Haris1984 (22-03-10)
Haris1984 (22-03-10)
Ετσι και χασουνε το πρωταθλημα θα πρεπει να το διαλυσουνε το μπουρδελακι τους.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αύτό λέω!
... there's no such thing as "too much"...
Δεν χανει τον τιτλο ο βαζελος.Τα παιχνιδια που πρεπει θα τα παρει.
Το σημαντικο ειναι οτι βαθια μεσα τους(μα πολυ βαθια λεμε) ξερουν οτι θα κανουν αλλα 5-6 χρονια να ξαναδουν τιτλο.
consigliere (21-03-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παιδια ας μην εχουμε αυταπατες εννοειτε οτι δεν χανετε αυτο το πρωταθλημα,δυστυχως σχεδον τους το χαρισαμε.
αλλωστε αν ακουσατε δηλωσεις βγενοπουλου και γιαννακοπουλου οι ανθρωποι μονο που δεν ειπαν οτι ειναι στημενα τα εναπομηναντα παιχνιδια,δεν ηταν απλως σιγουροι πως θα παρουν το πρωταθλημα αλλα με τις δηλωσεις που εκανα ηταν σαν να λενε οτι ειναι προσχεδιασμενα τα πραγματα.βεβαια οι ευκαιριες μας δοθηκαν πολλες φορες αλλα δεν τις εκμεταλευτηκαμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ευχαριστούμε τον παλιό "φίλο" Sebastian Leto για την καταπληκτική πάσα που έκανε στον LuaLua ο οποίος στην συνέχεια έβγαλε την σέντρα ακριβείας στον Derbyshire και αυτός με την σειρά του το κάρφωσε με διπλή προσπάθεια.
.
H μπανάθα είναι 2 κλάσεις ανώτερη και από την Standard ( και ας έχασε και τα δύο ματς με συνολικό σκορ 1-4 ) και από τον Ολυμπιακό ( που επίσης έχασε και τα 2 ματς με συνολικό σκορ 0-3 ).
Αυτό το δεχόμαστε σαν αξίωμα ( χωρίς καμία απόδειξη ) .
Έτσι "κύριοι" ΑΡΔ?![]()
.
captain-cook (22-03-10), consigliere (22-03-10), Haris1984 (22-03-10), panahs7 (22-03-10)
το μονο που τους εσωσε ηταν η φυσικη τους κατασταση που ηταν πραγματικα παρα παρα πολυ καλη.ενα απο τα ελαχιστα θετικα που αφησε πισω του ο τεν κατε και οι συνεργατες του.
σκεφτητε να ειχε ο ποα τη φυσικη κατασταση που εχει φετος ο ολυμπιακος.θα παλευε για να μπει στα πλει οφ χαλαρα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οι διαιτησίες όλη την χρονιά και φυσικά και αυτήν την αγωνιστική σε ΟΑΚΑ και Τούμπα, μα λένε πάρα πολλά.. Έχει πέσει πολύ
στήσιμο. Ο Παπαδάκος έχει στοιχεία και είναι υποχρεωμένος να τα καταθέσει στο τέλος της σεζόν σε κάποιον έμπιστο εισαγγελέα.
Έχει δεσμευτεί δημόσια και το ξύλο που δυστυχώς έφαγε είναι τεράστια απόδειξη των απειλών που θα δέχεται για να μην μιλήσει.
Ανάλογη περίπτωση πρέπει να έπαιξε και με τον Γεωργίου.
Πολύ θα το χαρώ να τους μπουζουριάσουν όλους στο... φώτο φίνις! Και να πάνε από εκεί που ήρθαν τα λαμόγια.. Ίσως να τα
γνωρίζει όλα αυτά και ο Σωκράτης που τους αφήνει να χορεύουν όλη την χρονιά και στο τέλος θα πάρει και πάλι μια θριαμβευτική νίκη..
steliosb (22-03-10)
τοσα χρονια παευετε να κανετε την δικη σας «ριζουπολη» και παντα καθε χρονο το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.πουτσα.
μιλαμε για μια ομαδα που δεν μας εχει βαλει γκολ σε 2 χρονια....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αξιολύπητοι ........... πούρα, δηλώσεις βαρύγδουπες και “τζάμπα μαγκιές”
αυτος ειναι ΠΑΟ που ονειρευονται οι 10 προεδροι του..
ας ειναι καλα ο μπακαλογατος ο Κοκκαλης και το χάρτινο Δ.Σ. που τους το χαρίσανε..
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
και στο οακα ηρθα βαζελα για σενα,την φιεστα να χαλασω και να σε κερασω,γιατι ειχες βγαλει γλωσσα μεγαλη,μεγαλη και βαλτε τις σαμπανιες στον κωλο ρουφιανοι,εισαι πουτανας γιος και γινεσαι καπνος,αιωνια λαγος,δεν γινεται αλλιως.....
Haris1984 (22-03-10)
----------------
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
georgethirdeye (22-03-10)
Bookmarks