sadi (02-08-13)
voskos_7 (04-08-13)
Νέα φανέλα, νέο γήπεδο, νέος ύμνος. Στο ρυθμό και τη μουσική του υπάρχοντα.
Πρέσβης με το φράκο
δεν υπάρχει φράγκο
δεν υπάρχει φράγκο για μεταγραφές
Και χιλιάδες φίλοι
βάφουν στο τριφύλλι
να γυαλίζει θέλουν όλοι ο μπαξές
Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ
τελείωσε τ' αστάρι Γιάννη μου καλέ
Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ
στο χρωματοπωλείο δεν έχει βερεσέ
Ολα τα δρομάκια, τα στενά σοκάκια
σκούπισε και γυάλισε ο πράσινος λαός
για να'ρθει μουσαφίρης , γαμιάς και νοικοκύρης
να τα κάνει λίμπα ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ
τελείωσε τ' αστάρι Γιάννη μου καλέ
Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ
στο χρωματοπωλείο δεν έχει βερεσέ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
χαιρεται η ελλαδα..."Καμία έξωση, να βρεθεί χρυσή τομή"
Με δηλώσεις του στο Sport24.gr ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος διευκρινίζει τι ακριβώς ζητά η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τι εκκρεμεί και τι είναι καλό να γίνει.
Επιμέλεια: Νίκη ΜπάκουληΔημοσίευση: 02 Αυγ. 2013 21:03
Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος μίλησε στο Sport24.gr και διευκρίνισε τι ακριβώς ζητάει η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου από τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, αναφέρεται στο τι εκκρεμεί και τι είναι καλό να γίνει. "Στην επιστολή μας προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρουμε ότι ζητάμε το ποσό των 450.000 ευρώ συν το ΦΠΑ, για τη σεζόν 2013-2014 προκαταβολικά και καλούμε τους διοικούντες σε συνάντηση, προκειμένου να διακανονιστεί το χρέος των περασμένων σεζόν, το οποίο φτάνει τις 600.000 ευρώ", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
Στον αέρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζήτησε ένα υψηλό ποσό για την νέα σεζό...
"Η ΚΑΕ μας απέστειλε έγγραφο στο οποίο αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη χρέους και ενημερώνει πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, όπου θα οδηγηθούμε και εμείς αν χρειαστεί. Ελπίζουμε ωστόσο, πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Δεν τίθεται θέμα έξωσης. Για τον καλό όλων, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.
Είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να καταλήξουμε κάπου. Και καταλήξαμε, αλλά η νομική υπηρεσία μας ενημέρωσε ότι τα όσα συμφωνήσαμε δεν μπορούν να αποτελέσουν πραγματικότητα και άρα πρέπει να κάνουμε νέα συζήτηση".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
6G ας πούμε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (03-08-13)
Ε ρε σκάλωμα που έχουμε φάει σε αυτή τη χώρα με την επαναδιαπραγμάτευση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Είδα 25 λεπτά παιχνιδιού του φιλικού ΒΑΖ / Λατσιο.
Δεν έπαιξε άσχημα η ζέλα, αν συνυπολογίσεις πως ο καλύτερος παίκτης της είναι
για να φέρνει νερά στον Ολυμπιακό...
Χοντρές μαλακίες δεν είδα, μαζεμένα πράγματα, όπως κάνουν όλες οι μικρές ομάδες
όταν παίζουν με κάποια καλύτερη.
Ίσως ο Αναστασίου να είναι προπονητής...
Στα τέτοια μου τι (δεν) γράφουν οι ΑΡΔ.Το ματσάκι το είδα, πέταξαν μπουκάλια στον τερματοφύλακα της Λάτσιο και πήγε ο Παππάς στον πάγκο και είπε να κάνουν παρατηρήσεις. Στη συνέχεια άρχισαν να βρίζουν εν χορώ και απείλησε να διακόψει. Εδώ έφυγε απ' το τέρμα ο τφ και δεν πήγαινε ξανά, σπρωχτό τον πήγανε και μετά από 2 λεπτά τον έκανε αλλαγή. Και μόλις μπήκε ο άλλος πήγε και τους χειροκροτούσε να μη φάει ξύλο...
ΥΓ. Πιο τραγική Λάτσιο δεν έχω δει στη ζωή μου. Βλέπω να παλεύει για κατηγορία. Έκαναν τα πιτσιρίκια του βάζελου να μοιάζουν Μπαρτσελόνα...
Με μία μικρή διαφορά, η οποία σαφώς δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του Αναστασίου: Η ομάδα του, θα κληθεί από τον κόσμο της, να κυνηγήσει τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ αυτά στα οποία αυτή η τακτική που περιέγραψες θα του χρειαστεί το πολύ σε 4 από αυτά. Άρα, είναι εξαιρετικά πιθανό η ομάδα του Αναστασίου, να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον προπονητή της, σε σημείο που να απειλήσει την θέση του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μόνο 4? Τα δικά μας δεν τα μετράς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (05-08-13)
Καλα εκει στην Λεωφορο..Χαλαρωστε λιγο γιατι περνανε πολλα αυτοκινητα..
Bookmarks