Αν έχει χιούμορ ο Μαρινάκης αγοράζει Λέττο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Gtakis (16-04-11)
Κι αν έχει ακομα περισσοτερο χιούμορ φτιαχνει γήπεδο στην άεκ και το ονομάζει Σ-εξι Αρίνα.
Παντως για μενα ο χοντρος δεν εχει χιουμορ. Τεσπα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχε χιούμορ ο Βαγγέλης, τα λεφτά που προτίθεται να δώσει στην Ενορία, θα τα έδινε το βάζελο για να συμπληρώσουν το ποσό για την ΑΜΚ.
ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ! ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΙΚΟ!![]()
www.f1rstlap.com
Ομαδα με πολιτικες και οικονομικες ακριες,οπως ειναι ο Βαζελιακος,δεν χανεται.Κρατηστε το υποψη αυτο....
Δεν είπε κανείς ότι θα χαθεί ρε. Αν είναι δυνατόν!
www.f1rstlap.com
Εγώ λέω ότι το "παίζουν" οι κοντοί με τον σωφέρ, για να ξεφτιλίσουν τον Μπίλια αλλά κυρίως τον ξιφομάχο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ρε καλά κάνει ο Βαρδινογιάννης και τους ψήνει το ψάρι στα χείλια! Μόλις τους κούνησε λίγες χάντρες ο ξιφομάχος, οι βαζέλες κηρύξαν ανένδοτο! Τώρα τρέμουν με χάσουν τον Σισέ και τον αντικαταστήσει ο Κοντογουλίδης!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ANDREASPROEDROS (16-04-11), chainsaw (17-04-11), Gtakis (16-04-11), nbqgr (16-04-11), Phaedra (17-04-11)
Βασικα η ξεφτιλα δεν εχει τελειωμο στο βαζελο..
Εκαναν λεει Συναυλια και μαζευτηκε με το ζορι 4.000 κοσμος...ερε για ΓΕΛΙΑ ειναι ολοι τους εκει Η Βισση ποιο πολυ κοσμο μαζευει στο μαγαζι τις οταν τραγουδαει..
Οοσ για τα sms ουδεις λογος...![]()
Εμ κι αυτοί τη Βίσση έφεραν. Ας έφερναν τον Ρουβά με σαπόρτ Ψινάκη να γινόταν ο κακός χαμός![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ξεφτιλιστικα για αλλη μια φορα..Ασε που τα νουμερα των sms δεν τα εβγαλαν δημοσια γιατι θα γελαει ο κοσμος.
Πιο πολύ κόσμο είχε την προηγούμενη βδομάδα στις Αναδρομές (=μπουζούκια στο Ηράκλειο)![]()
Κάντε τους το όνειρο εφιάλτη, τελευταία ελπίδα των λαγών το μπάσκετ, νίκη και ή δυνατόν εμφατική σήμερα και θ' αρχίσει η κατάρευση
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τις τσουλες τελικα τις τραγουδησε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks