αντι-παναθηναικος και δυστυχως η μαυρη δεκαετια του 80 με εχει πορωσει μετα λαγουδια τοσο που δεν θελω να βλεπουν νικη ουτε στο PLAY STATION
Δεν γινεται να ξεχασω εκπομπες ωρων ολοκληρων με θεμα το τι παθαιναμε στην ευρωπη και τι καζουρα κανανε
Οποτε εκει να μην σταυρωσουν νικη ουτε σε 1000 χρονια κα ισορυ αν σε στεναχωρω για αυτο
iakov7 (06-08-14)
SKORPIOS7 (06-08-14)
Μην είστε κακοί: Είχε καιρό να τον φάει Ευρωπαϊκά και είπε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη...
SKORPIOS7 (07-08-14)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κανουμε load στο playstation και στο 1-0 κανουμε save
Oποτε και ανατροπη να γινει(που θα γινει δηλαδη) ξανακανουμε load και ξαναπαιζουμε
ΥΓ Να το βαλετε στο easy mode για να μην τρεχουν οι αντιπαλοι γρηγορα
sirkostas (18-08-14)
Φέτος σβήνεται και η καλή τους χρονιά, πριν 5 χρόνια, που είχαν μαζέψει 13.000 βαθμούς. Αν τυχόν δεν τα καταφέρουν να περάσουν ούτε Europa, θα γελάει και το σκυλί για χρόνια με δαύτους! Όλο στους αδύνατους θα είναι και όλο δύσκολες κληρώσεις θα έχουν.
Κι εγώ, να είμαι ειλικρινής, πριν τον αγώνα σκεφτόμουν ότι είναι καλό να μαζέψουν βαθμούς. Αλλά όταν έφαγαν άλλη μια εντός έδρας ευρωφούτσα, ε το χάρηκα. Το χάρηκα πολύ!
Μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έχασε το πρωτάθλημα με -30 βαθμούς και πάλι της έφταιγε η ...παράγκα! ΕΛΕΟΣ! Όταν σεβαστούν την καλύτερη ομάδα, τότε θα τους σεβαστώ κι εγώ. Μέχρι τότε: όσο πιο χαμηλά, τόσο πιο καλά!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
νταξ'μωρε, θα μπαινει με την ιδιοτητα του φιλαθλου.Επτάμηνη τιμωρία για Γιαννακόπουλο
«Βαρύς» ο πέλεκυς της ΕΦΙΠ για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣπορFM, του επέβαλε συνολικά επτά μήνες αποκλεισμού απ’ τα γήπεδα.
![]()
Την απόφαση να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με επτάμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα συνολικά πήρε η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣπορ Fm 94,6, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό για τα όσα δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και με άλλους τρεις, λόγω του ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι.
Έτσι, το σύνολο της ποινής ανέρχεται στους επτά μήνες, διάστημα στο οποίο του στερείται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Επιπλέον, λόγω του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται πλέον έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και από μέλος του ΔΣ των «πράσινων», αφού η τιμωρία τον αναγκάζει να μην μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε ΔΣ σε αυτό το διάστημα.
Ο κ. Γιαννακόπουλος, αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης στο ΑΣΕΑΔ. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε βάρος του εκκρεμεί και η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ότι αν και τιμωρημένος, παρακολούθησε τον 5ο τελικό από τις εξέδρες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μια χαρα ο αποκλεισμος του ποα. Περαν του οτι θελω να χανουν με οποια ομαδα και να παιζουν, ειναι και αλλοι οι λογοι που χαρηκα την ηττα τους. Το μαρκετ πουλ το οποιο το τσεπωσαμε ολοκληρο, θα εχουμε σχεδον 6 εκ. επιπλεον οφελος. Επισης, το γεγονος οτι χωρις χρηματα δεν εχουν την δυνατοτητα να ενισχυθουν.
Παντως ισως θα ηταν καλο να περνουσαν ομιλους του Γιουροπα Λιγκ γιατι αν δεν περασουν θα εχουν πολυ ξεκουραστη χρονια, σε αντιθεση με μας.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
BrazHlias (06-08-14)
Χαίρεται η Ελλάδα.
Που έχει τέτοια ομάδα.
Που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.
Γιατί εξακολουθεί να τα κρύβει στον κώλο της και της τον βαζουν ολοι για να τα βρούνε δεν ξέρω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Άρε Ντινα(κι)... Είσαι μεγάλη τσούλα, μωρό μου. Όλη η πιάτσα με κοροιδεύει εξαιτίας σου. Αλλά ας πρόσεχα ο μαλάκας, που όποια που...α βρω πάω και τα φτιάχνω μαζί της.
Α ρε παιδια δεν φανταζομουν οτι τραβαμε τοσο ζορι με το βαζελο...
Τι να πω Πειραια μεγαλωσα-Ιωνιδειο πηγα σχολειο αλλα σχεδον παντα ο βαζελος στα @@ μου.Με ενδιεφερε να τους νικαμε και μεχρι εκει.Απο κει και περα υπηρχαν δεν υπηρχαν ουτε καν με ενοιαζε...
Μαλλον εφτασα τα 33 και γερασα![]()
sirkostas (18-08-14)
Στη μπούτσα μου οι βαθμοί, στη μπούτσα μου και τα εκατομμύρια που θα τσεπώσει ο μπουλούκος. Την ευρωπούστα τη χάρηκα και πολύ θα γουστάρω να φάνε ακόμα μία στο europa.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SKORPIOS7 (07-08-14)
Bookmarks