Δεν σταματούν να μας προκαλούν γέλιο...Σιγουριά στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. «Όπλο» η χορηγία 4-6 εκατ. ευρώ από τον ΣΚΑΪ, που συμπεριλήφθηκε στο φάκελο.
Ένα νέο «όπλο» θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση ανατρέποντας την πρώτη απόφαση που ήταν αρνητική.
Σύμφωνα με τη SportDay, στο νέο φάκελο θα υπάρχει επιπλέον όχι μόνο η συμφωνία για παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιανίας για άλλον ένα χρόνο από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλά και χορηγία από τον ΣΚΑΪ, που θα ανεβάσει τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας κατά 4-6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται ουσιαστικά για χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου, που είναι ιδιοκτήτης του σταθμού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εμφανίζεται βέβαιος πως με αυτά τα νέα στοιχεία ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει αδειοδότηση και περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απόφαση, ελπίζοντας ακόμη και για συμμετοχή στην Ευρώπη εφόσον δεν ανατραπεί η απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήδη, ούτως ή άλλως, ο σχεδιασμός της ομάδας και οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με γνώμονα την εξασφάλιση αδειοδότησης κι όχι τον περιορισμό μεταγραφών.
Άκου χορηγία ΣΚΑΙ
Χορηγία επικοινωνίας ύψους 4-6 εκ ευρώ![]()
Αχαχαχα δεν εχουνε λεφτα για τη Παιανια πια και ψαχνουν προπονητικο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χαχαχαχα!!!!
Βλεπω σ 2-3 χρονια να τους το παιρνουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παντως αν ο χοντρος ειχε χιουμορ, θα νοικιαζε τη παιανια και θα την ειχε προπονητικο για τις ακαδημιες. Θα φτιαχνε και ολυμπιακο β και θα τεζαραν οι βαζελες.
μα ο βαρδινογιαννης ειπε οτι τσαμπα τους εδινε την παιανια και για φετος.
δεν ηθελε ενοικιο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απλώς για να βλέπουμε η ΠΑΕ Ολυμπιακός πληρώνει 350.000 στον ερασιτέχνη για το Ρέντη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
και ο κοκκαλης που τον εχτισε τον ρεντη τον μεταβιβασε δωρεαν....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (29-05-13)
Aν η ιστορία γράφεται εκ του αποτελέσματος ο Μαρινάκης σύντομα θα τον ξεπεράσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δλδ η παιανια ειναι καλυτερη απ το ρεντη?
Με 100% χρηματοδότηση από την Ε.Ε. και την πλάτη του Βαρδινογιάννη, εγώ θα είχα κάνει προπονητήριο την πόλη της Χαλκίδας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η παιανια ειναι το καλυτερο προπονητικο κεντρο στην ελλαδα{οχι οτι του ολυμπιακου δεν ειναι καλο}οι εγκαταστασεις απο
της κορυφαιες στην ευρωπη με 6 προπονητικα γηπεδα κανονικο ξενοδοχειο και αλλα πολλα..
2 φορες αν θυμαμαι καλα εχει αρθει ο Αγιαξ και μιλησε με τα καλυτερα λογια για το προπονητικο
αλλα και για τον περιβαλλον γυρω απο αυτο που τυχαια δεν εχει ουτε καμιναδες ουτε εργοστασια..
voskos_7 (29-05-13)
Bookmarks