Που να δεις τι εγραφε η Πρασινη οταν πηραν τον Φερειρα...
Παντως για εμενα ο Φερειρα παραμενει ενας καλος προπονητης ασχετα αν θελει να τον βγαλει η καθε εφημεριδα αμπαλο.
13/11/11
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
13/11/12
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
αυτο σημαινει σταθερα ανοδικη πορεια?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Που να δεις τι εγραφε η Πρασινη οταν πηραν τον Φερειρα...
Παντως για εμενα ο Φερειρα παραμενει ενας καλος προπονητης ασχετα αν θελει να τον βγαλει η καθε εφημεριδα αμπαλο.
Πρώην προπονητής είναι ο Ροντι, βετεράνος και συνταξιούχος ήδη όταν ήρθε στον βάζελο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όπως υποσχέθηκα, Ρόντι
Μοντελοπνίχτης
![]()
εισαι παρα πολυ καλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
για αυριο θελω μια ισοπαλια.να μην κερισει ο ζελας αλλα ουτε και οι μπουγατσες
για να αποσπαστουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Paneas (18-11-12)
Δε θυμάμαι άλλη φορά να παίζει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με τον μπουγατσοκιμά 10 πόντους μπροστά στη βαθμολογία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
iakov7 (18-11-12)
Μεγαλο διπλο μπορει να κανει ο Παοκ αυριο εκτος και αν τα βρουν μεταξυ τους τα φιλαρακια.
μπλιουχ
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αν έχει διατηρήσει τη φόρμα του ο Καπόνο, τότε μιλάμε για εξαιρετική προσθήκη. Είναι πάρα πολύ καλός σουτέρ.
Η μεγαλυτερη τιμωρια για την βαζελα ειναι που ξερουν οτι ολοι οι γαυροι θα τους υποστηριζουμε αποψε γιατι ο κυριος μας αντιπαλος πλεον ειναι ο μπαουγκ!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
E, όχι όλοι. Σιγά μην υποστηρίξουμε τη βαζέλα. Να πάει να γαμηθεί και αυτή και η γύφτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
iakov7 (18-11-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δεν πάνε να γαμιμπ και οι δύο να ασπρίσουν; ... πάντως προτιμώ Χ ... να μην ευχαριστηθεί κανείς τους.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (18-11-12), iakov7 (18-11-12)
Θα δω το 1ο ημίχρονο και κάνα εικοσάλεπτο από το 2ο. Στις 21:00 αρχίζει η formula 1.
panty (18-11-12)
Όχι, δε μπορεί. Κι όμως, ΔΕΝ είναι photoshop
Mπουαχαχαχαχα!!!!!
![]()
differance (18-11-12)
differance (18-11-12)
differance (18-11-12)
Bookmarks