Κρυφτείτε βαζέλες έρχεται ο μαμιάς σας![]()
πουστρακια ερχεται ο βαλβερδε...ξερετε τι θα πει αυτο ε?
πρωταθλημα και κυπελλο στο λιμανι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.κοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ς
καλα ε..αυτη τη φορα ερχεται να σας γαμησει οπως γαμησε το αεκακι
ενας σας λεω...κρυφτειτε
ΥΓ.νιοπλια αλανι για παντα στην παιανια?ναι μωρε πες το κι ετσι...για παντα στη παιανια
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Κρυφτείτε βαζέλες έρχεται ο μαμιάς σας![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (02-06-10), Du3lisT (01-06-10)
nbqgr (01-06-10)
[youtube]BiMY82qNEuM[/youtube]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Να δω του Γιαννακοπουλους τωρα θα παρουν αραγε την προεδρια σε μια χρεωμενη ΑΕ??
Σεφτέ με Πανταλέων
Μετά τον προπονητή Στέλιο Καζάζη, ο Σωτήρης Πανταλέων έγινε ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Κοντά σε συμφωνία ο Ντονάς, θετικό το κλίμα για Ψάρρα, Μηνούδη και Παπαδημητρίου.
Το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν μόνο άσχημες ειδήσεις, καθώς όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Χθες μετά από καιρό και συγκεκριμένα την ανανέωση του Στέλιου Καζάζη, υπήρξε και η πρώτη καλή είδηση. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Σωτήρης Πανταλέων συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που αγαπά. Ο... Σώτος δέχθηκε την μείωση του συμβολαίου του, δείχνοντας τον δρόμο και στους συμπαίκτες του, καθώς πλέον δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν τα χρήματα που έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Ντονάς ο επόμενος
Μετά τον Πανταλέων ο επόμενος για να ανανεώσει είναι όπως όλα δείχνουν ο Στάθης Ντονάς. Ο Έλληνας διαγώνιος έχει ενημερωθεί για το νέο του συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα δεχθεί την μείωση που υπάρχει.
Κοντά σε συμφωνία και οι άλλοι τρεις
Τέλος χθες υπήρξε συνάντηση του μάνατζερ των Βασίλη Μηνούδη, Σάκη Ψάρρα και Αχιλλέα Παπαδημητρίου, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θοδωρή Λιακόπουλο. Και οι τρεις έδειξαν αρχικά θετικοί στο να παραμείνουν, λέγοντας πως επιθυμούν να το κάνουν αρκεί η ομάδα που θα φτιαχτεί να είναι ανταγωνιστική.
--------------
το μόνο σίγουρο ήταν πως δεν θα φύγει ο πανταβλάκας . αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ξέρουν πολύ βόλει εκεί στον βαζελο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πρώτος ο Ριμπερί, τελευταίος ο Σισέ...
Ποδηλατικό αγώνα περιελάμβανε μεταξύ άλλων η χθεσινή μέρα για τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας, οι οποίοι προετοιμάζονται στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό. Θέλετε να μάθετε τις επιδόσεις τους; Πρώτος ο Φρανκ Ριμπερί, τελευταίος ο Τζιμπρίλ Σισέ σε μια γλιστερή διαδρομή η οποία επιφύλασσε ανάβαση, αλλά και κατάβαση. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Νικολά Ανελκά έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και έπεσε στο έδαφος, δίχως πάντως να ανακύψει πρόβλημα τραυματισμού που ίσως άνοιγε την πόρτα της ενδεκάδας στον Σισέ
τελευταίος ο Σιδερένιος !!!!! δεν το πιστεύω !!!!!
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Faithful (02-06-10)
Η ανακοίνωση, παραμονή του τρίτου τελικού κι έπειτα από μία πολύ κακή εμφάνιση στο ΣΕΦ, περί μεταγραφής που θα κάνει πάταγο, που θα σπάσει τα τσιμέντα (που... ενδέχεται να παραβρεθεί και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό)
ενώ υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν: Ομπράντοβιτς και Ιτούδης, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Μπατίστ, Νίκολας, Γιασικεβίτσιους και τον Πέκοβιτς να πολιορκείται από τη Μινεσότα
μήπως σημαίνει πως ετοιμάζεται να γίνει κακός χαμός στον βάζελο και δραματικές ανακατατάξεις ; μήπως η ενασχόληση με τα ποδοσφαιρικά δεν αφήνει χώρο στον φαρμακοτρίφτη για τα μπασκετικά ;
chainsaw (02-06-10)
Βασίλη παραμιλάς???
πού το διάβασες αυτό??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (02-06-10)
Εχω αναλαβει να σας ενημερωνω για ολες τις αποχωρησεις/ παραιτησεις των βαζελοφορων
«Βόμβα» αποχώρησης Βγενόπουλου
Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Λόγος αυτής της εξέλιξης είναι ότι δεν τον εκφράζει η στρατηγική που ακολουθείται από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και επιστρέφει το Τριφύλλι στο καθεστώς που ο μεγαλομέτοχος αποφασίζει μόνος του.
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου
Ως γνωστόν εγώ οδήγησα πριν δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Στην ομάδα προσφέρθηκαν 67 εκατομμύρια Ευρώ από νέους μετόχους, εκ των οποίων τα 20 εκατ. ήταν δικά μου, που έδωσαν την δυνατότητα να αποκτήσουμε παίκτες μεγάλης αξίας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Επί δύο χρόνια στήριξα απόλυτα τα όργανα της Διοίκησης που όλοι οι μέτοχοι είχαμε ομόφωνα επιλέξει, Πρόεδρο, Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητή και όταν ο Πρόεδρος άλλαξε Προπονητή στήριξα και τον νέο Προπονητή. Έκανα δηλώσεις και παρεμβάσεις μόνο μετά από «κρίσεις» και προκειμένου να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα που θα μας έβγαζαν από τους στόχους μας. Δεν ζήτησα καμία «καρέκλα» ή προνόμιο, στους πανηγυρισμούς (κύπελλο, φιέστα) ήμουν απών, αλλά στις μάχες και τα προβλήματα ήμουν πάντα παρών.
Την ίδια περίοδο άλλοι μέτοχοι είτε απευθείας, είτε μέσω εφημερίδων, ιδιοκτησίας ή ελέγχου τους, είτε μέσω των κύκλων τους έκαναν αντιπολίτευση και υπονόμευαν τις προσπάθειες του Προέδρου για τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό συμφέρον του Παναθηναϊκού, οι δε δηλητηριογράφοι τους είχαν το θράσος να κατηγορούν εμένα για προσωπικές ατζέντες και σκοπιμότητες.
Η κατάληξη είναι γνωστή. Τη στιγμή που η πολυμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα επέτυχε απολύτως ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να θέσει το δίλημμα «ή μου δίνετε 60 εκατ. ευρώ και φεύγω ή μένω και θα διοικήσω τον Παναθηναϊκό με τους δικούς μου όρους», δηλ. γυρίζουμε στην προ της πολυμετοχικότητας εποχή.
Παράλληλα, οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί της λάσπης και της παραπληροφόρησης πήραν φωτιά, δήθεν «αναγνώστες» οπαδικών εφημερίδων και συνεργεία που εμφάνιζαν δήθεν «φιλάθλους» στα blogs έκριναν ως απαράδεκτη τη θέση μου να μην θέλω να δώσω 60 εκατ. ευρώ στον κ. Βαρδινογιάννη, επαναφέροντας όλες μαζί τις βρωμιές και τις αμφισβητήσεις για τα κίνητρά μου και τις προθέσεις μου που διάβαζα επί δύο χρόνια.
Η θέση μου ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω χρήματα για την ομάδα και όχι στον κ. Βαρδινογιάννη και ότι ποτέ εγώ δεν είπα ότι θέλω να γίνω Βαρδινογιάννης στην θέση του Βαρδινογιάννη λασπολογήθηκε σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε σύγχυση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το χειρότερο απ΄όλα όμως είναι το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού την στιγμή που φτάσαμε στην κορυφή και πετύχαμε όλους μας τους στόχους και το ότι η ομάδα είναι χωρίς διοικητική και τεχνική ηγεσία και χωρίς προγραμματισμό στο μέσον της μεταγραφικής περιόδου, ενώ η προπαγάνδα τύπου Deloitte μας προετοιμάζει και για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
karytheod (02-06-10), stelios-7- (02-06-10)
differance (02-06-10)
Χρύσα με πρόλαβες για δέκατα του δευτερολέπτου![]()
kritikia (02-06-10)
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.![]()
karytheod (02-06-10)
Bookmarks