chainsaw (08-01-11)
ΧΑΛΑΡΑ θα κερδισουν σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (08-01-11)
Συμφωνία 11,5 εκ. ευρώ ΠΑΟ-Μάντσεστερ Γ. για Νίνη γράφουν οι Άγγλοι
Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετεγγραφή του Σωτήρη Νίνη, έναντι 11,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας footballtransfertavern.com, ο παίκτης θα παραμείνει στους «πράσινους» για ένα ακόμα χρόνο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Το δημοσίευμα αναφέρεται στην επιθυμία του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να πάρει τον 20χρονο μέσο και μάλιστα φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ κέρδισε στη «μάχη» για τον παίκτη ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Ρόμα και η Μίλαν.
Θυμίζουμε, ότι και το καλοκαίρι αγγλικά δημοσιεύματα είχαν ασχοληθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νίνη, ωστόσο, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, επίσημη πρόταση της αγγλικής ομάδας δεν υπήρχε.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή εγώ δεν καταλαβαίνω τον κόσμο άλλο.
Πρέπει να σταματήσουμε οποιαδήποτε κριτική σε οποιονδήποτε αμέσως.
Η είμαστε τόσο εμπαθείς και δεν βλέπουμε το ποδοσφαιρικό χάρισμα του παίχτη.
Εγώ δεν διακρίνω τίποτα σπουδαίο για να γίνει παίχτης της Man-U.Μήπως θέλω καινούργια γυαλιά;
Πάντως θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών έλληνα παίχτη!!!![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
βασικα το πλεονεκτημα του Νινη ειναι η ηλικια του. Οι Αγγλοι μπορουνε να τον βελτιωσουνε σωματικα και τεχνικα και να εχει καλη παρουσια..Εδω κανανε παιχτη το βοδι τον Ρουνει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Θα χουμε μεγάλο πρόβλημα στα 3αρια του Παναθηναικού..!!! Θα μας ποστάρουν κοντά στο καλάθι..!!! Επιβάλλεται η συμμετοχή του Βασιλόπουλου αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ-εκπλήξεων....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
dtakis80 (08-01-11)
Θα δώσει 11.5 εκ ευρώ η Μάντσεστερ για τον Νίνη! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραίοι οι Άγγλοι ΑΡΔ! χειρότεροι απ' τους δικούς μας! Ο Φέργκιουσον δεν θυμόταν καν το όνομα του Νίνη, είπε οτι δεν θέλει μεταγραφές αλλά θα δώσει 11,5 εκ ευρώ!!!!!!!!!!!!!
dtakis80 (08-01-11)
Θα τα δωσει στανταρ.
Οπως εδινε 25 χαρτια η Τσελσι για τον Ντιογκο και μεις δεν τον διναμε.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
λινκ?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Faithful (08-01-11)
να καρφώσει ένα γρήγορο ο χαβίτος μπας και αρχήσουμε να τον συμπαθούμε
Ισχυει η προταση για Νινη αλλα ο Τζιγκερ θα την απορριψει αμεσως ως ανεπαρκη. Να πατε να βρειτε αλλου οικοδομο κυριε!
φτουυυυυ παει ο Γιοσου!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κοιτα γκολ που φαγανε ρε
τη φαση με το μαρκαρισμα πριν, θα τη δουμε???????
Yπαρχει κανενας που να περιμενει στα σοβαρα κατι αλλο απο ασσο σαυτο το ματς?
τελειωσε το παιχνιδι.δεν κανει τιποτα ο αρουλης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ελεος ρε προβλημα κ ο πριττασ, αποδεκατισμενος ο Αρης
ειναι η μεγαλη ομαδα του αρχιπροπονηταρα Κουπερ,που τους βελτιωσε ολους.ετσι δεν ηθελαν να μας πεισουν?α ρε κιτρινα σιχαματα.
Gtakis (08-01-11)
πολυ τυχερος ο βαζελος που προηγειται....
τυχερος,ξετυχερος,τον ασσο τον εδωσε ο Κοντης.πιο πολλα περιμενω απο την Καβαλα την αλλη βδομαδα,παρα απο αυτους εδω.
Bookmarks