Εγω επειδη ειμαι καλο κοριτσι και με αρχες δεν θα απαντησω..Θα ρωτησουμε ομως τον Τζορβα..ειναι βεβαια ακομα με γουρλωμενα ματια και το κολλυριο στο χερι, αλλα μια περιγραφη αλα Γκωνιας θα μπορουσε να περιγραψει την κατασταση..
"Αλεξηηηηηηηη..Που ΄σαι μωρε μωρε μωρε???Πες μας την γνωμη σου για το ..παστελι του Ματ"
"Ο Ματ ξεχωριζει απο τους αλλους παικτες γιατι εχει περιφερειακο ανδρισμο"
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Τώρα να μην το πω;
Είστε και οι δύο....
ΑΘΛΙΕΕΕΕΕΕΣ!!!!
Ποιο 50-50 ρε μαλακα Πατερα;;;;;Ποιο 50-50 ρε πουτανας γιε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν μιλαω ρε πουστη αλλα χτυπησα κοκκινο με τις μαλακιες που μολις διαβασα!!! Αντε και γαμησου παλιο μπινε μαλακα ρουφιανε καθαρματα ολοι κωλο-βαζελια.Τοσα χρονια μας πρηξατε οτι ειμαστε το κακο του ποδοσφαιρου επειδη το περναμε μονο εμεις και τωρα θελετε δυναστεια γαμω το μουνι που σας πεταγε;;;;;;;;;;;; Σορυ παιδια μολις χτυπησα τιλτ
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
ειπε τετοια μαλακια ο ανθρωπος που αποδεικνυει την θεωρια του δαρβινου?
αλλα τετοιοι ηταν παντοτε.δεν ειναι τυχαιο οτι τα γραφεια τους ειναι στην οδο αρματωλων και κλεφτων...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eleni7 (12-04-10)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
δεν ντρεπονται λεω εγω.ελεος πια δλδ. δεν μιλαω ποτε για διαιτησια και λοιπες μαλακιες αλλα ρε πουστη μου ελεος!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!! Ο ΣΙΣΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ 4983859 ΓΚΟΛ!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕ
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
να παρει φορα και να ερθει να μας κλασει με τον κωλο τα αρχιδια,ο μαυρομπαμπουινος,αμεσος απογονος του αυστραλοπιθηκου.
stelios-7- (12-04-10)
καλα αυτοι πηραν πρωταθλημα κ ακομα με εμας ασχολουνται?ρε τι μαλακες ειναι αυτοι?
stelios-7- (12-04-10)
ρε τα βαζελια....
κοιτα κατι λαλακες ρε...κατι πρεπει να γινει
δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει..να πεταει σποντες και ο κοκκαλης να καθεται
εκτος αμα συμφωνει..αλλα αυτο
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Haris1984 (12-04-10)
Μα είναι δυνατόν να λέει ότι άλλες χρονιές θα το έπαιρναν αυτοί, την στιγμή που τερμάτιζαν 3οι;;; Πόσο χάπατα πρέπει να
είναι οι οπαδοί τους για να τα πιστεύουν; Ξέρω, ξέρω.. ΕΙΝΑΙ!!
Και να μας πουν τα τσιράκια οι ΑΡΔ γιατί αφού μετράνε από το '60 και μετά τα πρωταθλήματα, στα πρωτοσέλιδά τους λένε
ότι πήρε το 20ο ο βάζελος;
Επίσης να μας πουν πόσων χρόνων είναι επιτέλους! Ένας μάλιστα τόλμησε να πει μέσα στην ανυπαρξία του, ότι πρέπει λέει
να μετράμε μετά το '60 γιατί πιο πριν δεν υπήρχε Ελλάδα.. Κάνανε κουμάντο οι Γερμανοί!!!
Μιλάμε είναι σε παρατεταμένο παραλλήρημα!!!!
Υ.Γ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ! ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ!
Βασιλαρα οι ... βουρτσες ειναι αμετρητες!!
Ρουφα το αυγο σου ρε παλιοπ@π@ρ@ και ασε τις ιστοριες για αγριους με τα επιτελους τελος και τα αντρικεια πρωταθληματα! Ομαδα της φουστιας της λαμογιας και των γκει εισασταν ειστε και θα ειστε!! Εισασταν ειστε και θα εστε η πιο σιχαμενη ομαδα. Εισασταν ειστε και θα ειστε κομπλεξικοι. Αντε λοιπον αγορι μου ξεμπουκωσε λιγακι γιατι εισαι πολυ μπουκωμενος ...... Αει στον αγυριστο σιχαμενοι που δεν ξερετε τι λετε και τι σας γινεται.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
..... προσεχε μη σκισεις κανενα καλσον.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
τα ιδια ελεγαν και το 2004.αλλαξανε τα κοζα,θα κανουμε δυναστεια και λοιπες παπαριες...
τα εχουμε ξανακουσει αυτα και τα εχουμε βαρεθει.
προσωπικα τους εχω σιχαθει.δεν με ενδιαφερει τι λενε αφου τωρα ξεκινανε αλλα 5 σερι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι δυναστείες, βαζελάκια, δεν προαναγγέλλονται, παρά μόνο χτίζονται με ταπεινότητα, προσπάθεια, κόπο και επιμονή.
Αι σιχτίρ ποια!
.
Ε, δεν μας διέκρινε κιόλας "ταπεινότητα" τόσα χρόνια...![]()
... there's no such thing as "too much"...
Καλα χθες εριξα στον Πατερα ενα μπινελικι μονο και μονο για τις μακακιες ου πεταει.Δειχνει σε καποια στιγμη στην τηλεοραση το παρτι του βαζελου και τον υμνο που τραγουδουσε ο μαλακοΣισε.Λεω ενταξει μια φορα εγινε αυτο δε θα το ξαναδω αλλα μετα βγαινει ο Πατερας και λεει ειμαι πολυ χαρουμενος που πηραμε αυτο το πρωταθλημα γιατι ηταν το πιο δικαιο πρωταθλημα.Τι λες βρε καραγκιοζη;Νομιζεις οτι επειδη αυτα που λες αρεσουν στα σουργελα τους οπαδους σας τα χαφτουμε εμεις οι υπολοιποι;Αντε φαε καμια μπριζολα και βουλωστο.
Bookmarks