ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ωΠ!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? αποκλειστηκε η πρεσβηρα καλης θελησεως?? (ελα που σου λεωωω , ελα που δεν θεεεςςςςς..)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι εντάξει, το θέμα τακτοποιήθηκε. Αγαπούλα στάιλ.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
sadi (26-08-11)
Βρε παιδιά είμαι στο σωστό θέμα; Είδα μόλις στις ειδήσεις ότι καίγεται το Παπάρη Αρκαδίας.....![]()
Το Παπάρη δεν έχει σχέση με τον λαγό, γιατί αυτός δεν έχει ούτε ένα παπάρι
(αν και συνήθως καταλήγει με τουλάχιστον ένα στο στόμα).
Αν καιγόταν της γριάς το πήδημα, θα κολλούσε περισσότερο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Eleni7 (26-08-11)
παιδια! σημερα η παναθα επιστρεφει στη δραση!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
προβλεπεται φαπα παλι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπανάθα μου μόνο εσύ.......
ζητώ συγγνώμη από τον πρέσβη, αλλά στις 6 έχει την ομαδάρα, οπότε θα δω μόνο το 2ο ημίχρονο και τα τελευταία λεπτά του πρώτου. ακόμη κι έτσι , πιστεύω θα γελάσω αρκετά
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (28-08-11)
Η μικρή Μπανάθα σε νέες σκανδαλιστικές περιπέτειες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (28-08-11)
0-0 το πρωτο ημιχρονο με πολλες ευκαιριες της κερκυρας.Οταν εβαλα να δω τον αγωνα οι κερκυραιοι ειχαν στριμωξει τον παο στη δικη τους περιοχη και πυροβολουσαν.Αυτος ο παο ειναι για πολλα γκολ στο καραισκακη.
Παλι φωτια η μπαναθα.
Κλασεις ανωτερη ομαδα η Κερκυρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
κανα λινκ????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (28-08-11)
Bookmarks