Φαντάζεσαι να χάσει την πρώτη θέση από τον Κατσουράνη?![]()
Φαντάζεσαι να χάσει την πρώτη θέση από τον Κατσουράνη?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο μαλακας ο τεβεκελης στο νοβα ελεγε για το τριτο γκολ οτι ειναι οφσαιντ αλλα καλως δεν δοθηκε γιατι ειναι γρηγορη η φαση.
αφουτ ρε μαλακα ειναι τι καλως δεν δοθηκε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[youtube]www.youtube.com/watch?v=UX-7j9aIvr4&feature=player_embedded[/youtube]
UFO στο ΟΑΚΑ!!!
Μόνο αυτό δεν ακούσαμε. Οτι προσγειώθηκαν UFO στο ΟΑΚΑ. Ολα τα άλλα τα ακούσαμε. Τι και αν έγιναν επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Τι και αν διεκόπει για κανένα μισάωρο το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο; Για όλα φταίνει οι αντιεξουσιαστές! Αυτοί οι οποίοι βαρέθηκαν να κάνουν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και είπαν να ανηφορήσουν προς το Μαρούσι. Ολως τυχαία λοιπόν βρέθηκαν έξω από την θύρα των οπαδών του Ατρομήτου και άρχισαν να τους πετάνει καδρόνια και πέτρες. Εκ των υστέρων επενέβη η αστυνομία και έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους αποτρέψει με αποτέλεσμα την διακοπή του ματς. Για να μην υπάρξει κίνδυνος λοιπόν τιμωρίας της ομάδας του προέδρου της Superleague το ρίξαμε το παραμύθι στους αντιεξουσιαστές. Πάλι καλά που δεν ακούσαμε ότι ήταν και οπαδοί του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.1: Καλορίζικος κ. Πατέρα
Υ.Γ.2: Και γι αυτό φταιεί ο Κόκκαλης;
Υ.Γ.3: Μην ξεχαστείτε και τιμωρήσετε και πάλι τον Ολυμπιακό.
Ο Γεωργίου είπε οτι ο βάζελος έκλεισε Σκόκο και οτι ο Σάλπι παίρνει πόδι...
Ο Καρεμπέ είναι ακόμα προπονητής στον Ολυμπιακό?Μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις του Γεωργίου και αυτή.![]()
Καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες . Αληθευει οτι οι λαγοι εκλεισαν και ΣΚΟΚΟ (ΑΕΚ) ??
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Το άμπαλο τσουτσέκι ξανάγινε ...δολοφόνος. Άφαντος με τον Ολυμπιακό και τη Γαλατασαράι, εμφανίστηκε με τα δεύτερα του Ατρόμητου Περιστερίου να δείξει το ένστικτο του killer που διαθέτει
Και να ξαναγίνει πρωτοσέλιδο.
Α ρε τρόμπα που πέφτει .....
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ας μην ηταν κουλοι οι Περιστεριωτες,με τις τοσες φασεις που εβγαλαν στον βαζελο,και θα ειχαμε γλεντια σημερα.Αλλο ενα αποτελεσμα-μαγικη εικονα για τον πολυπεικο.
*****8.23*****
Μόνο εγώ είδα ότι ο Cisse στην φάση της αποβολής πέφτει μόνος του χτυπώντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο?
Αυτό τον τρόπο πεσίματος τον έχει βέβαια λανσάρει πρώτος ο Zilberto που ανέτρεψε τον Silva σε κάποιο ματς πέρσι.
Μιλάω σοβαρά και χωρίς κόκκινα γυαλιά απλά περιμένω επιβεβαίωση.
.
Faithful (07-12-09)
Στέλιο πιστεύω ότι ο αμυντικός του Ατρομήτου τον βρίσκει στο πίσω μέρος του ποδιού, και στη συνέχεια χτυπάει το πόδι του πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.
Το φάουλ και η αποβολή για εμένα είναι σωστή.
Υπάρχει και εδώ η φάση, κάπου προς το τέλος είναι..
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Du3lisT (07-12-09)
Ευχαριστώ για το link.
Επιθετικός είσαι και ξέρεις ότι για να βρει το ένα πόδι πάνω στο άλλο πρέπει να έχεις πρόθεση να το κάνεις.
Στο 4:38 φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γάλλος βάζει εσκεμμένα το δεξί πόδι πάνω στην αριστερή γάμπα και πέφτει.
Ο αμυντικός είχε πρόθεση να τον ρίξει αλλά δεν τα κατάφερε.
Φυσικά σε τέτοιες φάσεις είναι αδύνατο ο διαιτητής να καταλάβει τι πραγματικά έγινε.
Εγώ απλά εξετάζω τι πραγματικά έγινε.
.
ωστε serial killer ο κατσουρανης;
και που ηταν ρε μαγκες στα δυσκολα;γιατι οταν σφιγγουν τα γαλατα τοτε ειναι αφαντος.
και οι μεγαλοι παικτες εκει φαινονται.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“…”
“Με όλα αυτά τα χημικά μου ήρθε μία… ΚΆΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!”
“ΚΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΟΥΥΥΥΥΥ!”
-”ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;;”
-”ΕΔΩΩΩ!”
-”Αχ να ‘ξερες πόσο μου έλειψες…”
-”Κι εσύ γριπιασμένο μου γουρουνάκι…”
“…”
“Χενκ!”
“Πέτα κάνα τσιγάρο ρε μαν!”
“;;;”
“ΤΣΙ-ΓΑ-ΡΟ! Μ’αυτούς τους δυο θα το χρειαστούμε…”
Μπορεί λοιπόν τα παιδιά να είναι στο πρωτάθλημα δεύτερα…
…αλλά αγαπιούνται!
Απολαύστε τους και σε πιο ρομαντική έκδοση:
![]()
Bookmarks