Red Sting (03-08-11)
Κανένας εφησυχασμός, εγώ κοιτάω τις τιμές στους κορνέδες.
Red Sting (03-08-11)
ειδικα με τον Κοστανζο στα Μπακ-χαφ (γιατι μαλλον εκει θελει να παιζει παρα τερμα) δεν τα βλεπω καλα τα πραματα....
λεω εγω τωρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΚΑΥΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ
7DeadlySins (03-08-11)
Σου λέω όχι Άμλετ... Αμελέτητα στο στόμα και πουτσα στον κώλο
Aθλητικές ειδήσεις στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ. Αυτές που βγαίνουν με κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης. "Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μπλα μπλα μπλα από την Εθνική μπλα μπλα μπλα". ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ για την πούτσα της Πανάθας σε αγώνα που οι ΙΔΙΟΙ μετέδωσαν τη νύχτα. Ου να μου χαθείτε λαμόγια.
Κι ύστερα μας ενοχλεί η NOVA...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (03-08-11)
Χαζεύω τώρα το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Ντέρμπι. Γιορτή πρόκρισης λέει και έχει ολοσέλιδη φωτογραφία τον Σισέ. Ας τους πει κάποιος ότι ο Σισέ δεν ανήκει πλέον στην Πανάθα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Και στην Πράσινη υπάρχει η μούρη του. Το έχουν χάσει ομαδικώς![]()
Ξέρω, ξέρω. Καταστρατηγώ τους κανόνες του forum κάνοντας συνεχόμενα posts αλλά στο θέμα της Πανάθας δε μπορώ να κρατηθώ. Εξάλλου μόνο 4 έκανα![]()
Coach (03-08-11)
Xoxoxo (γελιο ικανοποιησης για να συνεχισει ελευθερα ο Κοσμας, χωρις συνεχομενα ποστ)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (03-08-11), differance (03-08-11)
Όμορφη μέρα σημερα διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα για το έπος της μπαναθας
Τι άλλο να ζητήσει ο γαυρος για να ξεκινήσει το πρωινο του;
Μπράβο μωρή αρρώστια
Μας εφτιαξες πάλι
ΓΑΜΩ τον Πουστη τον Παναθηναϊκό!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Coach (03-08-11)
Ταπαταλκι κι εσύ Παντελή; Μένω έκπληκτος όπως ο Ροντι.
Φερέιρα (χθες): Πολύ καλύτεροι από πέρσι!
Φερέιρα (σήμερα): Αυτούς έχω!!
![]()
captain-cook (03-08-11), Coach (03-08-11)
Φερρέιρα (αύριο) : Κατσο!
Oυουου, γιαυτό τσάκισε τα διπλόπιτα χθες![]()
ανυπομωνω να παει μεσημερι να διαβασω το αρθρο του Πουστροβλακοπουλου στην Sday να δω ποσο πολυ τον πονεσε το γκροβερακι του παλι και με ποιον τροπο θα σκεφει για το συνδεσει με τον μαρινακη.![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πολλή αγάπη αυτό το thread...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ροντι Ψυχάρα, για πάντα Τριφυλλάρα!
Bookmarks