το ροστερ του βαζελου κατα τη γνωμη μου ειναι καλο για τα ελληνικα δεδομενα...Η αμυνα τους μπαζει αλλα στο κεντρο και την επιθεση εχουνε ποιοτητα...Επισης τον Νιομπλια οπως τον ειδα φετος στους αγωνες με Αρη και Καβαλα το παλευει το παιχνιδι στο θεμα της τακτικης...Δεν ριχνει ροχαλητο σαν τον Ντουσαν..
Αυτο που θα "φαει" τελικα τον Νιομπλια ειναι δυο αλλα πραγματακια:
1. Η κακη προετοιμασια
2. Ο ανεπαρκης πειθαρχικος ελεγχος αφου εχω την αισθηση οτι στα αποδυτηρια τον εχουνε γραμμενο οι παιχτες του..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panahs7 (28-09-10)
τελικα μερικοι οσα χρηματα και να βγαλουν ,οση προβολη και να εχουν ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αλλη φορα να φοραει πανα βρακακι ο καραγκουνης.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
"Εκει που εχω κατουρησει εγω"
*****8.23*****
captain-cook (28-09-10), celticfrost (28-09-10), chainsaw (28-09-10), Cobain_7 (28-09-10), differance (28-09-10), Faithful (28-09-10), Haris1984 (28-09-10), iosif (28-09-10), karytheod (28-09-10), kouzoulo (28-09-10), kritikia (28-09-10), nikoleon (28-09-10), panahs7 (28-09-10), Phaedra (28-09-10), Red Sting (28-09-10), Rena (28-09-10), sk12072 (28-09-10), smageo (28-09-10)
Να δω τωρα ποιος αντιπαλος θα χαιρεταει τον γυφτουλα στις καθιερωμενες χειραψιες των παιχτων πριν την εναρξη των παιχνιδιων..
*****8.23*****
άντε μωρέ κακιασμένοι .... επειδή κατουρήθηκε πάνω του το παιδί ;
μικρούλη είναι , είδε αγριεμένους τον γίγαντα τον Τσάβι και τον δίμετρο τον Μέσσι και σκιάχτηκε !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Η UEFA σε συνεργασια με την Superleague αποφασισε σε ολους τους αγωνες του "πολυμετωπικου" να βαζει διπλα στον παγκο .....
... ωστε να αποφευγονται κρουσματα σαν και αυτο του Καμπ Νοου.
Η διοργανωτρια αρχη Superleague αποφασισε δε την χριση του παραπανω ..... προϊοντος διπλα στον παγκο της ομαδας της αλογοτροφης σε ολους τους αγωνες της εντος και εκτος εδρας.
Μια επιπλεον ενεργεια που θα λαμβανει χωρα πριν την εναρξη του καθε αγωνα του ζελα θα ειναι να μοιραζονται μαντηλακια Dettol σε ολους τους ποδοσφαιριστες που θα εχουν ... χειραψια με τους παιχτες του ποα.
Σε συνεχεια των παραπανω ενεργειων ανακοινωνεται και η εναρξη της συνεργασιας της παε ποα με την εταιρια SOFTEX.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Τώρα εξηγείται γιατί κάηκε ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ και έπρεπε να αντικατασταθεί: τον κατουρούσαν συνεχώς οι παίχτες του ΠΑΟ στα προπονητικά διπλά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Που να είχαμε κι εμείς 10 παιχτες στο Μουντιάλ, ε?
Κι άμα βρείτε γυμναστή να σας πει οτι για τους μυικούς τραυματισμούς ευθύνεται αποκλειστικά η προετοιμασία του καλοκαιριού στις ομάδες, να μου τον συστήσετε κι εμένα να τον φέρω στη Σαντορίνη να γυμνάζει τα μουλάρια που ανεβοκατεβαζουν τους τουρίστες στη καλντέρα και κάθε μέρα παθαίνουν θλάσεις τα καημένα!
Λέτε ρε το γίδι να πέρασε το παρεκκλήσι τουαλλέτα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Η σκατίλα πάντως έφτασε και στην Ελλάδα... τι να είχε φάει ο κερατάς;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Όταν ο Σαριέγκι μάρκαρε ταυτόχρονα και τον Μπάλαμπαν και τον… Μπουμσόνγκ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στη σελίδα των παρασκηνίων της SportDay γράφτηκε το παρακάτω πετυχημένο «Ο Σαριέγκι ήταν πραγματικά εξαιρετικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για τον εξής λόγο. Όπως ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, μάρκαρε δύο με επιτυχία, τον Μπάλαμπαν και τον… Μπουμσόνγκ»!
Η αλήθεια είναι πως και ο Γιόσου Σαριέγκι δεν θάμπωσε με την απόδοσή του επιστρέφοντας στη βασική ενδεκάδα των πράσινων. Όμως, συγκρινόμενος με τον ακριβοπληρωμένο Γάλλο διεθνή, έχει κάθε λόγο να θεωρεί ότι τα καταφέρνει καλύτερα.
Ο Νίκος Νιόμπλιας, σεβόμενος τη μεταγραφή, το βαρύ όνομα και το βαρύ συμβόλαιο του Μπουμσόνγκ, τον διατηρεί στη βασική ενδεκάδα. Όμως, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει έστω ένα παιχνίδι που ο Γάλλος να περνάει στη σειρά των διακριθέντων.
Δεν του ζητήθηκε να σταματήσει την πυρηνοκίνητη επίθεση της Μπαρτσελόνα. Αλλά το να γίνεται η χαρά του αντίπαλου επιθετικού είναι εξαιρετικά προβληματικό και τώρα πια επικίνδυνο για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Από τον Καμαρά που τον «πέτυχε» στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μέχρι τον Μπάλαμπαν που του έκανε χουνέρια στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Γάλλος αποτυγχάνει συνεχώς. Η αποτυχία του να εμπνεύσει και να οργανώσει την άμυνα του πρωταθλητή είναι πασιφανής. Άλλωστε, ποτέ στην καριέρα του δεν έκανε τέτοια δουλειά. Το να αποτυγχάνει όμως και στα ατομικά μαρκαρίσματα (Έλιγκτον με την Ξάνθη, Ντουγκλάο με την Καβάλα), δείχνει ότι επί του παρόντος αδυνατεί να ανταποκριθεί και στα βασικά.
Είναι άγνωστο αν ο Νιόμπλιας επιμένει στη χρησιμοποίηση του στο κρίσιμο ματς με την Κοπεγχάγη. Μέχρι τώρα, παίζοντας ο Μπουμσόνγκ εκθέτει τον εαυτό του και την ομάδα του. Αν ο Νιόμπλιας συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί, θα εκτεθεί και ο ίδιος.
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
εεεε ρε τι έχει να γίνει 23 αγωνιστική........"μπάμπερς βρακάκια...ΟΕΟ μπάμπερς βρακάκια".......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Απολύθηκε ο Νιόπλιας???
εδιτ
Ωπ, τι έγινε? Απάντησα στον συνονόματο απο Βόλο, αλλά μετά αυτός απέσυρε το ποστ!
Bookmarks