Και φυσικά όλες οι φυλλαδες ασχολούνται με τον τραυματισμό του και όχι με τη νίκη της Εθνικής.
Ουστ κοπρίτες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κρίμα γιατί μετά την χθεσινή του εμφάνιση , τους είχαν ήδη ανακηρύξει φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.
.
Και φυσικά όλες οι φυλλαδες ασχολούνται με τον τραυματισμό του και όχι με τη νίκη της Εθνικής.
Ουστ κοπρίτες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Του Νίνη το ποζαλάκι έκανε βαβά
Και πένθος έχει πιάσει το γιο του Βασιλιά:
"Τ' άκουσες Κωνσταντίνε μου τα θλιβερά μαντάτα;
Του Νίνη μας οι σύνδεσμοι γινήκανε σαλάτα!"
"Και τώρα τι θα κάνουμε Φίλλιπε παινεμένε;
Μας βλέπω στο πρωτάθλημα να τρώμε πέντε- πέντε
τα γκολ! και το χειρότερο σαν παίξουμ' με τους γαύρους
βλέπω να μας ξεσκίζουνε από τα γκολ τους πάτους"
"Για πάρε φίλτατε μπαμπά αμέσως την Κανέλλη
Αυτή την τσάμπα γκόμενα με μούρη σα κουνέλι
Να βγει στην τηλεόραση την κλάψα να αρχίσει
Μπας και κανένα οπαδό μπορέσει να κρατήσει
Γιατί όπως πάμε Βασιλιά, οσ' θέλουν βασιλεία
στο τέλος θα ' ναι πιο πολλοί από τα βαζελία"![]()
captain-cook (04-09-11), tsounis (05-09-11)
Κρίμα ρε γμτ αυτή η παικτούρα να πάθει τέτοια ζημιά .....
ρε αί στα διάλα με το γίδι !!!!![]()
Βασικά κρίμα γιατί είναι νέο παιδί.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
nikos7 (05-09-11)
Αυτός ο παγκοσμίως άγνωστος Gergely Rudolf , έγινε ξαφνικά διάσημος μόλις μεταγράφικε στην μπανάθα?
Τρέμετε αμυντικοί από αυτόν του σούπερ παιχταρά που μετα βίας φθάνει τα 400 χιλιάρικα τον χρόνο .
...παίζει να είναι και καλύτερος του Cisse.![]()
.
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
παλιά διαφήμιση της cote νομίζω, Χριστούγεννα, Άγιος Βασίλης, ένα ελαφάκι για τον Κωστάκη...
και έρχεται ο βάζελος να το κάνει πραγματικότητα λίγα χρόνια μετά....
το ελαφάκι Rudolf για τα βαζέλια![]()
με αγάπη από τη διοίκηση της ζέλας![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ελάτε ρε απλά προσπαθούνε οι πράσινοι ΑΡΔ να τον περάσουν ως παικταρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και βάζουν δηλώσεις παικτών, προπονητώ, διαιτητών, διαιτολόγων, διατροφολόγων, αλόγων... Δεν μασάνε οι βάζελοι όμως, στα περισσότερα σαιτ κάνουν αυτό που έκαναν πάντα...κράζουν τον Τζίγγερ.![]()
Δεν ξέρω πολύ γνωστοί μου βάζελοι μου τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτόν.. Καλά σε φόρουμ του ΠΑΟ, φαντάσου ότι επικρατεί κατάσταση παρόμοια με εδώ.. Στο δρόμο όλοι πανηγυρίζουν, στο πληκτρολόγιο βγαίνει πιο καλά η εσωστρέφεια...
θα γελασει καθε πικραμενος με αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από το naftemporiki.gr Ζεστό και χωρίς συνέχεια (εν αναμονή)
14:24ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πάμε την συνέχεια
Την άμεση αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, καθώς, όπως είπε, «μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια και τη διχόνοια».
«Αποχωρούμε άμεσα. Το 54% το παραδίδουμε σε πληρεξούσιο δικηγόρο. Ετσι δεν μετέχουμε σε αποφάσεις».
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
μπαχαλο μαγκες.διαλυονται αυτοι.τωρα που φευγει ο σωφερ
δεν θα υπαρξει κανενας να την παρει την λαγο-παε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μετά απ' αυτή την ανακοίνωση είμαι υποχρεομένος να βάλω τον Βαγγέλα στην χωρία των μεγάλων προέδρων, μαζί με τον κο Σταύρο που αντιμετώπισε το θεριό του Βαρδινογιαννισμού, τον θείο Σωκράτη που το οδήγησε στα τάρταρα και την ανυποληψία τώρα ο Βαγγέλας του κλείνει την ταφόπλακα.
Mission Accomplished
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
VALVERDES_7 (05-09-11)
Bookmarks